Beste Irish Lottery Lotteri 2022

Irland, en øy i Nord-Atlanterhavet, er et av landene i Europa med de beste lotteriene. Det irske nasjonale lotteriet har flere sjansespill tilgjengelig for spillere. Noe av det mest fantastiske med Irish Lottery er at spillere kan kjøpe billettnumre fra Irland eller andre land. Irish Lotto 6 ball og 7 baller er blant de mest populære lottospillene. Man må ha et lodd for å ha en sjanse til å vinne trekningen.

I teorien virker det å kjøpe billetter som en enkel oppgave. Men det er aldri enkelt å lande den vinnende tallkombinasjonen. Spillere bør sjekke ut noen av de oppførte stedene nedenfor for å kjøpe legitime Irish Lottery-lodd.

Beste Irish Lottery Lotteri 2022
Autoriserte irske lotteributikker

Autoriserte irske lotteributikker

irsk Lotteri kan enkelt kjøpes fra autoriserte forhandlere i hele Irland. Spillere er bare pålagt å besøke den autoriserte billettforhandleren og foreta et kjøp. Valg av billettnummer er opp til spillerens avgjørelse. De kan velge å spille sine egne tall eller velge et tilfeldig utvalg.

Spillere som ofte føler seg heldige velge tallene deres. Andre foretrekker å prøve lykken i et tilfeldig utvalg. Spillere får fysiske billetter etter betalingen. Alle spillere som kjøper billetter fra autoriserte forhandlere anbefales ikke å forlate butikken uten en fysisk billett.

Online forhandlere

Selv om internett har noen ulemper, må alle innrømme at det har gjort ting enklere og bedre. Spillere som ikke bor i nærheten av autoriserte butikker kan kjøpe Irish Lottery-lodd hjemmefra gjennom mobiltelefoner eller personlige datamaskiner. Spillere må bare logge inn på sine Irish Lotto-kontoer og foreta et loddkjøp.

En av fordelene med kjøp av lottokuponger på nett er at man ikke trenger å frykte å miste billetten eller skade den. Dette er fordi billettnummeret forblir sikkert online. Spillere som spiller online får også beskjed om de er vinnere etter at trekningen er gjennomført. Gevinster utbetales også automatisk.

Autoriserte irske lotteributikker
Historien om det irske lotteriet

Historien om det irske lotteriet

Irish National Lottery ble etablert i 1986. Det statslisensierte lotteriet ble dannet for å samle inn penger til gode formål. De første skrapeloddene ble utstedt 27. mars 1987. Lotto ble deretter lansert i 1988, og den første trekningen ble gjort 16. april 1988. I dag spiller omtrent 40 prosent av voksne i Irland det nasjonale lotteriet. Så langt har lotteriet samlet inn over fire milliarder euro.

Historien om det irske lotteriet
Er det irske lotteriet lovlig?

Er det irske lotteriet lovlig?

Gambling er regulert i Irland i mange år nå. Irsk lov skiller mellom spill, tipping og lotterier. Lotterier i Irland er lovlige, og alle spillere kan kjøpe Irish Lottery-lodd uten frykt for å være på feil side av loven. Spille- og lotterilovene gir lotterier myndighet til å drive virksomhet i hele Irland. Det irske nasjonale lotteriet faller for tiden inn under National Lottery Act 2013, som erstattet vilkårene i 1986 National Lottery Act.

Er det irske lotteriet lovlig?
Hvordan spille det irske lotteriet

Hvordan spille det irske lotteriet

Å spille Irish Lotto er veldig enkelt. Det tar mindre enn tre minutter for en å komme i gang. Irish Lotto kan spilles av spillere fra både Irland og utenfor landet. Her er de enkle trinnene spillere kan bruke for å komme seg på neste oppføring. Det kan være noens lykkedag.

Velg seks tall

Enten en spiller spiller i butikk eller på nett, er det første man må gjøre å velge seks tall mellom én og 47. Spillere kan velge disse tallene ved å bruke tallnettet eller bruke et raskt valg for å få seks tilfeldige tall. Lottokuponger selges for to euro per linje. Spillere må kjøpe to linjer. Minimumskostnaden for å komme til en oppføring er fire euro.

Velg hvilke trekninger du vil delta i

Spillere kan kjøpe billetter til begge ukentlige trekninger eller velge én trekning, enten onsdag eller lørdag. De velger trekningsdagene på spillelappen. Onlinespillere bør velge sine alternativer på plattformen.

Velg "Pluss"-alternativet

Å legge til dette alternativet koster én euro ekstra. Når en legger til pluss, får de automatisk adgang til Plusslotteriet, Lotto Pluss 1 og Lotto Pluss 2-trekningene.

