Beste Keno Lotteri 2022/2023

France Keno (10-20-70), drevet av det private selskapet La Francaise des Jeux Group (FDJ), trekkes ut to ganger om dagen, syv dager i uken, med en maksimal jackpot på to millioner euro. Imidlertid kan bare spillere bosatt i landet eller besøker Frankrike spille dette spillet.

Spillere velger mellom to og 10 tall fra en pool på én til 70, bestemmer innsatsbeløpet mellom én og 10 euro og om de skal velge en multiplikator eller legge til Joker+-spillet hvis de ønsker det. Billetter kan kjøpes hos lisensierte FDJ-forhandlere, online på nettstedet Francaise des Jeux eller på mobilappen.

Beste Keno Lotteri 2022/2023
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Keno (fransk)?
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Keno (fransk)?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Keno (fransk)?

Hvordan kjøpe en billett til Keno

Billetter kan kjøpes av enhver person i Frankrike fra en av de 31 000 POS hos autoriserte FDJ-forhandlere. Etter å ha fullført billetten, vil forhandleren registrere billetten og gi en kvittering som bør oppbevares trygt, da den vil være nødvendig for å kreve eventuelle gevinster.

Hvordan kjøpe en Keno-lodd på nett

Kun franske spillere har lov til å registrere seg på FDJ-nettstedet, fdj.fr, og opprette en konto. Spillere kan også spille via mobilappen. Etter å ha lastet ned appen og registrert seg, må spillere kreditere kontoen sin med minst fem euro for å begynne å spille.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Keno (fransk)?
Historien om fransk Keno

Historien om fransk Keno

Det sies at Keno, lotterier og bingo alle har sin opprinnelse i Kina for mer enn 2000 år siden. Det første lotteriet i Frankrike ble tillatt av Francis I i 1539 mot en årlig avgift. Lotterier vekslet mellom lovlig og ulovlig status i de følgende århundrene. Lotteri- og lotterispill ble endelig gjort lovlige i 1933 i Frankrike og fortsetter å være tillatt til dags dato.

Keno (FR) ble først spilt i 1993 og ble først spilt bare en gang i uken på en torsdag. To år senere ble en annen trekning lagt til på tirsdag, noe som gjør det til en to-ukentlig trekning. Året etter i 1996 begynte det å trekkes hver dag i uken.

I 2003 ble Keno Soir lagt til for å gjøre det to trekninger per dag. Spillet ble kjent som Keno Lifetime Winner i 2013. Noen av de originale multiplikatorene har blitt skrotet for å gi tre; x2, x3 og x5. Spillere i Frankrike har vært i stand til å spille Keno og andre online lotterier lovlig siden 2009.

Historien om fransk Keno
Er Keno (FR) lovlig?

Er Keno (FR) lovlig?

Lotterier, inkludert Keno, er lovlige både på og offline i Frankrike, og er lisensiert og regulert av den franske regjeringen. Spillere må være 18 år eller eldre for å spille, og det kreves bevis på alder. Lotterier har vært lovlige i Frankrike siden 1933, og nettgambling har vært lovlig siden 2009 på grunn av spillloven (2010-476).

Imidlertid kan bare spillere i Frankrike spille Keno (FR), enten de er franske statsborgere eller besøkende. I tillegg er det bare franske statsborgere som kan spille online, da det er ulovlig for franske operatører å registrere seg spillere fra andre land, inkludert EU.

Er Keno (FR) lovlig?
Hvordan spille Keno

Hvordan spille Keno

Spillerne bestemmer hvor mange tall mellom to og 10 de vil velge fra en til 70-puljen. Deretter må de velge innsatsbeløpet fra én, to, tre, fem eller 10 euro. Det er også muligheten til å velge en multiplikator som vil doble innsatsbeløpet som skal betales (for eksempel én euro innsats + multiplikator = to euro).

Selv om den opprinnelige innsatsen dobles med multiplikatoren, kan de faktiske gevinstene multipliseres med tre eller fem hvis disse velges. Jo flere tall som matches og jo høyere innsats, jo høyere blir premiebeløpet.

