Beste Canada Lotto Lotteri 2022

For å spille online lotterier i Canada, må spillere være minst 18 år gamle. Quick Draw, derimot, krever at spillere er minst 21 år gamle. Både statlige og føderale skatter gjelder for Canada Lotto-kuponger og onlinegevinster. Folk som bor i Canada må betale et ekstra lag med lokale skatter. Lotto Max og Lotto 6/49 er to av de mest populære online lodd i Canada. For første gang i Canada ga Lotto 6/49 spillerne muligheten til å velge tallene de vil trekkes ut.

Å la kanadiske spillere velge sine egne tall er en god idé fordi mange av dem har overtro. Interprovincial Lottery Corporations Smartplay Halogen II-system trekker vinnere for nettlotteriet to ganger i uken, på onsdager og lørdager.

Beste Canada Lotto Lotteri 2022
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Canada Lottery?
Hvor kan jeg kjøpe billetter til Canada Lottery?

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Canada Lottery?

Lotto Max erstattet Super 7 i 2009. Som et resultat har Lotto Max passert Lotto 6/49 i popularitet i Canada på grunn av den større verdien av premiene. Mindre kanadiske lotterier holdes i Canadas østlige og vestlige provinser.

Kanadiske lotterispillere kan nå kjøpe lodd online for både Lotto Max og Lotto 6/49 jackpottene. Reglene er imidlertid de samme og prosessen er enkel. Samme aldersgrense gjelder som ved kjøp av billett for deltakelse. Det er mulig å sette inn penger på spillernes online lotterikontoer etter at de har fullført registreringsprosessen.

Spillere kan kjøpe billetter online og få en digital kopi sendt til dem via e-post. En fysisk billett kan gå tapt, så et nettkjøp er et tryggere og mer effektivt alternativ. Spillere blir varslet via e-post hvis de har vunnet noe i en trekning. En annen tidsbesparende fordel ved å spille det kanadiske lotteriet på nettet er å sjekke resultatene uten å måtte forlate huset.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Canada Lottery?
Historien om Canada Lotto

Historien om Canada Lotto

Canada etablerte lotterier for å generere midler til offentlige arbeider i de første årene. Regjeringen hadde ikke tilstrekkelige midler til å finansiere ting som vei- og brobygging som et ungt land uten faktiske inntektsmidler.

Provinser vil be sin lovgiver om autorisasjon til å drive et lotteri for å samle inn midler til et godt formål. Som et resultat ble lotteriet først brukt til å finansiere offentlige arbeider. Quebec og Manitoba startet begge lotterispill et år etter at straffeloven ble endret i 1970. Loto-Quebec var den første organisasjonen i Canada som administrerte lotteriaktiviteter. Andre provinser fulgte raskt etter og etablerte lotterier for å supplere provinsregjeringens inntekter.

Det første nasjonale lotteriet i Canada ble holdt i 1974, hvoretter provinsene etablerte sine egne lotterier og begynte å holde mindre lotteritrekninger. Canada Olympic Lottery ble opprettet for å skaffe midler til OL i Montreal i 1976. Dette lotteriet skulle senere bli omdøpt til Lotto-Canada og brukt til å finansiere fremtidige olympiske leker og nasjonale prosjekter.

Historien om Canada Lotto
Er Canada Lotto lovlig?

Er Canada Lotto lovlig?

Lotteri er lovlig i Canada. Det er en $1 000 000 (fast) jackpot på Atlantic 49. Lotteri kan kjøpes online i Canada, men rene sjansespill er forbudt. Denne kategorien inkluderer konkurranser som gir premier gjennom en tilfeldig trekking, spillkort eller bunter som inkluderer begge spillene.

Spesielt spilling lotterier på nett, har blitt et interesseområde for den kanadiske regjeringen i løpet av tiden. I 1969 ble straffeloven endret slik at spesielle prosjekter kunne betales med penger fra provinsielle og føderale lotterier.

