Beste Mega Millions Lotteri 2022/2023

I denne Mega Millions-lotteriguiden kan du finne ut alt om spill på et av de største lotteriene i USA. Den største Mega Millions-gevinsten var hele 1,537 milliarder dollar. Til å begynne med er Mega Millions et online lotteri tilgjengelig for spillere i 45 stater i USA sammen med District of Columbia og De amerikanske jomfruøyene. Dessverre er for øyeblikket ikke Mega Millions tilgjengelig i fem stater; Alabama, Hawaii, Alaska, Utah og Nevada.

Mens det er et USA-basert lotteri, kan spillere utenfor USA spille Mega Millions. Dette er så lenge de kjøper billettene fysisk mens de besøker en stat eller region der Mega Millions er tilgjengelig.

Beste Mega Millions Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe Mega Millions lodd på nett
Hvor kan du kjøpe Mega Millions lodd på nett

Hvor kan du kjøpe Mega Millions lodd på nett

Mega Millions-lodd er tilgjengelig for kjøp i de 45 statene der lotteriet er lovlig, pluss District of Columbia og De amerikanske jomfruøyene. Billettene kan kjøpes blant annet i nærbutikker, dagligvarer og bensinstasjoner. Det er viktig å merke seg at Mega Millions-billetter ikke selges i Alaska, Utah, Mississippi, Hawaii, Nevada og Alabama.

Hvordan kjøpe en lodd på nett

Det er også mulig å kjøpe Mega Millions-spillbilletter online. Det er mange nettsteder hvor spillere i eller utenfor USA kan kjøpe lodd til dette lotteriet. Etter å ha fullført kjøpet på slike sider, kjøpes billettene på spillerens vegne.

Hvor kan du kjøpe Mega Millions lodd på nett
Historien til Mega Millions

Historien til Mega Millions

Historien til Mega Millions-lotteriet går tilbake til 1996 da det ble kjent som The Big Game. Etter $363 millioner Big Game jackpot i 2000 økte interessen for lotterispill. Deretter sluttet New York og Ohio seg til New Jersey, Georgia, Maryland, Illinois, Massachusetts, Michigan og Virginia for å skape Mega Millions.

Salget av Mega Millions-billetter begynte offisielt 15. mai 2002, mens den første trekningen ble holdt 17. mai 2002. I dag er Mega Millions en av de to største jackpottene i USA, sammen med Powerball.

Største Mega Millions-vinnere

Som alle andre lotterier har Mega Millions endret formuen til mange spillere. For øyeblikket er den største vinneren en anonym spiller fra South Carolina som fikk inn hele 1,537 milliarder dollar. Den nest største gevinsten var kule 1,05 milliarder, vunnet av en lotteriklubb med fire medlemmer fra Michigan.

Historien til Mega Millions
Er Mega Millions lovlig?

Er Mega Millions lovlig?

Ja. Mega Millions er lovlig i 47 jurisdiksjoner i Nord-Amerika. Imidlertid er lotteriet ikke lovlig i Alabama, Hawaii, Alaska, Utah og Nevada. Men da kan spillere i disse statene delta i Mega Millions ved å kjøpe billetter når de besøker statene der Mega Millions er lovlig.

Mega Millions aldersgrenser

Mens mange stater tillater Mega Millions, kan ikke alle spille dette lotteriet. Alle som kjøper en Mega Millions lotto-kupong må ha fylt 18 år.

Mega Millions skatter

Akkurat som alle andre lotterier, er det skatter som vinnere må betale til både den føderale regjeringen og delstatsmyndighetene. Den føderale skatten er standard, mens statlige skatter varierer fra en stat til en annen.

Er Mega Millions lovlig?
Hvordan spille Mega Millions

Hvordan spille Mega Millions

Mega Millions er ganske lik Powerball når det gjelder spilling. Spillere trenger ingen spesielle ferdigheter for å komme inn i spillet.

I Mega Millions er det to trommer; den første med tall (hvite kuler), fra 1 til 70, mens den andre puljen har tall (Gold Mega Ball/GMB), fra 1 til 25.

For å komme med i handlingen må spillerne først kjøpe en billett. Hver Mega Million-billett koster $2. Etter å ha kjøpt en billett, er neste trinn å velge fem tall fra den første trommelen og ett nummer fra den andre trommelen. For de som ikke ønsker å velge tallene manuelt, har Mega Millions en tilfeldig tallgeneratorfunksjon som velger tall for spillere automatisk.

