Beste Joker Lotteri 2022

Joker er et populært og spennende lotteri, tilgjengelig i forskjellige land over hele Europa. Det er et kjent og høyt elsket spill som har eksistert i mange år. Tre slike land som i dag har Joker-lotteriet er Ungarn, Romania og Danmark. Spillerne velger 5 tall og et sjette "Joker"-nummer å spille. Jackpotter kan være enorme – premien fortsetter å rulle over til det er en vinner. Takket være utviklingen innen online lotterispill, kan du kjøpe lodd for å spille Joker online for Ungarn, Romania og Danmark Joker-spillene fra en rekke nettressurser, som multilotto.net, thelotter.com og danskelotto.com.

Hvis du ønsker å spille Joker online og landet ditt ikke har et nettsted for å spille Joker online, må du først undersøke om du kan spille på et utenlandsk nettsted basert på lokale lover. Dette kan gjøres ved å undersøke hvordan du kjøper en Joker-billett online fra ditt relevante land.

Beste Joker Lotteri 2022
Jokerens historie
Jokerens historie

Jokerens historie

Joker-spillet har vært spillbart i Romania siden 2000. I mars 2022, Joker Romania hadde sin største premie på over 6,7 millioner euro.

I Danmark, vant et dansk par nylig 80 millioner euro, med oddsen deres for å vinne en slik premie på én av 6 724 520. I Ungarn, Joker-lotteriet har eksistert siden 1993, og er et av de mest populære spillene i det lokale lotteriet.

Er Joker lovlig å spille?

Ja, Joker-lotteriet er definitivt et lovlig lotteri, og spillere kan delta komfortabelt og vite at spillet er lovlig og overvåkes på riktig måte. Når det er sagt, bare vær sikker på at når du kjøper en billett på nettet, kjøper du fra en anerkjent lotteriside som overholder dine lokale lover og forskrifter.

Jokerens historie
Hvordan spille Joker online

Hvordan spille Joker online

Joker er et enkelt og greit spill å spille. På en av de bekreftede lotterikjøpsnettstedene som gjelder for ditt relevante land, velg ganske enkelt fem tall fra 45 tall, sammen med et sjette tall (som er Jokeren) fra 20 tall. Jokeren er i utgangspunktet "Powerball". Hvordan du velger tallene dine er opp til deg – du kan bruke bursdagen din, lykketall eller gjøre litt research på mønstre (se tipsene våre nedenfor).

Hvis du ikke er sikker på hvilke tall du skal velge, kan du bruke "Quick-Pick"-funksjonen som automatisk velger tilfeldige tall for deg. Mange liker å spille hurtigvalgsalternativet, da det hindrer dem i å overtenke tallutvalget, og det har blitt vunnet mange jackpotter ved bruk av hurtigvalgtall.

Du kan spille Jokeren hvilken som helst dag i uken, noe som betyr at du kan velge nummeret ditt og kjøpe billetten din hvilken som helst dag i uken, med trekninger kun på utvalgte dager. For eksempel, i Romania er Joker-trekningene på torsdag og søndag kveld, mens i Ungarn og Danmark er trekningen kun én gang i uken på lørdagskvelder.

Hvordan spille Joker online
Hva er oddsen for å vinne Joker Lottery?

Hva er oddsen for å vinne Joker Lottery?

De beste jokeroddsene

De oddsen for å vinne et spill er basert på antall tall du kan velge, hvor mange tall du har å velge mellom (i Joker velger du 5 tall fra 45 tall og ett tall fra 20 tall), og det ekstra elementet i en powerball (eller i dette tilfellet , Joker). Powerball-spill har generelt lavere odds, fordi det statistisk sett er vanskeligere å få alle tallene samt powerballen riktige. Når det er sagt, er resultatet at jackpottene ofte er veldig høye på grunn av mange roll-overs.

Som allerede nevnt, kan oddsen for å vinne Joker-jackpotten være alt fra én av 6 724 520.

Oddsen for å vinne den nest høyeste premien for fem matchede tall er én av 200 000, en mellompremie på 3 tall pluss Jokeren er én av 4 031, og den laveste premien på ett tall pluss Jokeren er én av 56.

Utbetalinger

Joker-jackpotten starter på rundt 200 000 Euro, og vil som nevnt øke for hver omsetning, og fortsetter å vokse betydelig hver gang det ikke er noen vinner. Det er ni vinnerkategorier og spillere kan vinne en premie med ett normalt tall og Joker-ballen, med premiepotten som vokser for flere tall. Beløpene varierer avhengig av hva den totale jackpotten er, så sørg for å ta en titt på hva jackpotten ligger på når du plasserer innsatsen din.

Utbetalingsalternativer

Jokerlotteriet utbetales som et entallssum (i motsetning til transjer). Uansett størrelsen på premien din, vil du kreve direkte fra nettsiden du plasserte innsatsen på, og de kan kreve visse dokumenter fra deg for å kunne utbetale gevinstene dine. Avhengig av landet du har spilt og vunnet i, kan premien være underlagt visse skatter, så det er viktig å forstå disse implikasjonene før du spiller.

Hva er oddsen for å vinne Joker Lottery?
Tips og triks for å spille Joker Lottery

Tips og triks for å spille Joker Lottery

Som alle lotterier er Jokeren et rent sjansespill. Det er imidlertid visse tips og triks du kan bruke basert på historiske resultater, som kan hjelpe deg så mye nærmere en storseier. Mest lotterinettsteder på nett vis historien til tidligere trekninger, samt statistikken over hvor ofte visse tall trekkes. Disse kalles mønstre og «hot numbers». Du kan bruke disse mønstrene og statistikkene for å hjelpe deg (forhåpentligvis) å velge vinnertallene.

Når det kommer til Joker-tallene er tommelfingerregelen å prøve å ha en partall blanding av oddetall til partall, og en blanding av høye og lave tall, for eksempel 3 lave tall og to høye tall og omvendt. Endringene med å ha alle høye eller alle lave tall er så lite som fem prosent.

Et triks i denne forbindelse er å ta alt nummeret ditt og legge dem sammen. De skal være lik mellom 86 og 144. Dette hjelper deg med å sjekke at du har en jevn spredning av tall, og mønstre tyder på at valgte tall i dette området utgjør sytti prosent av lotterijackpotene.

Joker-spillene er kjent for å ha "gjentatte treff", noe som betyr at et nummer har dukket opp i uavgjort flere ganger på rad. Du kan følge denne trenden og velge gjentatte treffnummer i håp om at de vil bli trukket igjen.

Til slutt er det lett å finne ut hva som er de "varme" og "kalde" tallene for spillet ditt. For øyeblikket i den rumenske Jokeren er 36, 9, 33, 11 og 18 de 5 kaldeste tallene, og 21,44,37,10 og 6 er de 5 beste tallene, med 21 som det heldigste tallet i spillet.

Jokeren er en av de mest populære lottospill av en grunn, så det er definitivt et spill verdt å prøve ut hvis du får sjansen. Det er så mange forskjellige alternativer for å prøve deg på dette spillet, uansett hvor du er i verden, og siden det er et så populært spill, er det mye informasjon på nettet om paters og statistikk, noe som sikrer at du kan undersøke ordentlig. hvilke tall du skal velge, og dermed øke sjansene for suksess.

Tips og triks for å spille Joker Lottery