Beste Lotto 6/49 Lotteri 2022

Lotto 6/49 er ett av 3 nasjonale lotterispill i Canada. Det er interprovinsielt og er registrert av Interprovincial Lottery Corporation. Da det først ble introdusert, startet det en revolusjon av lotteriet i Canada; fordi det tillot spilleren å velge tallene de ønsket, begynte de forhåndstrykte lottokupongene sakte å forsvinne.

Tidligere nasjonale spill, som Olympic Lottery, Loto Canada og Superloto, eksisterer ikke lenger fordi konseptene deres var mindre tiltalende for befolkningen.

Beste Lotto 6/49 Lotteri 2022
Hvor kan man kjøpe billetter til Lotto 6/49?

ILC har 5 regionale undergrupper: Atlantic Lottery Corporation, British Columbia Lottery Corporation, Ontario Lottery and Gaming Corporation, Loto-Québec og Western Canada Lottery Corporation. Det er noen få forskjeller i disse regionene angående noen detaljer i reglene for Lotto 6/49.

I gjennomsnitt vinner Lotto 6/49 jackpotvinneren rundt 8.8M$. Det er ikke bare én vinner per tegning; det er et ubegrenset antall vinnere siden det er omtrent 8 forskjellige måter å vinne på når du spiller Lotto 6/49.

Section icon
Hvor kan man kjøpe billetter til Lotto 6/49?

Hvor kan man kjøpe billetter til Lotto 6/49?

Det er mulig å kjøpe Lotto 6/49-lodd online på de offisielle regionale nettstedene, på de forskjellige regionale mobilappene samt i en fysisk forhandler som eier en ILC-datamaskin. Disse inkluderer dagligvarebutikker, nærbutikker og apotek samt andre lokasjoner. Lotto 6/49 er et veldig populært lotteri og er derfor veldig enkelt å finne.

Hvor kan man kjøpe billetter til Lotto 6/49?
Historien om Lotto 6/49

Historien om Lotto 6/49

Lotto 6/49 ble introdusert 12. juni 1982 og er det første nasjonale kanadiske lotterispillet som lar spilleren velge sifrene de vil ha. Da det ble introdusert, betalte spilleren $1 per deltakelse. For å øke jackpotten ble deltakerkostnaden økt til $2 i 2004, og til $3 i 2013.

I dag er det et minimumsbeløp tilgjengelig for å vinne i jackpotten: 5M$. Det er 2 tegninger hver uke. Jackpotten er ikke garantert å vinnes ved hver trekning. Hvis det ikke gjøres krav på, blir salget av neste trekning lagt til 5M$ og så videre. Det er også en premie på 1M$ garantert å bli gitt ut hver tegning.

Gjennom årene var den største jackpoten vunnet av en Lotto 6/49-spiller i 2015, i en ontarisk by. Jackpotvinneren fikk sin hånd på 64M$, et beløp som ikke har blitt nådd igjen siden den gang. I gjennomsnitt er jackpotten rundt 8.8M$ når en spiller gjør krav på den.

Historien om Lotto 6/49
Er Lotto 6/49 lovlig?

Er Lotto 6/49 lovlig?

Ja, Lotto 6/49 er lovlig. Det er lovfestet av en offisiell organisasjon, Interprovincial Lottery Corporation, samt forskjellige regionale organisasjoner. Inntekter generert av Lotto 6/49-salget fordeles i forhold til provinsenes salg. Akkurat som alle andre typer lotteri, må du være voksen for å delta. I Canada er den lovlige alderen enten 18 eller 19 avhengig av provinsen.

Er Lotto 6/49 lovlig?
Slik spiller du Lotto 6/49

Slik spiller du Lotto 6/49

  • Lotto 6/49 er lett å forstå. Som navnet tilsier det, er Lotto 6/49 et utvalg av 6 sifre mellom 1 og 49 som gjør spilleren kvalifisert for jackpotten. Dette kalles det vanlige utvalget. Sifrene i det vanlige utvalget kan velges av spilleren eller velges tilfeldig av lotteridatamaskinen.

  • Det er også et utvalg for det garanterte partiet på 1M$, som er ett tall på 10 sifre som garantert er på en av billettene. Nummeret på det garanterte partiet velges alltid tilfeldig av lotteridatamaskinen for å sikre at det kun er én vinner hver gang.

  • For å vinne må spilleren ha to eller flere sifre som samsvarer med de som ble trukket tilfeldig for det vanlige utvalget, eller det nøyaktige tallet på det garanterte partiet.

  • Lotto 6/49 er et lotteri med variabel jackpot. Det betyr at det er mulig at jackpot-sifrene ikke ble gitt til en spiller. Hvis det ikke er vunnet, vokser pengene til de er vunnet.

