Beste Bingo 5 Lotteri 2022/2023

Bingo 5 er et populært tidsfordriv blant japanske tippere. Men i motsetning til de beste nettlotteriene i andre land, er det ikke veldig populært her fordi det var blant gamblingformene som forble forbudt inntil nylig. Men stort sett øker populariteten til online lotterispill raskt fremtredende, med Bingo 5 i sentrum.

Hva er Bingo 5? Bingo 5 er egentlig et lotteri med åtte tall. Selv om navnet tilsier at det er «5», betyr ikke dette nødvendigvis at spillerne får velge et sett med fem tall. I stedet har hver billett ni ruter med et sett med fem tall i rekkefølge. Spillere må velge et tall fra hver rute, lagre fra det i midten merket "Gratis"

Hvor kan du kjøpe billetter til Bingo 5
Hvor kan du kjøpe billetter til Bingo 5

Hvor kan du kjøpe billetter til Bingo 5

Med økende interesse for spillet er det ikke overraskende at tippere også er bekymret for billettkjøpsalternativer. Som de fleste online lotterier i dag, tilbyr Bingo to hovedalternativer for billettkjøp – online og lotteridisker.

Lotteritellere, til å begynne med, er synonymt med Bingo 5-spill. Spillere må kun besøke en landbasert lotteriskranke og kjøpe lodd eller merkelapp.

Når du går bort fra konvensjonelle billettkjøp, er det nå mulig for spillere å kjøpe lodd på nett fra den offisielle lotteriets nettside. For nettkjøp må spillere registrere seg på den offisielle nettsiden, og oppgi sine personlige opplysninger og betalingsopplysninger.

Hvor kan du kjøpe billetter til Bingo 5
Historien om bingo 5

Historien om bingo 5

Mens Japan er kjent for mange ting, teknologi, eldgamle kulturer og mat, er det ikke mye om deres lotterispill. I kulissene har japanerne imidlertid spilt lotteri i flere århundrer.

Tidligere ble lotterier drevet av religiøse etablissementer, og vinnerne fikk amuletter som representerte rikdom og lykke. Spol fremover, dagens lotterispillere tildeles et stort utvalg av premier. Her er en kort historie om Bingo 5(JP)-lotteriet.

Bingo 5 er en relativt nytt spill blant japanerne. Dette ukentlige lotteriet som holder sine lotterier hver onsdag ble sluppet 3. april 2017. Dette lotteriet drives av Mizuho Financial Group, som også viser de offisielle lotteriresultatene.

Når det gjelder spillets tidligere vinnere og gevinstbeløp, tilbyr imidlertid ikke arrangørene eller Mizuho offisielle poster på deres nettside, mizuhobank.co.jp.

Når det gjelder Bingo 5s gameplay, har det ikke vært noen vesentlige endringer i løpet av årene – velg et enkelt tall i hvert spills åtte bokser og vent på trekningen. Mens spillere måtte kjøpe billetter i fysiske butikker tidligere, er dagens spillere gitt fleksibiliteten og bekvemmeligheten til å spille online.

Historien om bingo 5
Er Bingo 5 lovlig å spille?

Er Bingo 5 lovlig å spille?

Lovligheten til Bingo 5 er vanligvis en vanlig bekymring blant gamblere. Denne bekymringen kommer ofte fra det faktum at de fleste former for gambling har vært forbudt i Japan i mange år. Som et resultat, sportsbetting og lotterier var i hovedsak de viktigste alternativene som var tilgjengelige for tippere tidligere.

Bingo 5, i sin grunnleggende form, er kategorisert som et lotteri. Som sådan faller Bingo 5 helt inn på listen over lovlig tillatte former for gambling. Japanske spillere bør derfor ikke ha noe å bekymre seg for når de spiller dette spillet. I tillegg understreker det faktum at det er knyttet til Mizuho Financial Group ytterligere dets lovlighet.