Formålet med dette lotteriet er å matche alle vinnertallene. For å få jackpot, må spillerne matche alle tallene fra de to puljene riktig. For ordens skyld trenger ikke de første fem tallene være i perfekt rekkefølge.

Hva er Mega Millions Megaplier?

Megaplier ble introdusert i januar 2011, og er en funksjon som gjør det mulig for spillere å øke sine ikke-jackpot-premier med 2, 3, 4 eller 5 ganger, men mot en ekstra kostnad på $1 for hver billett. For ordens skyld er Mega Millions Megaplier tilgjengelig i alle stater og jurisdiksjoner der Mega Millions-billetter selges, bortsett fra California.

Hvordan spille Mega Millions
Mega Millions odds og utbetalingsmuligheter

Mega Millions odds og utbetalingsmuligheter

Alle Mega Million-billettkjøpere håper å treffe den store jackpotten, eller i det minste vinne noe. Men elefanten i rommet er, hva er oddsen for å vinne jackpotten eller en annen premie i dette lotteriet? Vel, sjansene for å treffe hovedpremien er svært små.

Mega Millions odds og utbetalingsmuligheter
Hva er oddsen for å vinne Mega Millions?

Hva er oddsen for å vinne Mega Millions?

Det er totalt 9 måter å vinne på i Mega Millions, og startjackpotten varierer avhengig av billettsalget. Startjackpotten annonseres før hver trekning.

Nedenfor er de ni måtene å vinne på i Mega Millions og de respektive oddsene.

  • Hovedpremie (jackpot) - Match 5WB og GMB: Oddsen er 1 av 302 575 350
  • $1 000 000 - Match 5WB: Oddsen er 1 av 12 607 306
  • $10 000 - Match 4WB og GMB: Odds er 1 av 931 001
  • $500 - Match 4WB: Oddsen er 1 av 38 792
  • $200 – Match 3WB og GMB: Oddsen er 1 av 14 547
  • $10 - Match 3WB: Oddsen er 1 av 606
  • $10 - Match 2WB og GMB: Oddsen er 1 av 606
  • $4 - Match 1WB og GMB: Oddsen er 1 av 89
  • $2 - Match GMB: Oddsen er 1 av 37

Den totale sjansen for å vinne en premie i Mega Millions er 1 av 24

I tillegg til de ovennevnte ni vinnermåtene, er det en eksklusiv funksjon kalt Just the Jackpot. Denne billetten koster $3 og koder sammen med to spill kun for jackpotten. Som navnet antyder, er Just the Jackpot kun gjeldende for hovedpremien.

Mega Millions trekninger og utbetalingsalternativer

Mega Millions trekninger holdes to ganger i uken, tirsdag og fredag kl. 23:00 ET. Når det kommer til utbetalinger, er det to alternativer. Vinnere kan gå for kontanter eller livrente.

Hva er oddsen for å vinne Mega Millions?
Mega Millions tips og triks

Mega Millions tips og triks

I denne siste delen av denne Mega Millions-lotteriguiden ser dette innlegget på tips og triks for å hjelpe spillere med å vinne minst en premie i dette lotteriet.

Det første tipset er å kjøpe mange Mega Millions-lodd. Fordelen med å kjøpe mange lodd er at spillerne øker vinnersjansene. Men da bør spillerne sørge for at de spiller ansvarlig. Tommelfingerregelen er å sette et budsjett for å kjøpe billetter og følge det strengt.

Et annet tips er å bli med i lotteripuljer. Å kjøpe mange lodd kan være økonomisk drenerende, men hva om spillere dannet lotteripuljer, spilte sammen og delte byttet? Vel, dette er et triks som har fungert tidligere.

Å fokusere på det vanlige antallet Mega Millions er også en annen strategi. Flere tall har blitt trukket flere ganger.

Tipsene ovenfor kan øke sjansen for at spillere vinner i Mega Millions. Men da garanterer de ikke gevinster.

Mega Millions tips og triks
Avslutter

Avslutter

Det er det, folkens, den ultimate guiden for hvordan du spiller lotteri på nett. Faktisk er Mega Millions et av de mest givende lotteriene. Mange spilleres formuer har blitt endret over natten. Men da bør spillere alltid holde seg til regler og forskrifter for ansvarlig gambling når de spiller Mega Millions. Lotterier skal ikke være et alternativ til skole eller jobb.

Avslutter