Beste Magnum 4D Lotteri 2022/2023

Magnum 4D er et berømt klassisk lotterispill som har vært populært i Malaysia en stund. Magnum Berhad, det første selskapet som fikk lisens for drift av 4D-spill i Malaysia, eier og administrerer lotteriet. Det klassiske spillet er enkelt å forstå og spille, noe som gjør det egnet for spillere på alle erfaringsnivåer.

Magnum 4D-lotteritrekningene holdes tre ganger i uken – på lørdager, søndager og onsdager. Det er også tider når spesielle trekninger holdes, men det er ingen forhåndsbestemte datoer for disse trekningene. De fleste spesielle lotteritrekninger holdes under arrangementer som bursdager til herskere og kinesisk nyttår. Spillerne får beskjed om spesialtrekningene via billettskrankene og får syv dager på seg til å delta i trekningen.

Beste Magnum 4D Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til Magnum 4D Lottery
Hvor kan du kjøpe billetter til Magnum 4D Lottery

Hvor kan du kjøpe billetter til Magnum 4D Lottery

For spillere som tenker på hvordan de skal kjøpe et Magnum 4D Lottery-lotteri på nett, tilbyr dette lotteriet to hovedalternativer. For det første kan de kjøpe dem via en hvilken som helst av Magnum-butikkene spredt over Malaysia på strategiske steder. Spillere må imidlertid benytte seg av disse utsalgsstedene for å kjøpe disse billettene.

Denne metoden er ideell for tippere med enkel tilgang til Magnum-utsalgsstedene. Det kommer uten ekstra kostnader for kjøp av billetter, slik tilfellet er med den andre metoden, diskutert nedenfor. Den største ulempen med å kjøpe billetter fra utpekte utsalgssteder er utvilsomt bryet med å pendle til butikkene for å kjøpe billettene.

For det andre bør alle som tenker på hvordan man kan kjøpe billetter til Magnum 4D Lottery også vurdere å kjøpe dem fra nettplattformer. Magnum Berhad selger imidlertid ikke 4D-billetter gjennom sine nettside eller mobilapp. Noen agenter på nettet kjøper imidlertid Magnum 4D Lottery-lodd online på av sine klienter.

Ideelt sett, kjøp av lodd på nett eliminerer ulempen med å måtte besøke de fysiske butikkene og gjør det mulig for personer uten tilgang til butikken å kunne spille Magnum 4D Lottery online. Tjenestene deres tiltrekker seg imidlertid vanligvis et gebyr, noe som betyr at tippere kan bruke mer for en online lodd.

Hvor kan du kjøpe billetter til Magnum 4D Lottery
Historien om Magnum 4D Lottery

Historien om Magnum 4D Lottery

Magnum Berhad, tidligere kjent som Magnum Corporation, ble dannet i 1968. Selskapet er hovedsakelig kjent for kommersiell gambling. Imidlertid har årene den har vært i virksomhet hjulpet den til å oppnå pålitelighet blant tippere og nok erfaring til å tilby den beste 4D lotteritjenester i landet.

Selskapet var det første som fikk lisens til å promotere og drive 4D-lotterier. Det startet sin virksomhet med 143 salgssteder og fortsetter å øke antallet salgssteder. For tiden er det rundt 450 utsalgssteder over hele Malaysia.

Historien om Magnum 4D Lottery
Er Magnum 4D Lottery lovlig?

Er Magnum 4D Lottery lovlig?

Magnum 4D Lotteri opererer lovlig i Malaysia. Selskapet bak lotteriet har en gyldig driftslisens utstedt av den malaysiske regjeringen. Selskapets lisensnummer er Bhd (8272-D). Den nasjonale reguleringsmyndigheten for pengespill, kjent som Unit Kawalan Perjudian, overvåker lotteriet.

Det sikrer spillere at alle operasjoner er lovlige og rettferdige. Alle malaysiske innbyggere er lovlig kvalifisert til å spille Magnum 4D Lottery online, forutsatt at de er 18 år eller eldre.

Er Magnum 4D Lottery lovlig?
Hvordan spille Magnum 4D Lottery Online

Hvordan spille Magnum 4D Lottery Online

Det første trinnet for å spille Magnum 4D-lotteriet er å kjøpe et lodd. Spillere kan da velge å spille standardinngangen eller 4D-rullen.

Standard inngang

For standardoppføringen må tippere velge et spesifikt antall på fire sifre. Dette alternativet har to divisjoner, liten og stor. Den lille innsatsen kvalifiserer kun til første-, andre- og tredjepremien. På den annen side betyr å satse på det store alternativet at tipperen kan vinne første-, andre- og tredjepremien, pluss en ekstra konsultasjonspremie.

Små innsatser garanterer spillere høyere gevinster enn store innsatser. Imidlertid har de store innsatsene ti andre spesialnumre som belønner spillere RM 180 for en enkelt innsats og ti trøstnumre som betaler RM 60. Det koster kun 1 malaysisk ringgit (RM) for hver standardinngang.

