Beste EuroMillions Lotteri 2022/2023

EuroMillions er et offline og online lotteri som spilles samtidig i ni europeiske land (Østerrike, Belgia, Frankrike, Irland, Luxembourg, Portugal, Spania, Sveits og Storbritannia). Trekningene finner sted to ganger hver uke; jackpotten er garantert aldri mindre enn €17 millioner og kan stige så høyt som €230 millioner. i tillegg kjører de ulike landene tilleggsspill hvor adgangen er begrenset til det aktuelle landet.

Beste EuroMillions Lotteri 2022/2023
Hvor kan du kjøpe billetter til EuroMillions
Hvor kan du kjøpe billetter til EuroMillions

Hvor kan du kjøpe billetter til EuroMillions

Du kan kjøpe en lodd på nett for EuroMillions ved å logge på EuroMillions-nettstedet i ditt land, forutsatt at:

 • Du er i det landet på det tidspunktet; og
 • Det landet er et av de ni som EuroMillions opererer i.

Det er en viktig vurdering, fordi det – av juridiske årsaker – er å delta i dette nettlotteriet begrenset til personer som befinner seg i et deltakerland på det tidspunktet. Hvis det er i et annet land, vil ditt kjøp av den elektroniske lotteriseddelen bli forhindret.

Og det andre problemet oppstår hvis du vinner og er mye det samme - til hvilken bankkonto vil du at de skal overføre pengene? Selvsagt, hvis du har vunnet en veldig stor sum, vil det lønne seg å reise til det aktuelle landet, ta korttidsopphold og åpne en bankkonto – men det vil neppe være fornuftig hvis du har en f.eks. fem euro .

Hvor kan du kjøpe billetter til EuroMillions
Historien til EuroMillions

Historien til EuroMillions

Den opprinnelige intensjonen var å lansere dette online lotteri spill i 1999 samtidig som EUs nye valuta, euroen, ble lansert – men av en rekke årsaker skjedde det ikke. EuroMillions begynte til slutt fem år senere i februar 2004. På den tiden var de eneste landene involvert var Frankrike, Spania og Storbritannia, hvorav det tredje ikke en gang hadde tatt i bruk euroen (og fortsatt ikke har gjort det, og det er det heller ikke nå. selv et medlem av EU) og den første jackpotten var verdt €15 millioner.

I de påfølgende årene har Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits (som heller ikke er med i EU og heller ikke har euro som valuta) alle sluttet seg til. En av de mest fantastiske aspektene ved EuroMillions er den rene størrelsen på premiene som tilbys. For øyeblikket er den største jackpotten som noen gang er vunnet €190 millioner.

Ganske ofte vinnes jackpotten av en lotterisyndikat – en premie på €183 millioner ble delt av tre personer som hadde kjøpt samme billett sammen – men Dolores McNamara i Irland vant 77 millioner pund på to tusen og fem og i 2009 vant en ukjent spansk kvinne 110 millioner pund.

Historien til EuroMillions
Er EuroMillions lovlig?

Er EuroMillions lovlig?

Det enkle svaret er: Ja, det er det. Men den er også underlagt lovene i landene den opererer i, og de kan variere fra land til land. I Storbritannia kan du for eksempel ikke spille EuroMillions online med mindre du er minst 18 år gammel.

Er EuroMillions lovlig?
Hvordan spille EuroMillions online?

Hvordan spille EuroMillions online?

Først, husk at trekningene gjøres kl. 20.00 britisk tid (som vil være annerledes i andre europeiske land) på tirsdager og fredager. Hvis du vil spille, må du kjøpe billettene dine online før trekningen avsluttes – senest kl. 19.30 britisk tid på trekningsdagen, men aldri glem at netttransaksjoner kan bli avbrutt av en rekke årsaker og fornuftig nettlotterispiller kjøper sine lodd tidligere enn det.

Ikke glem å sjekke ut lotteriet EuroMillions resultater etter å ha spilt denne typen lotto. Det ville være synd om du ikke kunne samle inn gevinstene dine på grunn av å gå glipp av å sjekke lottoresultater EuroMillions.

Velge tallene dine

Du må velge fem hovedtall mellom 1 og 50 og ytterligere to tall mellom 1 og 12 (disse er kjent som dine Lucky Star-tall). Hvis du heller vil overlate alt til tilfeldighetene, be om en Lucky Dip og EuroMillions-datamaskinen vil gjøre det velg tallene dine tilfeldig.

