Beste Ekstra Pensja Lotteri 2022/2023

Et av Polens mest spilte lotterispill heter Ekstra Pensja, som Totalizator Sportowy driver. Ekstra er blant de beste nettlotteriene i Polen og har trekninger daglig kl. 21.00 lokal tid. I 2021, den 13. mars, spilte en heldig spiller fra Golina i Konin en rask billett i butikken på Kolejowa 42. Han var en av flere personer som spilte tallene 2, 15, 19, 26 og 35 og et annet nummer 4 og vant PLN 5000 ($1029) hver måned i totalt 20 år.

Den 16. januar 2021 ble tallene for den månedlige premien på PLN 5 000 ($ 1029) - 1, 5, 7, 24, 32 og bonusnummer 2 - valgt riktig av en uidentifisert vinner. Denne vinneren er en innfødt Chrzanów, og som alle andre vinnere er identiteten deres beskyttet.

Beste Ekstra Pensja Lotteri 2022/2023
Slik kjøper du en Ekstra Pensja-lodd på nett
Slik kjøper du en Ekstra Pensja-lodd på nett

Slik kjøper du en Ekstra Pensja-lodd på nett

Ekstra Pensja-tegninger er kun åpne for lokale aktører. De kan imidlertid velge å delta ved å kjøpe i en nærliggende butikk eller ved å lodd på nett via Gry Lotto PLs nettside eller app. Prisen på en Ekstra Pensja-billett er PLN 5 ($ 1) per inngang og PLN 1 ($ 0,21) for å legge til bonusspill for Ekstra Premia.

Å spille med 10x-multiplikatoren koster 50 PLN ($10). Ved å velge alternativet Advance Draws under kjøpet, kan spillere delta i opptil 8 påfølgende trekninger.

I motsetning til noen andre lottospill, Ekstra Pensja utbetaler månedlige gevinster over de påfølgende 20 årene. Spillere Velg fem tall fra de tilgjengelige 35 og ett fra de tilgjengelige 4. Deltakerne kan velge å satse på tallene eller bruke en tilfeldig trekning. Selv i de følgende åtte trekningene kan enkeltpersoner spille de samme tallene. Spillere krysser ut 5 av de 35 og alle fire sifrene på blanketten.

Slik kjøper du en Ekstra Pensja-lodd på nett
Kort historie om Ekstra Pensja

Kort historie om Ekstra Pensja

Den 19. oktober 2014 dukket Ekstra Pensja opp under lottostudioet, til tross for at salget allerede har pågått i tre dager. Dette lotteriet er det første av disse "merkelige" spillene utgitt i Polen Med en gang er gevinsten insolvent, og spilleren mottar betaling. Denne lønnen er på nivå med standardlønnen i status. Det vurderes i lånesøknader og går til og med i arv gjennom familien.

Hvordan spillet spilles har ikke endret seg mye siden det først ble utviklet. Før 11. september 2015 var det kun trekninger på onsdager og søndager. Den dagen ble fredagstrekningene lagt til.

Multiplikatoralternativet ble introdusert i 2016, og hevet hovedpremien til så mye som 50 000 PLN ($ 10 297) per måned i 20 år. Et år senere ble spillet utvidet til daglig tegning i stedet for bare to ganger i uken. Ekstra Premia bonusspillet var den siste endringen i 2019.

Er Ekstra Pensja lovlig?

Ekstra Pensja er lovlig i Polen. Spesielt er de fleste online gamblingalternativer forbudt eller begrenset til statlige monopoler. De eneste unntakene er online gambling og kjører salgsfremmende lotterier, som trenger en tidligere tillatelse.

Kort historie om Ekstra Pensja
Hvordan spille Ekstra Pensja Lottery Online

Hvordan spille Ekstra Pensja Lottery Online

Spillere velger fem tall mellom 1 og 35 og et ekstra tall mellom 1 og 4. Det er også mulig å adressere hvert av de fire alternativene. For PLN 1 kan deltakerne velge å legge til Ekstra Premia-bonusspillet. Trekningen av ekstraspillet, kjent som Extra Bonus, skjer rett etter trekningen av Ekstra Pensja.

Spillere må foreta en vanlig innsats på 1 PLN for å delta. Tallene deres vil da bli inkludert i begge trekningene. Interesserte personer bør kjøpe Ekstra Pensja Lottery-lodd online, oppbevare dem sikre og gå tilbake for å se de siste Ekstra Pensja-lotteriresultatene. Minst to vanlige tall må samsvare for å være kvalifisert for en premie.