  • Det er to tegninger per uke, på onsdager og på lørdager. Hver gang er det 7 vanlige utvalgssiffer som trekkes. De første 6 tallene er vinnertallene, og det siste er et bonusnummer. For å vinne den store jackpoten må sifrene dine matche de første 6 sifrene, men rekkefølgen spiller ingen rolle. I gjennomsnitt er jackpotten estimert til å være på 8,8 millioner dollar.

  • Hver tegning trekkes også det garanterte lotnummeret. Det er et unikt 10-sifret nummer som gir 1 M$ til spilleren som har samme nummer på billetten.

  • Det er 6 andre måter å vinne mindre lotter på: 5 siffer matching (rundt $2000 i gjennomsnitt), 4 siffer matching (rundt $80 i gjennomsnitt), 3 siffer matching ($10) og 2 siffer matching (gratisbillett). Bonusnummeret kommer i betraktning for de 2 siste måtene å vinne på. Hvis en spiller har 2 siffer som matcher pluss bonusnummeret, vinner de $5. Hvis de har 5 siffer som matcher pluss bonusnummeret, vinner spilleren rundt $111 000 i gjennomsnitt.

Slik spiller du Lotto 6/49
Hva er oddsen for å vinne Lotto 6/49?

Hva er oddsen for å vinne Lotto 6/49?

Oddsen for å vinne Lotto 6/49 varierer i henhold til antall spillere. Totalt sett er oddsen for å vinne på en hvilken som helst måte når du spiller Lotto 6/49 rundt 1/6,6. Oddsen for å vinne den store jackpotten er rundt 1/14 000 000. Den enkleste premien å vinne er gratisbilletten, mens den vanskeligste er den store jackpotten. For å vinne det garanterte partiet er det 1 på antall deltakere.

Hva er oddsen for å vinne Lotto 6/49?
Utbetalingsmuligheter hvis du vinner

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner

Hvis spilleren vinner mindre enn $600, kan en fysisk forhandler som eier en ILC-datamaskin gi ut pengene. Spillere må være forsiktige, for når en billett er validert av forhandleren, er det bare de eller ILC som kan gi ut pengene. Hvis forhandleren ikke har nok penger, må vinneren vente opptil 6 uker før han mottar pengene sine fra ILC.

Hvis spilleren vinner mer enn $600, er det 3 alternativer for å motta pengene. Vinneren kan enten sende billetten sin i posten, bringe den til et skadesenter eller bringe den til et kasino. I posten kan det ta opptil 6 uker før vinneren mottar pengene. Hvis spilleren vant mer enn $1000, er det noen dokumenter som må fylles ut og sendes eller bringes med vinnerloddet.

Hvis billetten ble kjøpt på nett eller på en av appene, og pengebeløpet som er vunnet er lavere enn $25 000, vil det bli satt inn på vinnerens konto. Hvis pengebeløpet er over $25 000, vil ILC kontakte vinneren direkte for å forklare betalingsmodalitetene.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner
Tips og triks for å spille Lotto 6/4

Tips og triks for å spille Lotto 6/4

Det er mulig å kjøpe Lotto 6/49-lodd som gruppe og dele pengene mellom deltakerne. Det er nettbaserte grupper i tillegg til en gruppeformel og en gruppekonvensjon. På nett kan det være fra 2 til 100 deltakere! Formelen er fra 2 til 20 deltakere og stevnet er for mer enn 20 deltakere.

Hver region har et tilleggsspill som koster $1 og som kan kombineres med Lotto 6/49-loddet. Dette spillet har 3 forskjellige navn avhengig av region: Tag, Extra eller Encore. 4 sifre i BC, 6 sifre i Atlanterhavsregionen eller 7 sifre andre steder legges til Lotto 6/49-loddet.

Hvis 4 av de 4 sifrene stemmer, er jackpotten på $500 000. Hvis 6 av de 6 sifrene stemmer, er jackpotten på $100 000 og hvis 7 av de 7 sifrene stemmer, er jackpotten på $250 000 (i den vestlige regionen) eller 1 M$ (i Ontario og i Québec). Det er andre små priser for færre samsvarende tall.

I tillegg til hovedtegningen Lotto 6/49 er det regionale tegninger: Québec 49, Atlantic 49, BC 49, Ontario 6/49, og Western 49. Disse tegningene skjer samtidig med Lotto 6/49-tegningene og tilbyr sammenlignbar premie. Disse lokale tegningene gir spilleren muligheten til å velge mellom å kjøpe en Lotto 6/49-kupong, kjøpe en regional billett, eller å spille begge med samme nummer på én enkelt lodd.

Tips og triks for å spille Lotto 6/4