Beste Melate Lotteri 2022

Melate er et ekstremt populært lotteri som spilles i hjemlandet Mexico og av andre spillere over hele verden. Lotteriet har to trekninger i uken, med ubegrensede omsetninger tillatt og minimum jackpotter garantert. Det er ni premienivåer med det laveste nivået som trenger to tall for å matche med en 1 av 10 sjanse til å vinne den. Det er også muligheter for å legge til to bonusspill for å ha enda flere vinnersjanser.

Melate har ikke de beste oddsene for å vinne, men billettprisene er rimelige med én billett som koster MXN 15, mindre enn én USD, hvis den er kjøpt i Mexico.

Beste Melate Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til Melate
Hvor kan du kjøpe billetter til Melate

Hvor kan du kjøpe billetter til Melate

Melate-billetter kan kjøpes inn Mexico eller på et hvilket som helst lotterinettsted der billetter til dette spillet er tilgjengelige. Melate-billetter kan kjøpes personlig fra over 9000 Pronostics-byråer over hele Mexico, eller deres nettsider, så vel som fra andre online lotterisider.

Spillere må kjøpe billetter før fristen på én time hvis de kjøper i Mexico, noe som betyr før kl. 20.15. Andre spillere utenfor Mexico, som spiller Melate online, må sørge for at de lar noen timer før dette tidspunktet gi agentene tid. å fysisk gå og kjøpe billettene.

Det er lett å vite hvordan du kjøper en Melate-lodd på nett. Bare velg en online lotteriside som tilbyr Melate-lodd, registrer en konto hos dem, finansier kontoen, velg seks tall og vent med å sjekke trekningen.

Hvor kan du kjøpe billetter til Melate
Melatens historie

Melatens historie

Mexico har en lang historie med spill av typen lotteri. Det første nasjonale lotteriet i Mexico ble etablert av kong Carlos III av Spania på slutten av det attende århundre. På dette tidspunktet ble det hovedsakelig spilt av overklassen i Mexico. På grunn av sin popularitet ble mange flere loddtrekninger og lotterier grunnlagt da det var et godt middel til å skaffe inntekter for staten. Lotterier spilte også en nøkkelrolle i innsamlingen til uavhengighetskrigen som resulterte i å spre populariteten til spillet, spesielt blant soldater.

I 1920 ble det tidligere navngitte Mexico National Lottery endret til Loteria Nacional para la asistencia Publica, eller National Lottery for Public Assistance. Så ble Melate introdusert av det regjeringsdrevne Pronosticos i 1984. Opprinnelig var det bare meksikanske borgere som fikk lov til å spille dette lotteriet, men det endret seg i 2008 da Pronosticos gjorde lodd tilgjengelig på nett og andre lotteri på nett begynte å tilby spillet.

Det originale Melate-spillet hadde en ballbasseng på 39 tall som senere ble endret til 56 tall. Ytterligere to spill ble lagt til Melate, Revancha og Revanchita, i 1997 og 2010 for å gi flere muligheter til å vinne med de samme Melate-numrene.

Melatens historie
Er Melate lovlig?

Er Melate lovlig?

Melate er helt lovlig, men meksikanske borgere må være minst 21 år gamle for å spille enten på land eller online. Hvis spillere spiller via lotteriagentnettsteder, må de sjekke minimumsalderen som kreves for å spille i landet der nettstedet er basert. Hvis tredjepartsagenter er riktig lisensiert, er det lovlig for dem å selge lodd fordi de kjøper billettene på vegne av kunden i motsetning til å selge på lodd de har kjøpt.

Er Melate lovlig?
Hvordan spille Melate

Hvordan spille Melate

Melate-lotteriet trekkes to ganger i uken, onsdag og søndag kl. 21.15 i Mexico City med en enkeltbillett som koster MXN 15, som er mindre enn én USD. Det trekkes totalt syv baller, seks normale eller naturlige baller og en ekstra ball. Hvis en spiller matcher alle de seks normale tallene, har de vunnet jackpotten.

