Beste EuroMillones Lotteri 2022/2023

EuroMillions har eksistert på nettgamblingscenen en stund. Dette lotteriet skiller seg ut som et av de beste nettlotteriene i verden når det gjelder jackpotbeløpene som tilbys og antall aktive spillere. Spania er blant landene der dette transnasjonale lotteriet er populært.

Lokalt går denne lottoen under navnet EuroMillones. Lotteriet har pågått i mer enn halvannet tiår, og det har utviklet en enestående troverdighet.

Beste EuroMillones Lotteri 2022/2023
Hvor kan jeg kjøpe billetter til EuroMillones Lottery?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til EuroMillones Lottery?

EuroMillones Lottery-nettsted

EuroMillones lar tippere kjøpe lodd online direkte fra den offisielle lotteriets nettside. EuroMillions var et av de første lotteriene som tilbød lodd online uten å involvere lotteriagenter. Billettene er tilgjengelige for alle spillere i Spania, uavhengig av nasjonalitet.

Men tippere kjøp av lodd på nett må være fysisk til stede i landet når du foretar et kjøp. Det betyr at selv turister som besøker Spania er kvalifisert til å spille. De må også være fysisk til stede i landet for å løse inn gevinstene sine på mer enn €500.

En av hovedfordelene med å kjøpe EuroMillones-lodd på nett er at tippere ikke trenger å bekymre seg for å følge trekninger for å sjekke om de har vunnet. I stedet blir alle tallene deres sjekket automatisk, og alle vinnere blir varslet om gevinstene sine.

Dessuten trenger spillere ikke stå i kø for å få tak i billetter hos de lokale leverandørene. De mottar også gevinstene sine på opptil €500 direkte inn på kontoene sine, og slipper bryet med å løse dem inn.

Lokale leverandører

Lokale forhandlere tilbyr et annet alternativ å vurdere når de skal utforske hvordan man kjøper billetter til EuroMillones. Forhandlerne er praktisk plassert i hele Spania og alle andre kvalifiserte land. Spillere som kjøper billetter fra lokale billettleverandører må gå til spesifikke EuroMillones lotterikontorer for å løse inn premiene sine hvis de vinner, uavhengig av gevinstbeløpet.

Lotteribillettagenter

Personer som ikke er i Spania eller andre kvalifiserte land kan fortsatt spille EuroMillones-lotteriet til tross for restriksjonene. Det er mulig gjennom tredjepartsagenter. Slike agenter er vanligvis lokalisert i kvalifiserte land. De kjøper billetter på vegne av kundene sine og velger numrene spesifisert av dem.

Agentene løser også inn premier på vegne av sine kunder og sender pengene direkte til dem. Imidlertid tar de et gebyr for tjenestene sine, som ofte inkluderer en prosentandel av gevinsten for en vinnende billett.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til EuroMillones Lottery?
Historien til EuroMillones Lottery

Historien til EuroMillones Lottery

EuroMillones-lotteriet ble lansert i februar 2004 av Loterias del Estado i Spania, Francaise des Jeux fra Frankrike, og Camelot fra Storbritannia. Innbyggere i Spania, Frankrike og Storbritannia var de eneste som fikk delta på den tiden. Likevel ble flere andre land kvalifisert senere samme år. Den første trekningen fant sted 13. februar 2004 i Paris. Det har vært trekninger hver uke siden.

I dag finner de sted to ganger i uken, på tirsdager og fredager. Alle EuroMillones lotterivinnere har fått utbetalt engangsbeløp, i motsetning til tilfellet for mange andre konkurrerende lotterier.

Er EuroMillones Lottery lovlig?

EuroMillones lotteri drives lovlig i Spania. Tilbyderen har gyldig lisens og oppfyller alle lovkrav for å tilby lotteritjenester i landet. Imidlertid er spillet begrenset til spillere som er 18 år eller eldre.

Historien til EuroMillones Lottery
Hvordan spille EuroMillones Lottery

Hvordan spille EuroMillones Lottery

Å spille dette lotteriet er relativt enkelt. Spillere må begynne med å forstå hvordan de kjøper en EuroMillones-lotterikupong på nettet og velger lykketall for å ha en sjanse til å vinne. Totalen antall tilfeldige tall kreves per billett er syv. Fem tall velges fra en pool på 50, og de resterende to er valgt fra en annen samling av 12, kjent som stjernetall.

Deretter holdes trekninger for å bestemme vinnertallene. Spillere må matche alle de syv tallene for å vinne jackpotten. Imidlertid har EuroMillones flere andre premienivåer som lar spillere vinne med færre riktig spådde tall.