Er Canada Lotto lovlig?
Hvordan spille Canada Lotto

Hvordan spille Canada Lotto

  • Lotto 6/49-loddinnehavere kan velge seks tall fra en pool på 1-49 ved kjøp av billett. Alle seks numrene som trekkes er nødvendige for å matche billettnumrene for at en spiller skal vinne jackpotten. For å vinne sekundærpremien må en spiller matche fem av de seks hovedtallene, sammen med bonusnummeret.

  • Lotto Max syv sifre, fra 1 til 49, velges tilfeldig. Hvis en spiller gjetter alle de syv trukket tallene riktig, vinner de jackpotten. Det er også $1 million "MaxMillions"-premier som rulles over til de er vunnet i Lotto Max-trekningen.

Hvordan spille Canada Lotto
Hva er sjansene for å vinne Canada Lotto?

Hva er sjansene for å vinne Canada Lotto?

Spillere har en sjanse på 1 til 14 millioner til å vinne i Lotto 6/49. Ganske dystert ved første øyekast, men mye mer rettferdig enn mange andre lotterier. Oddsen for å lande Mega Millions-jackpotten er for eksempel 1 av 176 millioner. Noen lotterier som Quebec Banco Special (1 av 4 millioner) er imidlertid mye mer rettferdig. Den enorme premien som kan vinnes i 6/49 gjør det imidlertid mer attraktivt.

Da Lotto 6/49 først ble introdusert og før Lotto Max, oversteg sjelden jackpottene $10 millioner, men alt har endret seg nå. Lotto Max er mest populære nettlotteriet i Canada. Den har en ukentlig omsetning på mer enn 10 millioner dollar.

Hva er sjansene for å vinne Canada Lotto?
Premier per Jackpot

Premier per Jackpot

Mens Power Ball i Canada Lotto-lodd på nett dverger Lotto Max-jackpotten, er det fortsatt en enorm sum gitt den lille størrelsen på befolkningen, slik den har gjort flere ganger de siste årene. Siden 2017 har Lotto Max hatt et tak på $60 millioner for hver enkelt jackpot. Alle penger over denne grensen blir en del av "MaxMillion"-premiene. Den største vinnende billetten i kanadisk online lotterihistorie var 64 millioner dollar i 2015.

I tillegg til hovedpremien tilbyr det kanadiske nettlotteriet en rekke interessante sidegevinster. Matching av fem tall pluss bonustallene i Lotto 6/49 gir en utbetaling på 6 % av totalbeløpet som brukes.

En 5 prosent andel av den totale potten tildeles spilleren som gjetter riktig alle fem tallene. Spillere får 0,5 % av innsatsen tilbake hvis de får fire riktige tall. Spillere som matcher tre tall og bonus tall mottar $10, mens de som matcher to tall og bonustallene mottar $5 bonus. Når to tall matches, får en spiller et gratisspill.

Premier per Jackpot
Tips og triks for å spille Canada Lotto

Tips og triks for å spille Canada Lotto

Oddetall på nettlotteri er en god innsats

Tre oddetall kommer før fire partall. Velg en partall/oddetall blanding av tall for den enkle Lotto Max-oppføringen. Bare omtrent 1 % av tiden er alle oddetall eller alle partall trukket.

Spill tre høy-fire-lav eller fire høy-tre-lav tall

Den nedre og øvre halvdelen av det gitte tallfeltet kan deles inn i to halvdeler av spillere. I et spill med 49 tall som Lotto Max Canada, faller sifrene 1-25 i nedre halvdel, mens tallene 26 -49 går til øvre halvdel. Bare 1 % av tiden vises alle høye eller lave tall. Den beste kombinasjonen er enten 3/4 eller 4/3. Dette betyr tre topper og fire daler, eller fire topper og tre lavpunkter. Omtrent 56 % av alle tegningene har vinnende nummerklynger som viser disse mønstrene.

Online lotterinummergruppering

Mange spillere vil legge merke til at når de ser på en liste over tidligere Lotto Max-vinnende tall, eller de fra et hvilket som helst annet lotteri, mangler noen av nummergrupperingene. For eksempel er det ingen 20-ere, i nummersekvensen 5-14-17-32-38-42-45. Spillere kan dra nytte av å holde øye med og studere antall grupper i kortstokkene deres.

Tips og triks for å spille Canada Lotto