Beste Mega Sena Lotteri 2022

Mega-Sena er rangert som det største lotteriet i Brasil. Kasinoet har vært i drift i mer enn to tiår under ledelse av Caixa Economica Federal Bank. Til tross for at de er basert i Brasil, lar lotteriet spillere fra hele verden prøve lykken. Det er mulig gjennom kjøp av lodd på nett. Lotteriet tiltrekker seg mange tippere, og av gode grunner, som vil bli fremhevet i denne artikkelen.

Beste Mega Sena Lotteri 2022
Mega-Senas historie
Mega-Senas historie

Mega-Senas historie

Mega-Sena ble etablert tilbake i mars 1996 av Caixa Economica Federal bank, som fortsatt driver lotteriet til dags dato. Den ble ganske populær i Brasil helt fra den ble lansert, og den fortsatte å vokse raskt i popularitet. Omtrent et tiår senere hadde den allerede vunnet popularitet på det internasjonale markedet.

Lotteriets drift og spilling har holdt seg relativt den samme gjennom årene. Den eneste forskjellen har vært modifikasjonen av utstyret som brukes til trekninger for å få dem til å få et mer moderne utseende uten å påvirke trekningens integritet. Mega-Sena fortsetter å vokse frem til i dag.

Mega-Senas historie
Hvor kan du kjøpe billetter til Mega-Sena

Hvor kan du kjøpe billetter til Mega-Sena

Dessverre selger ikke Mega-Sena billettene sine direkte til tippere på nettet. Selskapet selger kun billettene i en rekke utsalgssteder over hele Brasil. Mega-Sena-lodd er tilgjengelig online på forskjellige nettsteder som spesialiserer seg på å selge lodd. Slike nettsider har vanligvis lokale representanter der lotteriet spilles i den lokale nasjonen.

Representantene foretar innkjøp av lodd på nett på spillerens vegne. Haken er at nettstedoperatørene vanligvis tar en liten avgift for tjenesten. For en sjanse til å delta i et lotteri som byr på opptil millioner av dollar, er prisen som belastes for billettkjøp vanligvis ikke særlig bekymrende for de fleste tippere.

Spillere må gjøre sin flid når de leter etter et nettsted som selger Mega-Sena-billetter for å unngå å bli svindlet. Svindlere markedsfører en rekke nettsteder som de beste for å tilby billettsalgstjenester. Slikt kan være ganske attraktivt for nye tippere som ønsker å kjøpe Mega-Sena-billetter for første gang og føre til at de taper pengene sine. Spillere bør velge online billettsalgsplattformer med godt rykte som er godt betrodd av tippere over hele verden.

Hvor kan du kjøpe billetter til Mega-Sena
Er Mega-Sena lovlig?

Er Mega-Sena lovlig?

Mega-Sena-lotteriet fungerer lovlig, i henhold til alle Brasils gamblinglover og -forskrifter. Selskapet bak, Caixa Economica Federal Bank, har alle relevante lisenser og sertifiseringer for å drive lotteriet i henhold til landets lover. Lisens- og reguleringsdetaljene er tydelig angitt på lotteriets offisielle nettsted. Lotteriet er regulert av gamblingregulatoren i Brasil for å sikre at alle lover og forskrifter følges.

Mega-Sena har også vært i markedet lenge nok, uten at det er tatt noen rettslige skritt mot dem basert på operatørens lovlighetsstatus. Det er en klar indikasjon på at lotteriet fungerer lovlig.

Er Mega-Sena lovlig?
Hvordan spille Mega-Sena online?

Hvordan spille Mega-Sena online?

Spillere må kjøpe Mega-Sena-billetter for å delta i lotteriet. For å starte må spillerne velge seks tall av totalt 60 tall. Valget kan gjøres manuelt eller ved å bruke Quick Pick-verktøyet som gjør valgene tilfeldig og automatisk. Spillere bør velge hvert nummer kun én gang. Med Quick Pick-verktøyet må spillerne først velge antall billetter de har tenkt å kjøpe. Det kan være 1, 3, 5, 10 eller 15 billetter per kjøp.

Etter å ha valgt lykketallene kan spillerne velge antall trekninger de vil delta med de samme loddene. Jo flere trekninger, jo mer vil billettene koste. Teknisk sett øker det å velge flere trekninger også spillernes vinnersjanser.

