Beste Mark Six Lotteri 2022/2023

Hengivne online lotterispillere i Hong Kong investerer tiden sin i å finne de beste spillene å satse på, og ofte nøyer de seg med Mark Six. Men kanskje de er tilbøyelige til å spille dette lotteriet fordi det ikke kommer med komplekse regler. I stedet fastsetter Hong Kong Jockey Club (HKJC) trinnene spillere må følge for å delta og gå av med jackpotten hvis de er heldige.

På toppen av det har Mark Six eksistert i flere tiår (det er Kinas lengste løpe lotteri), så det er trygt å si at det har vunnet tilliten til mange tippere i regionen. Når det er tilfelle, er de ikke nølende med å satse på det fordi de vet at det er legitimt.

Beste Mark Six Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til Mark Six
Hvor kan du kjøpe billetter til Mark Six

Hvor kan du kjøpe billetter til Mark Six

"Hvor og hvordan kjøpe en Mark Six-lodd online" er et spørsmål mange Hongkongere spør når de lengter etter å satse på dette kasinoalternativet. Her er en fantastisk nyhet – det er flere pålitelige måter å gjøre det på.

For det første kan gamblere få sine lodd på nett fra veddeløpsbanene Happy Valley og Sha Tin. Spillere som ikke kan komme til disse to stedene kan fritt besøke noen av HKJCs spillegrener utenom kurset, men det er verdt å merke seg at åpningstidene deres avhenger av om det er en fotball planlagt samme dag. Alternativt kan man kjøpe Mark Six-billetter online eller på telefon.

En standard Mark Six-inngang er priset til HK$10, og tippere har også lov til å foreta delinvesteringer på HK$5. Man må kjøpe billetten deres før kl. 21.15 på dagene da trekninger skal skje, vanligvis på tirsdager, torsdager og lørdager. Trekningen skyves til søndag hvis det er hesteveddeløp på sistnevnte.

Hvor kan du kjøpe billetter til Mark Six
Den korte historien til Mark Six

Den korte historien til Mark Six

De Hong Kong Jockey Club lanserte Mark Six den første uken i september 1975, i håp om å gjøre unna de økende ulovlige premietrekningene på den tiden. Imidlertid ble mange tippere tatt med dette spillet fordi det ga en mulighet til å tjene raske penger.

For eksempel hadde den første Mark Six-trekningen en jackpot på HK$120 000, nok til å kjøpe en leilighet i noen av Hong Kongs urbane områder på slutten av 1970-tallet. Men i løpet av kort tid innså gamblere at sjansene for å vinne spillet var små, så de satset på det for moro skyld.

I utgangspunktet kom Mark Six med et 6-av-14-format, som ble endret til en 6-av-36-tegning i 1976. I dag kan det skilte med et 6-av-49-format som har vært effektivt siden 2002

Den korte historien til Mark Six
Er Mark Six lovlig?

Er Mark Six lovlig?

Ja, Mark Six-lotteriet er autorisert av Gambling Ordinance (Cap. 148) i Hong Kong. Det er imidlertid bare lovlig for spillere i alderen 18 år og oppover; disse personene kan satse på det online eller på fysiske gamblinginstitusjoner der innsatsene aksepteres.

Det kan nevnes at turister også kan satse på Mark Six når de er i Hong Kong, men ikke når de er utenfor regionen. Men igjen, dette lotterispillet er blant de få lovlige gamblingformene i sistnevnte. Så tippere bør ikke forveksle dets lovlighet med andre forbudte alternativer, for eksempel offshore online betting.

Er Mark Six lovlig?
Hvordan spille Mark Six Lotto?

Hvordan spille Mark Six Lotto?

Som forventet må enhver interessert tipper først vite hvordan man kjøper en billett til Mark Six før de deltar. Så, etter å ha anskaffet det, kan de lære prosessen med å spille spillet.

Så, her er hvordan det gjøres. Gamblere begynner med å velge en oppføringstype; de tilgjengelige alternativene er:

 • Enkelt
 • Flere
 • Bankier
 • Hurtigvalg

En spillers oppføring avgjør vanligvis de neste trinnene som skal følges. For eksempel krever en enkelt oppføring at de velger seks tall innenfor området 1-49. Imidlertid kan de velge syv eller flere tall i samme omfang hvis de oppretter andre oppføringer, for eksempel Multiple eller Banker.