Hvor mange uker vil du spille?

Du kan velge å spille i tirsdagstrekningen, fredagstrekningen eller begge deler, og du kan spille i opptil 4 uker i forveien.

Spillereglene

I hver EuroMillions-trekning velger systemet 5 tall og 2 Lucky Stars, helt tilfeldig. Du vinner en premie når du matcher noen eller alle disse tallene. Match alle syv og du får en del av jackpotten (hvis ingen andre har matchet alle syv, får du partiet!) det er toppnivået i EuroMillions-lotteriet – det er tolv andre nivåer slik at du kan vinne en premie helt ned til å matche bare to tall.

Hvordan spille EuroMillions online?
Hva er oddsen for å vinne EuroMillions?

Hva er oddsen for å vinne EuroMillions?

EuroMillions jackpotodds mot å vinne den laveste premien, som du får hvis du bare matcher to av tallene dine, er 1 av 22. Derfra helt opp til den høyeste premien – jackpotten – som du må matche alle fem tallene for. pluss begge Lucky Star-tallene dine – er 1 av 139 838 160. Hver av de åtte nivåene mellom disse to har sitt eget sett med odds.

Hva er oddsen for å vinne EuroMillions?
Tips og triks for å spille EuroMillions

Tips og triks for å spille EuroMillions

Du tror kanskje at det er umulig å utarbeide et system som gjør en EuroMillions-seier mer sannsynlig – men det er egentlig ikke slik. Det du trenger å gjøre er å tenke på hva som allerede har skjedd tidligere. Som en ganske enkel leveregel som sier at det som skjer oftest er mest sannsynlig at det skjer igjen, mens det som skjer. Det er minst sannsynlig at det skjer igjen. Ta dette i betraktning, her er hva den tidligere historien til EuroMillions-vinner forteller oss er mest sannsynlig å hjelpe deg til en premie:

 • Når du velger dine tall, velg en blanding av oddetall og partall
 • Når du velger dine tall, velg en blanding av høy og lav

Hvorfor disse to reglene? Fordi flere premier har vært en med en blanding av oddetall og partall enn med konsentrasjon om noen av dem – og det samme gjelder en blanding av høye og lave tall.

Tallene som har vunnet er alle på nettsiden. Du kan undersøke dem. Du finner mønstre. Noen grupper av tall forekommer oftere enn andre. Det gjelder også enkelte individuelle tall. Finn ut hva mønsteret er, og det vil fortelle deg når du skal spille dem.

Tips og triks for å spille EuroMillions
Størst antall EuroMillions-vinnere

Størst antall EuroMillions-vinnere

Frankrike og Storbritannia har begge det største EuroMillion-lotteriet med individuelle jackpotvinnere på 114 hver; Spania ligger like bak med 112. I den andre enden av skalaen har Luxembourg bare 3 og Irland har 18.

De største premiene som har blitt vunnet etter land

 • Østerrike 130 millioner euro
 • Belgia 188 millioner euro
 • Frankrike 220 millioner euro
 • Irland 188 millioner euro
 • Luxembourg 66 millioner euro
 • Portugal €190 millioner
 • Spania €190 millioner
 • Sveits 230 millioner CHF
 • Storbritannia €170 millioner

Tilleggsspill for hvert land

Østerrike har ÖsterreichBonus-trekningen som er gratis og kan vinne deg €100 000 i hver trekning. Det er også Joker mot en ekstra avgift; du får seks sifre og kan vinne premier ved å matche tallene i rekkefølgen de trekkes.

 • Belgia har My Bonus som er gratis og har en standard premie på €500
 • Frankrike garanterer én €1 million vinner i hver trekning med My Million og har også Etoile+ for å øke premier uten jackpot
 • Irland har 10 vinnere på €5 000 i hver trekning med Ireland Only
 • Luxembourg har Extra Lux gratistrekningen og gir også adgang til Joker
 • Portugal har gratis M1lhão-trekningen for en sjanse til å vinne €1 million
 • Spania har gratis trekningen av El Millón for en sjanse til å vinne €1 million
 • Sveits har 2 sjanser og superstjerner
 • Storbritannia har gratis Millionaire Maker med premier på £1 million
Størst antall EuroMillions-vinnere