Mega-Sena tilbyr også 5 % rabatt på billettprisen for tippere som velger 20 trekninger. Spillere kan deretter klikke på betalingsalternativet og betale for billettene. Det er vanligvis ulike betalingsalternativer tilgjengelig, slik at spillere kan velge det som passer best for dem.

Når spillerne har kjøpt billettene, kan de ikke endre valgene sine på noen måte. Neste trinn er å vente på trekningene og sjekke om noen av billettene har numre som samsvarer med de fra trekningene. Samsvarende tall resulterer i seire. Jo flere tall som samsvarer, desto mer ble vunnet. Trekningsresultatene sendes vanligvis som e-poster til alle tippere som kjøper billettene sine på nettet, noe som kommer godt med for de som ikke kan se trekningene.

Hvordan spille Mega-Sena online?
Mega-Sena vinnerodds

Mega-Sena vinnerodds

Mega-Sena har relativt gode vinnerodds sammenlignet med en rekke andre lotterier som spilles online. Den tilbyr tre nivåer med premier for startere, noe som gir tippere veldig gode sjanser til å vinne noe. Førstepremieklassen, kalt Sena, har vinnerodds på 1 av 50 063 860. Premien deles ut til spillere som matcher alle de seks tallene og har en premiepottprosent på 35 %.

Andrepremienivået heter Quina og har vinnerodds på 1 på 154.518. Spillere må matche fem tall for å komme til denne premiepotten. Quina har en premiepottprosent på 19 %. Quadra er tredjepremienivået, med odds 1 på 2.332. Den har også en premiepottprosent på 19 %. Den resterende prosentandelen av premiepotten brukes til å finansiere lotteriet og diverse andre trekninger.

Mega-Sena vinnerodds
Premiebeløp

Premiebeløp

Mega-Sena tilbyr en minimumsjackpot på omtrent €1 million. Hvis ingen vinner jackpotbeløpet, rulles det over til neste trekning. Det betyr at jackpotten fortsetter å bli større til en heldig spiller vinner den. Det er ingen grense for hvor mye potten kan vokse.

Hvis mer enn én spiller vinner jackpotten, deler spillerne beløpet likt. Det laveste beløpet som tippere kan vinne er vanligvis omtrent 120 ganger høyere enn billettens pris. Premiebeløpene gjør Mega-Sena-lotteriet ganske attraktivt for de fleste tippere, inkludert nybegynnere.

Noe å merke seg er det lotterisyndikater påvirker vanligvis vinneroddsene i lotteriet. Et lottosyndikat øker antallet lodd som kjøpes, og forbedrer dermed vinneroddsene. For eksempel vil 1 av 50 063 860 vinnersjanser for Mega-Sena-lotterijackpoten forbedres til 1 av 50 068,86 for et syndikat som kjøper 1000 lodd. Syndikater deler imidlertid vanligvis premiene blant alle medlemmer, og reduserer dermed beløpet hver enkelt kan vinne.

Premiebeløp
Tips og triks for å spille Mega-Sena

Tips og triks for å spille Mega-Sena

  • Bruk en formel for å velge tall: Det er ingen måte å forutsi de riktige tallene i Mega-Sena-lotteriet. Men tippere bør fortsatt finne ut en formel eller strategi som fungerer bra for å velge tallene. Det er spesielt tilfellet når du kjøper mange billetter. Formelen skal sikre at de valgte tallene er spredt nok til å gi de høyeste vinnersjansene i alle premienivåer.
  • Kjøp så mange billetter som mulig: En annen hemmelighet er å kjøpe så mange billetter per trekning som mulig. Jo flere lodd som er kjøpt, jo høyere vinnersjanser for spilleren. Dette tipset har imidlertid en ulempe. Verdien av alle gevinstene kan til tider ikke kompensere for pengene brukt for å kjøpe billettene.
  • Velge de uvanlige tallene: Mega-Sena tippere velger visse tall oftere. Velge tall som sjelden plukkes er en god idé. Det reduserer sjansene for å dele premiene i tilfelle en gevinst. Det påvirker heller ikke vinnersjansene på noen måte, da alle tall har like sannsynlighet for å bli trukket.
Tips og triks for å spille Mega-Sena