Beste Italy Lotto Lotteri 2022

Italia Lotto er et mangeårig lotterispill i Italia. Resultatene inkluderer ti regionale trekninger og en nasjonal trekning, med fem tall trukket fra hvert hjul. På tirsdager, torsdager og lørdager trekkes lodd på nett mellom 20:00 og 20:30 CET. Lotto er Italias mest populære nasjonale lotterispill, med et unikt format som gir spillere flere sjanser til å vinne. Å spille Italia Lotto online innebærer valg av 11 sett med tall, ett fra et nasjonalt lotterihjul og det andre ti fra hjul oppkalt etter forskjellige italienske byer.

Spillere har muligheten til å velge spesifikke tall fra spesifikke hjul, eller velge tilfeldige tall fra tilfeldige hjul. Når du spiller Italia Lotto online, vinner spillere premier hvis det nøyaktige tallet, samt tallene rett før eller etter det valgte tallet, trekkes; for eksempel, hvis tallet 9 er valgt, vinner spillerne hvis tallene 8, 9 eller 10 trekkes.

Beste Italy Lotto Lotteri 2022
Hvor kan du kjøpe billetter til Italia Lotto Lottery
Hvor kan du kjøpe billetter til Italia Lotto Lottery

Hvor kan du kjøpe billetter til Italia Lotto Lottery

Å kjøpe en SuperEnalotto-billett er faktisk ganske enkelt. Det eneste en spiller trenger å gjøre er å gå til Nettsted for lotteri. De bestemmer seg for antall billetter som skal kjøpes og foretrukket antall trekninger. Spillere kan ganske enkelt kjøpe lodd på nett ved å bruke betalingsmåter som Ideal.

En av fordelene med å kjøpe et lodd på nett er at lotteriet på nett overføres umiddelbart. Spillere blir til og med varslet når de vinner. Som et resultat av internett trenger de ikke lenger å vente på å nyte premien.

Hvor kan du kjøpe billetter til Italia Lotto Lottery
Historien om Italia-lotteriet

Historien om Italia-lotteriet

Lottos opprinnelse går tilbake til 1500-tallet i Genova. Deres har alltid vært en vane å satse på utfall av hendelser og lottospill i Italia. Folk ville satse på resultatene til fem av en viss bys embetsmenn valgt tilfeldig blant 120 adelsmenn. Dette tallet ble til slutt kuttet ned til 90. Lotteriet ble mer strukturert med bruk av tall fremfor navn.

Dette 90-nummerformatet ble raskt populært over hele landet. På den tiden falt jurisdiksjoner under flere territorier, inkludert Milano-hertugdømmet og Napoli-riket. Den mest kjente av disse lokale lotto-tradisjonene er den napolitanske Smorfiaen.

Italia-lotteriet ble først innlemmet i statens offisielle budsjett 27. september 1863 og ved Royal Edict i januar 1864 ble det utvidet til å omfatte ytterligere fem bytrekninger. Da Roma-hjulet ble lagt til i 1871, ble det holdt trekninger hver lørdag, og Bari-hjulet ble lagt til i 1874. Cagliari-hjulet og Genova-hjulet ble en del av spillet i 1939, og fullførte de 10 byhjulene som fortsatt er i bruk i dag.

Moderne tid

12. mars 1997 ble nok en ukentlig trekning lagt til. Et år senere ble det gjort noen mer betydelige endringer. The National Wheel som har sin trekning i Roma fant første gang sted 4. mai 2005. En måned etter vedtok de sine nåværende tre-uavgjort-en-uke. Den siste onsdagstrekningen skjedde 15. juni 2005. Trekningene ble flyttet til tirsdager, torsdager og siste runde på lørdager som starter tirsdag 21. juni 2005.

Er Italia Lotto-lotteri lovlig?

Det var en lang debatt om hvorvidt spill var lovlig, men i 1734 introduserte Venezia en lotterispill som var fullstendig regulert og godkjent av regjeringen. Opprinnelig ble trekningene bare holdt to eller tre ganger i året, før de ble hver fjortende dag i 1807. Siden den gang har Italias Lotto-lotteri vært lovlig.

Historien om Italia-lotteriet
Hvordan spille Italia Lotto Lotto

Hvordan spille Italia Lotto Lotto

For å spille den italienske Super Jackpot-lotteriet på nett, bør spillere først velge seks tall fra en pool på én til nitti. Det er tre måter å spille dette spillet på. Når en spiller bruker Quick Play-funksjonen, tilfeldige tall genereres og lagt til i handlekurven. Spillere kan også velge sine egne numre eller bruke tidligere lagrede favorittnumre når de kjøper denne lottokupongen online.