Gangene hvert tall har blitt trukket i løpet av de siste 20 trekningene vises via Hit-And-Miss-statistikk. Denne tabellen oppdateres hver gang et tall trekkes. Antall trekninger siden siste trekning av et gitt nummer er angitt i hver rad. Gjennomsnittlig tid mellom trekker av et tall kan beregnes for å avgjøre om det er forfalt eller forfalt.

Hvordan spille Ekstra Pensja Lottery Online
Hva er sjansen for å vinne Ekstra Pensja?

Hva er sjansen for å vinne Ekstra Pensja?

Ekstra Pensja-jackpotten har en vinnersjanse på én av 1 298 528. Sannsynligheten for å matche tallene 5 og 1, som betaler anslagsvis 5 000 PLN i måneden i 20 år, er 1 av 1 298 522. Spillere mottar PLN 25 000 for å matche fem tall, med en sjanse på 1:432 843 for å gjøre det.

Belønningene for å matche 4 + 1 og 4 er henholdsvis PLN 1000 og PLN 200. Imidlertid er oddsen for å matche disse tallene henholdsvis 1 av 8 657 og 1 av 2 886. Spillere som matcher 3 + 1 og 3 mottar henholdsvis PLN 80 og PLN 25. Oddsen er på henholdsvis 1 av 299 og 1 av 100. Å matche 2 + 1 og 2 kan gi deltakerne 10 PLN og 5 PLN. Sannsynligheten er 1 av 32 og 1 av 11.

Et 10x multiplikatoralternativ er tilgjengelig for kjøp i både vanlige spill og bonusspill. Alle premier under PLN 2280 kan hentes fra nabolagets Lotto-forhandlere. Mindre utmerkelser blir også umiddelbart kreditert kontoene til nettspillere. Skatter på til sammen 10 % vil bli trukket fra alle premier som overstiger PLN 2280.

Hva er sjansen for å vinne Ekstra Pensja?
Utbetalingsmuligheter for Ekstra Pensja-vinnere

Utbetalingsmuligheter for Ekstra Pensja-vinnere

Enhver spiller som satser x 10 har en sjanse til å tjene en 20-års inntekt på 50 000 zloty. Det er ti ganger mer å vinne enn ved en vanlig innsats. Imidlertid vil prisen på kupongen for et slikt spill være forholdsmessig høyere; det er PLN 50. Selvfølgelig kan prisen også være lavere, som for eksempel x 5 (kupongkostnaden vil være PLN 25).

Opptil 50 000 zloty kan omsettes hver måned i maksimalt 20 år. Blanket har valgt lønnsbeløp skrevet på. Det er viktig å beholde kupongen med Ekstra Pensja-innsatser. I tillegg til å være avgjørende for å verifisere Ekstra Pensja-trekningsresultatene, fungerer det som grunnlaget for utbetaling av gevinster.

Utbetalingsmuligheter for Ekstra Pensja-vinnere
Tips og triks for å spille Ekstra Pensja

Tips og triks for å spille Ekstra Pensja

Hver polsk spiller forestiller seg å vinne i lotto en dag. Sjansene for å vinne en lotterijackpot er små, likevel har det vært noen jackpotvinnere. Sannsynligheten for å vinne Ekstra Pensja bestemmes hovedsakelig av tilfeldigheter, men det er noen strategier enkeltpersoner bør prøve.

Etter å ha lært å kjøpe lodd til Ekstra Pensja Lotteri, kan deltakerne få flere lodd dersom de ønsker å øke vinnersjansene. Ulempen er at man kanskje må bruke mye penger for å vinne en premie. På grunn av de betydelige utgiftene enkeltpersoner pådrar seg når de kjøper billettene, kan det hende at verdien av gevinstene deres ikke blir tilbakebetalt fullt ut.

Andre nyttige strategier

Den mest typiske strategien er å kjøpe en enkelt linje og følge den religiøst for hver trekning. Frykten for å gå glipp av hvis tallene deres dukker opp i en trekning som de ikke kjøpte lodd for motiverer spillerne. Derfor må spillere slutte å tenke på den måten og prøve å kjøpe flere billetter til Ekstra Pensja-trekninger som skjer sjeldnere. Man kan vinne bedre hvis de spiller for mer betydelige innsatser.

I tillegg, siden tallene over de ofte valgte 31 forekommer like ofte, bør spillere være mer oppmerksomme på disse sifrene. Deltakere vil ikke nødvendigvis øke oddsen for å vinne i lotto, men siden de fleste individer begrenser puljen sin, vil Ekstra Pensja-utbetalingene vanligvis være betydelige.

Tips og triks for å spille Ekstra Pensja