Automatisert utvalg

En tipper som kjøper et lodd på nett kan velge automatisk nummervalg og trenger ikke å lære mye om hvordan man spiller EuroMillones online. Denne automatiseringsfunksjonen bruker en tilfeldig tallgenerator for å velge tallene automatisk. Dette alternativet er nyttig for tippere som kjøper mange billetter til trekning eller de som kjøper billetter i siste liten.

Future Play

Det er også en mulighet for å spille på forhånd for opptil åtte trekninger. Den samme billetten kan med andre ord brukes til opptil åtte trekninger for spillere som spiller EuroMillones på nett, med de samme lykketallene. Hvis billetten vinner før den siste kvalifiserte trekningen, tilbys en byttebillett for å dekke trekningene som er igjen i forhåndsspillet.

Hvordan spille EuroMillones Lottery
Hva er oddsen for å vinne EuroMillones Lottery?

Hva er oddsen for å vinne EuroMillones Lottery?

Oddsen for å vinne en hvilken som helst premie i EuroMillones-lotteriet er rimelig høy på 1 av 13. Dens gunstige odds bidrar langt i å sementere lottoens posisjon blant de beste nettlotteriene i dag. Imidlertid er de spesifikke oddsene for å vinne spesialpremier lavere og forverres etter hvert som premienivåene øker.

Spesifikke nivåodds

Det laveste premienivået krever et utvalg av kun to riktige tall fra puljen på 50, som har odds 1 av 22. Det 12. nivået krever to tall og én stjerne, noe som gir odds 1 av 49. Å tippe ett tall og to stjerner vinner premien på 11. nivå, med odds 1 på 188. Å tippe tre tall og tre tall pluss én stjerne riktig vinner tiende og 9. premienivå for odds på henholdsvis 1 på 314 og 1 på 706.

Riktig prediksjon av to tall og to stjerner vinner 8. tier-premien og har odds 1 i 985. 7. tier-premien vinnes ved nøyaktig prediksjon av fire sifre, med odds 1 i 13811. 6. til 2. tier-premier deles ut til tippere som spår henholdsvis tre tall pluss to stjerner, fire tall pluss én stjerne, fire tall pluss to stjerner og fem tall pluss én stjerne.

Oddsen er henholdsvis 1 av 14.125, 1 av 31.075, 1 av 621.503, 1 av 3.107.515 og 1 av 6.991.908. Å vinne jackpotten, som krever å forutsi alle syv tallene riktig, har den laveste oddsen på 1 på 19 838 160.

Hva er oddsen for å vinne EuroMillones Lottery?
Utbetalingsmuligheter hvis du vinner EuroMillones-lotteriet

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner EuroMillones-lotteriet

Utbetalingsalternativene avhenger av beløpet som er vunnet. Eventuelle gevinster på €500 eller mindre sendes direkte til kontoen som ble brukt til å kjøpe vinnerloddet hvis det ble kjøpt online. For billetter kjøpt fra lokale leverandører, må tippere gå tilbake til butikkene der de kjøpte vinnerbillettene for å kreve premier.

Gevinster over €500 kan kun utbetales fra EuroMillones lotterikontorer, og vinnerne må kreve dem personlig.

Utbetalingsmuligheter hvis du vinner EuroMillones-lotteriet
Tips og triks for å spille EuroMillones Lottery

Tips og triks for å spille EuroMillones Lottery

Spillere kan bruke flere tips og triks for å øke vinnersjansene når de spiller EuroMillones-lotteriet. Det er imidlertid viktig å merke seg at ingen råd eller ordninger kan garantere en lønnsom gevinst. Spillere bør dermed spille ansvarlig til tross for de forbedrede vinnersjansene.

Kjøp flere billetter

Et av de beste tipsene er at tippere bør kjøpe mange EuroMillones-billetter per trekning, innenfor budsjettet, og sørge for at de valgte lykketallene på hver billett skiller seg fra resten. Å kjøpe flere EuroMillones-billetter online forbedrer de matematiske vinneroddsene, og øker de samlede vinnersjansene for alle premienivåer.

En løsning for dette er bli med i et lotterisyndikat. Det kommer imidlertid med forbeholdet om å dele gevinster blant syndikatmedlemmene.

Tidspunkt for jackpotten

Et annet tips er å spille mer når jackpotten har stablet seg opp til et høyere beløp. Å gjøre det øker risiko-til-vinn-forholdet uten endringer i vinnerodds. Å spille når jackpotten er på topp betyr med andre ord en høyere mulig gevinst for samme risiko, da billettprisene forblir de samme.

Følg lotteritrekninger

Spillere som kjøper billetter fra lokale leverandører bør alltid holde dem trygge og dobbeltsjekke trekningstallene mot dem. Det har vært mange uavhentede gevinster på grunn av tippere som har mistet billettene sine eller ikke visste at de vant.

Tips og triks for å spille EuroMillones Lottery