Når ballene er trukket, vil 20 baller bli valgt, etterfulgt av multiplikatoren, som kan være x2, x3 eller x5. Spillere må sørge for at de kjøper billettene sine minst én time før trekningen, som er kl. 13.00 for middag og kl. 20.00 for trekningen på kvelden. Spillere med fysiske billetter må oppbevare kvitteringene sine på et trygt sted, da de vil bli pålagt å kreve premie.

Joker+

I et sekundært spill kan Joker+ legges til Keno-billetten for én eller to ekstra euro i henhold til valgt innsats. Spillere velger ikke tallene selv, siden de genereres automatisk av Flash-systemet når spillere validerer spillet. For å vinne må spillerne matche alle syv sifrene i rekkefølgen de blir trukket for å vinne 500 000 euro.

Hvordan spille Keno
Hva er sjansene for å vinne Keno?

Hva er sjansene for å vinne Keno?

Den franske Keno er en av de beste online lotterier på grunn av dens gunstige odds. Maksimal jackpot for å matche 10/10 tall med en innsats på 10 euro uten multiplikator er to millioner euro. Oddsen for at dette skjer er 1 av 2 147 181.

Oddsene for å vinne varierer i henhold til antall tall valgt av spilleren og hvor mange av disse som er treff. Gevinstene kan økes ved å satse større innsatser og aktivere multiplikatoren.

Oddsen for å matche 2/2 tall er 1 av 13, mens oddsen for å matche 4/4 tall er 1 av 189. Korrekt matchende 8/8 tall har odds 1 av 74 941, som vil gi en premie på 8 000 euro for en 1 euro innsats.

Hva er sjansene for å vinne Keno?
Utbetalingsalternativer hvis du vinner Keno

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Keno

Alle premier må kreves innen to måneder etter trekningsdatoen. Enhver premie over 2000 euro vil kreve at spilleren fremviser identitetsdokumenter for å kunne kreve premien. Hvis spillere er så heldige å matche 9/9 eller 10/10 tall, har de muligheten til å motta et engangsbeløp eller livrenter.

Spillere som spilte hos en FDJ-forhandler må gå til et La Francais des Jeux betalingssenter, og de som spilte online vil motta en e-post med detaljer om de neste trinnene. De utbetalingsalternativer varierer i henhold til metoden spillet ble spilt på.

Hvis det spilles hos en forhandler

Gevinster på 300 euro eller mindre kan kreves fra enhver FDJ-forhandler, men gevinster over dette beløpet vil kreve at spilleren går til et La Francaise des Jeux betalingssenter. Premier fra 300 til 30 000 euro kan betales direkte inn på spillerens bankkonto ved bankoverføring på noen av POS.

Hvis det spilles online eller via mobilappen

Gevinster på 2000 euro eller mindre vil automatisk bli kreditert til spillerens konto. Gevinster over dette beløpet vil kreve fremvisning av ID-dokumenter før de overføres direkte til spillerens bankkonto.

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Keno
Tips og triks for å spille Keno Frankrike

Tips og triks for å spille Keno Frankrike

Keno, liksom andre lotterispill, er et sjansespill, men noen spillere vil kanskje prøve å utvikle spesifikke strategier basert på spillets statistikk. For eksempel gjentas en høy andel (omtrent en tredjedel til en halv) av tallene som trekkes fra det siste spillet eller spillet før det.

Disse varme tallene er derfor rimelige å spille, men muligens ikke hvis de har blitt trukket de tre foregående gangene på rad. Timing når du skal spille bestemte tall kan også være en lønnsom strategi. Spillere kan finne Keno (FR)-statistikk på FDJ-nettstedet for å hjelpe dem med å identifisere de varme og kalde tallene.

Tallstrategier

Noen spillere liker å velge å spille kalde tall, som er tallene som ikke velges så ofte. Å spille disse tallene kan være fordelaktig rett og slett fordi de er forsinket til å bli trukket. Det er også en statistisk sannhet at ikke alle tallene vil være partall eller alle oddetall, men en blanding av de to.

Gevinster er derfor mer sannsynlige hvis en balanse mellom oddetall og partall velges av spilleren. Det samme gjelder for lave eller høye tall. Dette betyr at spillere kan ha større fordeler hvis de spiller en jevn blanding av lave og høye tall.

Tips og triks for å spille Keno Frankrike