Å matche to baller er nok til å vinne en premie i en av de seks premiedivisjonene. For å vinne jackpotten, bør spillerne matche de første seks tallene som trekkes. Trekningen av ytterligere syv "Jolly"-baller avgjør vinneren av andrepremien, som krever matching av fem baller pluss "Jolly". Dette online lotteriet tilbyr imponerende jackpotter tre ganger i uken på onsdager, fredager og søndager, uten grenser for hvor mange ganger jackpotten kan rulle over.

Hva er sjansene for å vinne Italia Lotto-lotteriet?

Oddsen for å få jackpot i den italienske SiVince Tutto-lottoen er 1 av 622 614 630. Når fem tall er truffet, er oddsen 1 av 1 235 346.

Hvordan spille Italia Lotto Lotto
Utbetalingsmuligheter når man vinner i Italia Lotto-lotteriet

Utbetalingsmuligheter når man vinner i Italia Lotto-lotteriet

Italia har en av de mest forvirrende lotteriskattestrukturene i verden, med forskjellige satser brukt på forskjellige spill. Alle EuroJackpot- og Lottomatica-spillpremier beskattes med 8 %. Lottomatica-nettsteder annonserer premier før og etter skatt, så spillere bør dobbeltsjekke før de spiller online-lotteriet.

Alle SuperEnalotto Gevinster over €500 er underlagt 20 % skatt. Alle skatter trekkes ved kilden, uavhengig av de forskjellige satsene, så spillerne har lite å gjøre i denne forbindelse. Imidlertid bør internasjonale spillere sjekke sine lokale skattelover for å se om de er pålagt å oppgi gevinstene sine hjemme.

For å bli varslet når Lotto-resultatene er publisert, kan spillere registrere seg for gratis gevinstvarsler via e-post og SMS. Hvis de vinner, vil gevinsten bli kreditert kontoene deres så snart den offisielle italienske lotterioperatøren mottar dem. Større premier må kanskje hentes personlig.

Premiepengene utbetales på territoriet til landet der spilleren var da han eller hun vant loddet på nett. Hvis spilleren også er statsborger i en annen stat, kan de bare ta pengene fra der de var under trekningen. Samtidig har deres statsborgerskap ingen betydning for deres juridiske rett til belønning. Innbyggere i et hvilket som helst land kan kjøpe en Italia-lotterikupong online.

Utbetalingsmuligheter når man vinner i Italia Lotto-lotteriet
Tips og triks for å spille Italia Lotto Lotto

Tips og triks for å spille Italia Lotto Lotto

Tallene på lodd på nett er tilfeldig valgt. Tilfeldig genererte tall danner imidlertid mønstre som kan spores og utnyttes. Etter å ha grundig undersøkt alle trekningsresultatene fra mer enn 200 forskjellige online lotterier over hele verden, som dateres tilbake til 1955, kan online spillere for Italia Lotto-lodd komme opp med definitive mønstre.

  • Bruk partall med oddetall. Spillere bør sikte på en ganske jevn blanding av oddetall og partall når de velger sine italienske Super Lotto-loddnummer. Alle oddetall eller partall trekkes sjelden, og forekommer bare 4 % av gangene. To oddetall og fire partall, fire oddetall og to partall, eller tre oddetall og tre partall, er de beste kombinasjonene. Ett av disse tre mønstrene vil vises i 84 prosent av tegningene.

  • Tips for Lotto høy-lave tall. Vinnende tall er vanligvis spredt over hele tallfeltet. Spillere kan få den lave halvdelen og den høye halvdelen når de deler et tallfelt i to. Tallene 1 til 45 er i den nedre halvdelen av et 90-nummerspill som SuperEnaloto, mens tallene 46 til 90 er i den øvre halvdelen. Alle høye eller alle lave tall er sjeldne, og forekommer bare 2 % av tiden. Den beste kombinasjonen er to høye og fire nedturer, fire høye og to nedturer, eller tre høye og tre nedturer. I 79 prosent av alle tegningene produserer disse tre mønstrene vinnertallgrupper.

  • Gruppe Lotto-billettnummerstrategier

Når en spiller undersøker en liste over tidligere vinnende tall for den italienske SuperEnalotto, vil han eller hun ofte legge merke til at en eller flere av tallgruppene mangler. Det er ingen 20-ere i kombinasjonen 5-14-17-32-38-46, for eksempel. Å spore og studere nummergrupper kan hjelpe spillere med lotteri på nett med å bestemme hvilke grupper de skal hoppe over og hvilke de skal prioritere.

Tips og triks for å spille Italia Lotto Lotto