Beste New York Lotto Lotteri 2022

New York Lotto online er et USA-basert lotteri som ble grunnlagt i 1967. Det var et tredje oppsett av slaget i landet etter New Hampshire og Puerto Rico. Lotteriet er en statsdrevet satsning spesifikt av New York State Gaming Commission. Inntektene fra dette lotteriet kanaliseres til offentlig utdanning. Det statlige lotteriet har sitt hovedkvarter i Schenectady og er strengt begrenset til spillere på minst 18 år.

For Quick Draw-varianten som er en form for keno, er minimumsalderen satt til 21. Gevinster fra dette lotteriet er underlagt statlige og føderale skatter

Beste New York Lotto Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til New York Lotto (6-ball, 7-ball)

Hvor kan du kjøpe billetter til New York Lotto (6-ball, 7-ball)

For å være kvalifisert for en sjanse til New York Lotto-lodd på nettet, må man skaffe seg et lodd som automatisk plasserer dem i trekningen. `Forutsatt at en spiller er i den nødvendige alderen, er de kvalifisert for en lottokupong. Lotteri er vanligvis anskaffet online gjennom utpekte mobilapplikasjoner. Alternativt kan man kjøpe et lodd hos anbefalte forhandlere. Noen forhandlere er basert i alkohol-selgende joints. På slike steder må billettkjøpere ha fylt 21 år.

Det er nødvendig å kjøpe billetter på anbefalte utsalgssteder for å unngå forfalskninger. Noen av de mest ettertraktede New York Lotto-billetter-nettbutikkene inkluderer Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli og Market INC, og heldige Lotto Gourmet Deli&Groc alle lokalisert i Brooklyn.

Spillere i New York står overfor utfordringen at de ikke kan kjøpe billetter på nett. For varierende spill er billetter tilgjengelig på bestemte dager. For eksempel er Powerball-billetter tilgjengelige på mandag, onsdag og lørdag, mens MegaMillions-billetter selges kun på tirsdager og fredager.

Hvor kan du kjøpe billetter til New York Lotto (6-ball, 7-ball)
Historien om New York Lotto

Historien om New York Lotto

Den første bemerkelsesverdige utviklingen i lotterisektoren i USA var i 1966 da innbyggerne i New York stemte for en grunnlovsendring som tillot et statlig drevet lotto. Med 60 % av velgerne for, ble det opprettet en lotterikommisjon innen Skatte- og finansdepartementet. I henhold til loven skulle inntektene fra lotteriet hjelpe til med driften av utdanning.

Det første slagordet til denne loddseddelen på nettet var "Your Chance of a Lifetime to Help Education". Til dags dato har lotteriet nådd målet sitt fordi det har klart å samle inn mer enn 34 milliarder dollar, som alle har blitt brukt til å finansiere utdanning.

Lotteriets reise har ikke vært knirkefritt. På et tidspunkt i 1976 ble billettsalget suspendert i omtrent ni måneder etter en skandaløs hendelse. Usolgte billetter ble valgt ut som vinnere. Ved en annen anledning var statsansatte involvert i å påvirke innsendingsbillettene i et postrom.

Nylig i 2013 fusjonerte New York Lotto virksomheten med New York State Racing and Wagering Board og dannet New York State Gaming Commission.

Historien om New York Lotto
New York Lotto-lovlighet

New York Lotto-lovlighet

Når New York Lotto er en statsdrevet operasjon, sier det seg selv at satsingen er lovlig. Forutsatt at deltakerne er myndige, står de fritt til å delta. Statlige lover brukes til å regulere lotto som hjelper til med å skaffe inntekter. Aktiviteter som anses som ulovlige og straffbare inkluderer salg av billetter til mindreårige.

New York Lotto-lovlighet
Hvordan spille New York Lotto

Hvordan spille New York Lotto

Hvordan spille New York Lotto online er en ganske enkel oppgave for tippere, og resten er igjen til lotteriet for å gjennomføre trekningen. Spilleren må velge sine foretrukne lykketall. Vinnende tall velges automatisk ved hjelp av en mekanisk ball. Mens trekningene gjennomføres, er uavhengige dommere opptatt av å overvåke prosessen.