4D rull

4D-rull spilles nesten som standardoppføringen, med en nøkkelforskjell er nummervalget. Spillere har lov til å erstatte ett av de fire sifrene med bokstaven R. Bokstaven R representerer alle sifrene fra 0 til 9. Det betyr at ett valg representerer ti vanlige oppføringer.

Bokstaven R kan plasseres i enten den første eller siste posisjonen i det firesifrede tallet. Når det er satt som det første sifferet, refereres det til som rull 1. Rull 4 er når bokstaven er satt som siste siffer.

Hvordan spille Magnum 4D Lottery Online
Hva er oddsen for å vinne Magnum 4D

Hva er oddsen for å vinne Magnum 4D

Oddsen for å vinne en premie i Magnum 4D er relativt høyere enn for mange andre lotteriformer. Det gjelder imidlertid premiene på lavere nivå. Imidlertid er oddsen for å vinne jackpotten relativt lav, men fortsatt bedre enn jackpotvinnende oddsen til andre lotterier.

For å vinne jackpotten må rekkefølgen på de valgte fire sifrene være nøyaktig lik rekkefølgen til de trukket sifrene, noe som gjør oddsen lave. Imidlertid veier lotteriet opp for de lave oddsene ved å være mer spennende og enkelt å spille.

Den matematiske sannsynligheten for å vinne i 4D varierer avhengig av hvilken type innsats som er valgt. 4D roll-spill gir bedre vinnersjanser med odds på 1 på 13 983 816. De nøyaktige oddsene til alle de andre premienivåene varierer basert på en rekke faktorer. Det er bortsett fra sannsynligheten for å vinne trøstepremien, som er 1 av 10000.

Hva er oddsen for å vinne Magnum 4D
Utbetalingsalternativer for å vinne Magnum 4D

Utbetalingsalternativer for å vinne Magnum 4D

Magnum 4D-lotteriets utbetalingsalternativer er avhengig av kravbeløpet. Små gevinster kan utbetales i kontanter, og større gevinster i sjekker. Alle betalinger gjøres personlig, noe som betyr at vinnere må være fysisk tilstede for å hente inn gevinstene sine.

Krav kan gjøres neste dag etter uavgjort og opptil seks måneder. Spillere må vise frem sine originale vinnerlodd og identifikasjonsdokumenter for å kreve premier.

For premier på RM60 000 eller mindre kan tippere kreve gevinstene sine fra et hvilket som helst Magnum 4D-utsalg. Utsalgsstedet trenger ikke nødvendigvis å være det de kjøpte billettene fra. Gevinster på opptil RM2 000 000 kan kreves på ethvert Magnum 4D-regionskontor.

Imidlertid kan ethvert gevinstbeløp på mer enn RM2 000 000 bare kreves fra Magnum 4Ds hovedkontor. Spillere må gjøre en avtale på hovedkontoret før de besøker for å hente premiene sine. Lotteriets hovedkontor er i Kuala Lumpur.

Utbetalingsalternativer for å vinne Magnum 4D
Tips og triks for å spille Magnum 4D

Tips og triks for å spille Magnum 4D

  • De første pro-tip tippere kan bruke til å øke vinnersjansene sine i Magnum 4D-lotteriet, øker antallet lodd de kjøper. Å kjøpe flere Magnum 4D-lotterikuponger på nettet per trekning øker de matematiske oddsene for å vinne, og gir spilleren en høyere sannsynlighet for å vinne. Spesielt, spille et online lotteri øker ofte sjansene for å vinne, selv om hver billetts matematiske sannsynlighet forblir den samme.
  • Spillere, spesielt de som finner ut hvordan de skal spille Magnum 4D Lottery online, bør unngå å bruke åpenbare tallmønstre når de velger lykketall. De kan bruke en effektiv formel i stedet. Tallrike formler og programvare for valg av tall er tilgjengelig online. Formlene bidrar til å spre tallene, og øker vinnersjansene.
  • Et annet pro-tips som tippere bør implementere er å administrere bankrollen sin effektivt. Spillere bør sette et strengt budsjett for spillemidlene sine og holde seg til budsjettet. Det vil hjelpe dem med å minimere sjansene for å bli avhengige av spillet og unngå å havne i økonomiske problemer. Magnum 4D lotteri er et sjansespill, og ingen triks kan brukes for å garantere en lønnsom gevinst.
  • Til slutt bør tippere sørge for at de sjekker billettene sine etter trekningen for å finne ut om de har vunnet. Å gjøre det vil bidra til å unngå at premiene deres blir uavhentede. I tillegg bør de kreve premier innen seks måneder etter trekningen, fristen som er tillatt for å kreve premier.
Tips og triks for å spille Magnum 4D