Beste EuroJackpot Lotteri 2022

Moderne lotterispillere har mange alternativer som kan se dem vinne stort. Spesielt Eurojackpot har snudd hodet av alle de riktige grunnene de siste årene. Det er ikke overraskende at spillere nå hopper på sjansen til å prøve Eurojackpot inline. Eurojackpot er uten tvil et av de yngste lotteriene i verden. Foruten sin tilstedeværelse på mindre enn et tiår i den elektroniske lotteriverdenen, har Eurojackpot skilt seg ut for å tildele noen av de største lotteriene i Europa. Foruten den fantastiske lotterijackpotten, er dens gunstige odds utvilsomt en fremstående attraksjon.

Beste EuroJackpot Lotteri 2022
Hvor kan man kjøpe billetter til Eurojackpot?
Hvor kan man kjøpe billetter til Eurojackpot?

Hvor kan man kjøpe billetter til Eurojackpot?

Alle som er 18 år eller eldre er kvalifisert til å prøve lykken med Eurojackpot-jackpotten. Den største bekymringen blant spillere er vanligvis hvordan man kjøper et lodd på nett og hvor man kjøper det. Eurojackpot lodd kan kjøpes fra noen online billettleverandører. De bør imidlertid være forsiktige ved kjøp lodd på nett fra private utbyggere.

Noen spillere har ikke lyst til å kjøpe billetter fra tredjeparter. Spillere kan også kjøpe Eurojackpot-billetter fra lotteriets offisielle nettside. Å kjøpe fra Eurojackpot-nettstedene er enkelt som å velge og betale for billetten.

Hvor kan man kjøpe billetter til Eurojackpot?
Historien til Eurojackopt

Historien til Eurojackopt

Eurojackpot-lotteriet ble først foreslått i 2006, etter de betydelige jackpottilbudene på den tiden, spesielt fra Euromillions lotteri. En avtale om å lansere dette multinasjonale lotteriet ble oppnådd i 2011 i Helsingfors.

Etter avtalen deltok syv land, Danmark, Finland, Tyskland, Slovenia, Italia og Nederland, i den første Eurojackpot-trekningen 23. mars 2012. Kort tid etter vant en spiller fra Tyskland €19,5 millioner, noe som vekket interessen for lotteri utenfor deltakende land.

Andre land var raskt med, inkludert Spania, Norge, Sverige, Kroatia, Litauen, Latvia, Island, Tsjekkia og Ungarn. Eurojackpots aksept i de fleste europeiske land sikret et bredt publikum.

3. mai 2013 vant en norsk spiller, Yngvar Borgerson, jackpotten. Dette markerte den første av flere historiske seire spredt over noen måneder. Det førte også til nye utviklinger som så formatet endret 10. oktober 2014.

Dette nye formatet avskrekket imidlertid ikke spillere fra å prøve den store gevinsten. Jackpotlotterier på €31,5, €84,8, €90 og €90 millioner ble registrert i oktober 2015, juli 2016, oktober 2016 og januar 2017. Beløpet på €90 millioner ble vunnet av fem forskjellige spillere fra Tyskland (3 spillere) , Danmark og Nederland.

Gjennom årene ble andre europeiske land med, og fra desember 2020 er antallet land 18.

Historien til Eurojackopt
Er Eurojackopt lovlig?

Er Eurojackopt lovlig?

Det er hundrevis av lotterier i dag, bare at noen har en tendens til å være ganske restriktive. Derfor dukker spørsmålet om lovligheten av en jackpot ofte opp når Eurojackpot nevnes. Selv om Eurojackot offisielt er tilgjengelig for spillere fra de 18 deltakerlandene, er spillet også tilgjengelig på lotterinettsteder. Ideelt sett kjøper disse sidene billetter til spillere i et bestemt deltakerland og tjener dine interesser.

Derfor oppfordres spillere fra land som ikke er oppført til å sikre at de spiller dette spillet med lisensierte og regulerte nettsteder under en kjent jurisdiksjon. Nå som territorielle begrensninger er godt ivaretatt av nettsider gitt en spiller over 18 år, kan de delta i dette lotteriet.

Er Eurojackopt lovlig?
Hvordan spille Eurojackpot online

Hvordan spille Eurojackpot online

Eurojackpot, som de fleste nettlotterier, er enkel og morsom å spille. Det som er bra med dette spillet er at det ikke har komplekse spilleregler og unødvendige kombinasjoner. En spiller må velge fem tall fra 50 og en ekstra to fra et basseng. Du kan også velge å legge til Doublejackpot funksjon som kan se at du dobler jackpotgevinsten din.

Det er flere måter å fylle et lodd på. Spillere kan velge lykketall manuelt eller bruke Quickpick-alternativet som tilbys av lotteriet. Det siste trinnet er å klikke på send inn-knappen og plasser innsatsen.