For eksempel, når en spiller gjør en enkelt oppføring, velger de seks baller eller tall, og en til (bonusballen) trekkes fra de uplukkede 43 ballene; de syv utgjør den vinnende kombinasjonen. Hvis de speiler dem trukket i lotteriet, sikrer spilleren jackpotten.

Noen tippere vet ikke hvordan de skal spille Mark Six online, men de bør ikke bekymre seg for det fordi prosedyren er den samme som forklart ovenfor. Det er imidlertid et annet krav; man må registrere en spillekonto hos HKJC for å satse på lotteriet.

o gjør det, må de gå til en av institusjonens off-course betting filialer med sitt identifikasjonskort, en minibank for Hong Kong gjeldende konto eller sparekonto, og et innskudd på HK$100.

Hvordan spille Mark Six Lotto?
Hva er sjansene for å vinne Mark Six?

Hva er sjansene for å vinne Mark Six?

Tippere vil alltid vite sjansene deres for å bli belønnet når de spiller Mark Six. Vel, dette lotteriet har syv premienivåer, og oddsen for å vinne jackpotten er 1 av 13 983 816. På den annen side er sannsynligheten for å hente premiene i andre divisjoner 1 av 54.

Mark Six har en minimumsjackpot på HK$8 millioner, men vinnere har fått mye mer i denne lottoens historie, takket være Snowball-trekninger. For eksempel vant en tipper HK$86,8 millioner i september 2017, og en annen ble tildelt HK$164,49 millioner i samme måned i 2014.

Hva er sjansene for å vinne Mark Six?
Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner Mark Six

Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner Mark Six

Hong Kong Jockey Club har gjort det ganske enkelt for Mark Six-vinnere å motta utbetalingene sine. Så hvis en gjorde inntreden på nettet, betales jackpotten direkte inn på gamblingkontoen deres; de kan trekke den tilbake når det passer dem så lenge de er verifisert.

 • Ubekreftede spillekontoer kan bare starte utbetalinger etter at eierne har fremvist bevis på ID-kort og adresse.
 • Mark Six-vinnere som kjøpte billettene sine offline, bør gå til en HKJC off-course-spillavdeling i nærheten av dem for å hente premiene sine. Spesielt må de gjøre dette innen 60 dager etter seieren.
 • Mark Six jackpotter utbetales kun som engangsbeløp og er ubeskattet.

Hva om vinneren er en utlending?

Hvis en jackpotvinner er basert utenfor Hong Kong, kan de fortsatt kreve premien sin. De som kjøpte billettene sine mens de var i regionen, kan leie tjenestene til en autorisert lotteriagent for å kreve premiene sine. Selvfølgelig har de som spiller spillet på nett lettere siden pengene settes inn på deres verifiserte spillekontoer.

Utenlandske Mark Six-vinnere må gjøre seg kjent med landets lokale lover for å vite om gevinstene deres er beskattet eller ikke.

Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner Mark Six
Tips og triks for å spille Mark Six

Tips og triks for å spille Mark Six

 • Det er ingen sikker måte å vinne Mark Six på fordi, som alle andre online lotterier, er vinnerne tilfeldige. Likevel kan spillere som er klare til å ta risikoen og satse på den i det minste bevæpne seg med flere triks for å nyte jevne spillopplevelser.
 • Så det første en Mark Six-deltaker bør gjøre er å mestre spillet. Jada, det er superenkelt å spille! Men det er også unikt, noe som betyr at reglene ikke ligner på reglene for andre alternativer. For eksempel, hvis en gambler ikke vet hva som forventes av dem, er det meningsløst å kjøpe en billett, for selv med den er sjansene deres for å vinne null.
 • Noe annet Mark Six-spillere på nett kan gjøre for å ha det bra med å spille spillet, er å utnytte prediksjonsverktøy for å generere tall som sannsynligvis vil vinne i neste trekning. Vanligvis observerer denne programvaren mønstre, for eksempel tallene som alltid vises i alle vinnende kombinasjoner, for å komme opp med kalde og varme tall. Sistnevnte er de som har stor sannsynlighet for å bli trukket.
 • Å grave dypere inn i Mark Six er også et verdifullt tips for spillere, selv om de vet hvordan de skal spille det. Dette gir dem innsikt i viktige ting som hva slags bidrag de kan gjøre, hva de skal gjøre hvis de vinner, og hvor ofte de kan satse på lotteriet.
Tips og triks for å spille Mark Six