Den ekstra ballen brukes til å bestemme noen av de andre åtte premienivåene. Jackpotter er i stand til å nå ganske høye beløp ettersom rollovers er tillatt, og det er ingen tak på jackpotten som har en minimumsutbetaling på MXN 30 millioner.

Melate er et veldig enkelt spill å spille akkurat som mange andre lotterier i verden. Spillere av Melate trenger bare å velge seks tall fra nummer 1-56. Tallene som velges kan være spillerens eget valg eller tilfeldig generert av nettstedet.

Det er også muligheten til å spille de to bonusspillene Revancha og Revanchita, fortsatt med de samme seks opprinnelig valgte tallene. For disse to spillene trekkes flere baller og kan ende opp med en minimumsjackpot på MXN 20 millioner for å matche alle seks tallene samt flere premienivåer.

Hvordan spille Melate
Hva er oddsen for å vinne Melate?

Hva er oddsen for å vinne Melate?

På grunn av det relativt brede spekteret av tall, er oddsen for å vinne Melate-jackpotten ganske høy. Dette er ikke de verste oddsene i verden og kan sammenlignes ganske bra med en rekke internasjonale lotterier. Noen eller disse lotteriene tilbyr høyere jackpotter, men billettprisene deres er også høyere. Det fine med Melate-lotteriet er i dets billige billetter og de mange forskjellige premienivåene det tilbyr, samt en garantert minimumsjackpot som kan rulle over et ubegrenset antall ganger.

Disse ni nivåene tilbyr mange måter å vinne tusenvis av premier på i hver trekning. Oddsen faller etter hvert som premienivåene synker til den når en av ti sjanse for å matche to tall. Den totale oddsen for å vinne er én av femten. Den syvende ballen, eller tilleggsballen, gir muligheten til å vinne på fire av premienivåene.

Hva er oddsen for å vinne Melate?
Utbetalingsmuligheter hvis du vinner spillet

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner spillet

Lotterigevinster i Mexico beskattes med en sats på 7 %, mens noen ekstra skatter kan betales for internasjonale spillere i deres egne land. Premiene må hentes innen 60 kalenderdager fra dagen etter den vinnende trekningen. Alle premiene utbetales som engangsutbetalinger uten mulighet for livrenter. Meksikanske spillere kan kreve hvilken som helst premie fra de mange Pronosticos-byråene eller fra deres hovedkvarter i Mexico City, eller direkte på nettsiden.

Onlinespillere som spiller utenfor Mexico vil motta gevinstene sine direkte på kontoen sin på siden. Imidlertid varierer tiden fra sted til sted med noen betalinger det tar opptil et par dager å bli utgitt. Noen nettsteder kan kreve at spillere bekrefter sin ID og hjemmeadresse, men når dette er gjort, vil det ikke være nødvendig igjen i fremtiden. Spillere bør også lese T-ene og C-ene til siden, siden noen vil kreve en provisjon på de store premiene.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner spillet
Tips og triks for å spille Melate

Tips og triks for å spille Melate

Selv om alle lotterier genererer tilfeldige tall, kan statistikk brukes til å prøve å forbedre en spillers sjanse til å vinne. Statistikk fra tidligere spill viser at en spiller må sørge for en balanse mellom oddetall og partall, da det er usannsynlig at alle vinnertallene vil være enten oddetall eller partall.

Det vil mest sannsynlig være en blanding av 2/4, 4/2 eller 3/3 da disse forekommer over 80 % av tiden. Vinnende tall er også mest sannsynlig å forekomme over hele spekteret av tall med høye og lave tall mer sannsynlig i samme blandinger som ovenfor for oddetall og partall.

Det kan også vise seg at visse tallspenn (f.eks. tenåringer, tjueårer osv.) ikke har blitt trukket i tidligere vinnende tall, noe som betyr at hvis en spiller utelater disse, kan de ha en bedre sjanse.

En annen strategi er å summere alle tallene en spiller har valgt for et spill og prøve å sørge for at de summerer seg til mellom 131 og 211 ettersom 70 % av alle Melate jackpotgevinster faller innenfor dette området. Det finnes andre strategier, men på slutten av dagen er lotteri fortsatt et sjansespill.

Tips og triks for å spille Melate