Eurojackpot regler

Eurojackpot-reglene bør være klare for de fleste spillere, også en nybegynner. Først må en spiller kjøpe spillbilletter online før trekningen finner sted. Deltakende spillere må være over lovlig alder, 18 år eller eldre. Imidlertid har estiske spillere i alderen 16 år eller eldre lov til å delta.

Spillere som deltar i Eurojackpot online må godta leverandørens vilkår og betingelser for å være kvalifisert til å vinne. Det viktigste er at kun den eneste eieren av den vinnende billetten eller kontoen har lov til å kreve jackpotpremien.

Eurojackpot-spill krever også at alle lottogevinster kreves fra landet der billetten ble kjøpt. Derfor bør spillere være oppmerksomme på dette kravet når de velger lotterioperatører. Vær også oppmerksom på at jackpotvinnere alltid er flinke til å forberede seg med en plan for hva de skal bruke gevinsten på.

Hvordan spille Eurojackpot online
Hva er oddsen for å vinne EuroJackpot

Hva er oddsen for å vinne EuroJackpot

Oddsen for å vinne en hvilken som helst lotterijackpot er alltid liten, og Eurojackpot er ikke noe unntak. For eksempel er oddsen for å vinne jackpotten 1:95,344,20. Det som gjør Eurojackpot enestående er at denne jackpotten er designet for å ha hyppigere utbetalinger enn de fleste jackpotter der ute. Imidlertid er de samlede vinnersjansene hos Eurojackopt på 1:35. Dette betyr at hver spiller har 35 til 1 sjanse til å vinne en premie mens de spiller dette lotteriet.

Liste over odds som tilbys av Eurojackpot:

 • 5 tall + 2 euronumre (jackpot - 1 av 95 344 200
 • 5 tall + 1 euronummer - 1 av 5 959 013
 • 5 tall -1 i 3.405.150
 • 4 tall + euronummer - 1 av 423 752
 • 4 tall + 1 euronummer - 1 av 26 485
 • 3 tall + 2 euronumre - 1 av 9 631
 • 4 tall - 1 av 15 134
 • 2 tall + 2 euronumre - 1 i 672
 • 3 baller + 1 Euronummer - 1 i 602
 • 3 tall - 1 av 344
 • 1 nummer +2 euronummer - 1 av 128
 • 2 tall + 1 Euronumbes - 1 av 42
Hva er oddsen for å vinne EuroJackpot
Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner spillet

Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner spillet

Å spille en Eurojackpot koster omtrent €2 per linje. Spillere som er heldige å vinne jackpotpremien har to alternativer: lotto jackpot og livrente. Imidlertid utbetalingsalternativ tilbudt til en spiller kan variere avhengig av landet de spiller fra. Nettspillere har imidlertid bare lumpsum-alternativet. Jackpotten starter på €10 000 000 og kan gå opp til €90 000.

Eurojackpot tilbyr detaljert betalingsinformasjon om deltakende land. Noen land pålegger jackpotgevinster skatt, mens andre ikke beskattes. Annuitetsbetalingsalternativet er spesielt attraktivt for spillere fra land som skatter lotterivinner. I de fleste tilfeller kan det hende at spillere fra land som ikke skattlegger lotterigevinster, ikke har noen problemer med å ta hele beløpet.

Spesielt vil nettspillere få overført hele beløpet til sine kontoer uten å trekke fra skatt.

Utbetalingsalternativer hvis en spiller vinner spillet
Tips og triks for å spille EuroJackpot

Tips og triks for å spille EuroJackpot

Eurojackopt kan være ganske forvirrende for førstegangsspillere. Selv om dette jackpotlotteriet har høye odds og spillere har små sjanser, er det mye en spiller kan gjøre for å forbedre vinnersjansene sine. Her er noen tips for å hjelpe Eurojackpot-spillere med å spille smartere:

 • Ha en blanding av oddetall og partall. Dette er informert av tidligere observasjoner at omtrent 70 % av Eurojackpot-gevinstene har en blanding av oddetall og partall.
 • Unngå sekvensielle tall. Oftest er ikke vinnende tall sekvensielle, men er vanligvis spredt over hele spekteret. Spillere bør derfor velge en blanding av høye (26-50) og lave (1-25) tall.
 • Følg den siste trekningen. Vinnende tall vil ofte ha minst ett repetisjonsnummer fra siste trekning. Disse tallene kan vises gjentatte ganger, varme tall, og vil sannsynligvis hjelpe en spiller til å vinne.
 • Unngå mønstre. Spillere bør unngå å lage mønstre. Dette gjelder oddetall eller partall eller tall som slutter med et bestemt siffer. Tallsett eller mønstre vinner sjelden.
 • Kjøp flere billetter. Så mye som ansvarlig spilling er kritisk, rådes spillere til å kjøpe flere spillbilletter online for å forbedre sjansene for å vinne jackpotten. I stedet for å bruke det månedlige budsjettet ditt på flere trekninger, øker sjansene for å vinne å kjøpe flere lodd på én trekning.
Tips og triks for å spille EuroJackpot