I hver trekning plukkes seks tall fra hovedpuljen og en bonusball velges. Hovedpotten med tall ligger mellom 1 og 59. Hvis en ønsker å delta i en trekning, bør de sørge for at de kjøper lodd 15 minutter før trekningen for å slå fristen. For å få en deltagelse i en trekning, skiller man seg med rundt $1 dollar. $1 dollar gir spilleren to forskjellige talllinjer.

Hvordan spille New York Lotto
Hva er oddsen for å vinne New York Lotto (6-ball, 7-ball)?

Hva er oddsen for å vinne New York Lotto (6-ball, 7-ball)?

Dette lotteriet kan skilte med en rekke trekninger som spillere kan vinne. Powerball og Megamillions er blant trekningene som er tilgjengelige. Det er også spill som Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 og Quick Draw som er tilgjengelige på dette lotteriet. Spill og trekninger tiltrekker seg forskjellige odds og utbetalinger. En spiller har en sjanse på 1 til 46,02 til å vinne én av de fem premiene som tilbys i dette lotteriet.

For jackpotten er vinneroddsen lavere og står på 1 av 45 057 474. Oddsen for en andre plassering som matcher 5 tall og en bonus er på 1 av 7 509 579. Den tredje posisjonen med fem matchende tall har 1 på 144.415 odds. Å matche fire tall har også en premie og en spillers odds med dette alternativet er 1 av 2180. For å ha en sjanse til en hvilken som helst premie her, må en spiller matche tre tall og oddsen er 1 av 96.

Hva er oddsen for å vinne New York Lotto (6-ball, 7-ball)?
Utbetalingsalternativer når du vinner i New York Lotto

Utbetalingsalternativer når du vinner i New York Lotto

New York Lotto er en annen form for trekning som man kan delta i. Trekningen har fått minimal oppmerksomhet på grunn av dårlige utbetalinger. Her bør spillerne velge seks tall fra en pool på 59 tall. Minimum Jackpot i denne trekningen starter på $2 millioner. Tallet kan stige med tiden på grunn av velt. En rollover betyr scenarier når trekninger gjennomføres og ingen spillere har vunnet jackpotten.

Med hver gevinstfri trekning stiger tallet med $300 000. Dette lodd på nett har ingen grenser. Det betyr at gevinsten kan gå til et uendelig tall forutsatt at ingen spillere har matchet de seks tallene. Tre samsvarende tall belønnes med $1, som er det minste man kan få.

Trekninger gjøres hver onsdag og lørdag kl. 20.15 Eastern Time. Pengepremier på opptil $600 kan kreves og samles inn hos enhver lotteriforhandler forutsatt at man har varslet dem på forhånd. Eventuelle tall over det bør samles inn på et New York Lotto-kravsenter.

Utbetalingsalternativer når du vinner i New York Lotto
Tips og triks for å spille New York Lotto

Tips og triks for å spille New York Lotto

Spillere spiller New York Lotto Online med en vinnermentalitet. Gevinster er aldri sikret på New York Lotto online. Online lotteri er et spill av flaks, men likevel kan man bruke noen strategier for å velge tallene. Man kan benytte seg av vitenskapelig kombinerte tall som er produsert av lotterisystemer. Andre triks en spiller kan bruke for å sikre at de får mest mulig ut av New York Lotto (6-ball, 7-ball) inkluderer:

Blander sammen tallene

Når du velger tall, er det tilrådelig at spillere ikke velger grupper med ett tall som å velge bare 20-taller eller til og med velge enkeltsifrede tall som 1 og 5. Dette er ment å sikre at man spiller et balansert spill og dermed øke en spillers vinnersjanser. Tallblandingen bør jevnt inneholde høye og lave tall over det gitte tallfeltet.

Bland både partall og oddetall

Når du velger en kombinasjon av seks tall, er det et godt triks å velge både oddetall og partall jevnt, for eksempel tre oddetall og tre partall. Med en slik spredning av tall har en spiller en bedre sjanse under trekningen.

Tips og triks for å spille New York Lotto