Hvor langt å spille på forhånd

Spillerne bestemmer deretter antall trekninger før de fullfører spillekupongen. Alternativene som er tilgjengelige er en, to, fire eller åtte trekninger. Noen nettsteder lar spillere kjøpe billetter opptil ett år i forveien.

Betal for oppføringer

Spillere som kjøper billetter i butikk bør betale det nødvendige beløpet for å motta billettene sine. Nettkontoer belastes i henhold til antall inngangskostnader.

Hvordan spille det irske lotteriet
Hva er sjansene for å vinne det irske lotteriet?

Hva er sjansene for å vinne det irske lotteriet?

Irish Lottery er fortsatt et av de mest populære lotteriene rundt om i verden. Langvarig spillergoodwill, rimelige priser og enkelhet i spill er noen av grunnene til at Irish Lottery fortsatt står høyt i gamblingindustrien. Til tross for noen endringer i spillets regler gjennom årene, tilbyr det fortsatt noen av de beste oddsene i lotterispill.

Sjansene for å vinne den irske lotto-jackpoten er for tiden én av 10,7 millioner. Dette er svært rimelige odds sammenlignet med andre lotterier. Det irske lotteriet har flere premienivåer som er enkle å vinne. Den syvende premien har svært vennlige odds. Spillere er bare pålagt å matche tre tall. Oddsen for å vinne den syvende premien er én av 54.

Oddsen på Irish Lotto Plus 1 eller 2 er enda bedre sammenlignet med vanlige spill. Selv om premier vunnet i Lotto Plus 2 er små, får minst én sjanse til å vinne noe. Hver Irish Lottery-spiller må velge minst to linjer. Det senker vinneroddsen fra én av 10,7 millioner til én av 5,3 millioner. Ved å kjøpe en Pluss-billett blir vinneroddsen en av 900 000.

Hva er sjansene for å vinne det irske lotteriet?
Utbetalingsalternativer etter å ha vunnet det irske lotteriet

Utbetalingsalternativer etter å ha vunnet det irske lotteriet

Det siste trinnet etter å ha vunnet det irske lotteriet er å motta premien. Hvordan man gjør krav på prisen avhenger av hvor mye penger som er vunnet.

Online spillere

Spillere som kjøper Irish Lottery-lodd på nettet får utbetalinger i henhold til premiene som er vunnet. Premier verdt én til 99 euro overføres automatisk til en spillers nettlommebok. En sjekk sendes for gevinster på 100 til 500 euro. Et kravskjema for utfylling sendes før det gis en sjekk på gevinster verdt 501 til 9 999 euro. Spillere med gevinster på 10 000 euro og over bør ringe National Lottery Claims Department og gjøre avtaler for å behandle premien.

Detaljhandelsaktører

Spillere som har kjøpte vinnerlodd bør kreve belønningen sin innen 90 dager etter trekningsdatoene. Billetten må fremvises ved henting av premien. En til 100 euro bør hentes hos enhver National Lottery-agent. 101 til 2500 euro som kan hentes på et hvilket som helst postkontor. 2501 til 14.999 euro som samles inn på An Post Prize Claim Centre.

Utbetalingsalternativer etter å ha vunnet det irske lotteriet
Tips og triks for å spille det irske lotteriet

Tips og triks for å spille det irske lotteriet

Selv om spillere hovedsakelig trenger flaks for å vinne det irske lotteriet, krever de fortsatt noen få triks for å plassere dem i en premievinnende posisjon. Spillere må velge seks tall og matche dem med de som trekkes fra en pott på én til 47 for å motta førstepremien. Imidlertid er det andre premier gitt for å matche bare to tall. Her er noen tips for å maksimere ens vinnersjanser.

Sats to ganger i uken

Plasser spill for begge trekningene i uken for å ha en ny sjanse på hver trekningsdag. Dette er fordi jo flere innsatser en plasserer, desto større er sjansene for å vinne en premie.

Irsk Lotto Plus

Det mest bemerkelsesverdige ved Irish Lottery er de to ekstra trekningene som man kan bli med på, og koster én euro. Spillere bør prøve å satse på Lotto Plus 1 og 2 for å øke vinnersjansene.

Systemspill

Disse innsatsene lar spillere velge mer enn seks tall av 47. Dette øker en spillers sjanser til å vinne siden det ikke er en standard innsats. Spillere trenger bare å klikke på alle tallene de ønsker for å gjøre en systeminnsats. Alle mulige tallkombinasjoner velges automatisk fra de valgte sifrene. Spillere som bruker systemspill har sjansen til å vinne hovedjackpotten eller eventuelle lavere divisjonspremier.

Tips og triks for å spille det irske lotteriet