Er Bingo 5 lovlig å spille?
Hvordan spille bingo 5

Hvordan spille bingo 5

Å spille Bingo 5 skal være enkelt, selv for førstegangsspillere. Imidlertid kan det til tider være forvirrende å spille spillet. For å forstå hvordan man spiller dette "lett-å-spille"-lotteriet, må spillere vite hvordan spillet fungerer.

Bingo 5 bruker ni ruter, åtte med tall, og en er ledig. De ni rutene er inneholdt i tre rader og tre kolonner, og danner en større firkant som innkapsler de mindre nummererte rutene.

Den sentrale ruten er ikke nummerert (GRATIS), mens de andre rutene inneholder fem påfølgende tall i rekkefølge. Som sådan drømmer enhver innehaver av lotterisedler om å velge tall som danner så mange linjer som mulig.

Bingo 5 Metode/ Regler

Av de ni rutene er en spillers mål å lage korrekte spådommer, uttrykt i form av linjer. Spillet har totalt 8 linjer, tre vertikale, tre horisontale og to diagonaler. Hvis en spillers søknadsnummer samsvarer med lottotrekningen, inkludert gratisboksen i midten, vinner de førstepremien. Når det er sagt, her er en oversikt over noen mulige vinnerscenarier:

 • Åtte linjer matchet for å kvalifisere til førstepremienivået (jackpot)
 • Seks matchede linjer kvalifiserer andrepremienivå
 • Fem linjer matchet for å kvalifisere til tredjepremieklassen
 • Fire linjer matchet fjerdepremieklassen
 • Tre linjer som matches horisontalt kvalifiserer til femtepremieklassen
 • To linjer matchet for å kvalifisere til sjette premienivå
 • En linje matchet for å kvalifisere seg til den syvende premieklassen
Hvordan spille bingo 5
Hva er oddsen for å vinne Bingo 5?

Hva er oddsen for å vinne Bingo 5?

Enhver spiller som ønsker å spille Bingo 5 vil utvilsomt være interessert i oddsen for å vinne. De fleste spillere blir trukket inn i lotterier med imponerende odds, men dette påvirker ikke på noen måte vinnersjansene deres. Å vinne Bingo 5 er først og fremst et spørsmål om flaks.

Spillere ansetter ulike strategier å vippe vekten til deres fordel. Noen kan velge de ofte valgte tallene, mens andre velger hurtigvalg-funksjonen (QP). Uansett, bruk av hurtigvalg eller manuelt endrer ikke sannsynlighetene. Når det er sagt, her er sannsynligheten for å vinne Bingo 5-lotteripremier:

 • Førstepremie (8 linjer) – 1/390 625
 • Andrepremie (6 linjer) – 1/24.414
 • Tredjepremie (5 linjer) – 1/8.138
 • Fjerdepremie (4 linjer) – 1/2.035
 • Femtepremie (3 linjer) -1/313
 • Sjettepremie (2 linjer) – 1/59
 • Syvende premie – (1 linje) 1/7

Mens sannsynlighetene i hovedsak er konstante, varierer premiepengene for de respektive nivåene ofte avhengig av antall vinnere. For eksempel kan færre vinnere se gevinstbeløpet justeres oppover, mens flere vinnere reduserer gevinsten.

Hva er oddsen for å vinne Bingo 5?
Utbetalingsalternativer hvis du vinner Bingo 5

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Bingo 5

Utbetalingsalternativene som er tilgjengelige for enhver spiller som har en Bingo 5-lodd inkluderer:

 • Førstepremie – 5 556 200 JPY
 • Andrepremie – 300 000 JPY
 • Tredjepremie – 45 000 JPY
 • Fjerdepremie – 18 200 JPY
 • Femtepremie – 2500 JPY
 • Sjette premie – 700 JPY
 • Syvende premie – 200 JPY

Når det gjelder utbetalinger, er Bingo 5 avhengig av linjene og ikke tallene som er gjettet eller valgt. For eksempel, et riktig valg øverst til venstre, midt til venstre og nederst til høyre kvalifiserer ikke for en seier fordi disse valgene ikke danner en linje.

Utbetalingsalternativer hvis du vinner Bingo 5
Tips og triks for å spille bingo 5

Tips og triks for å spille bingo 5

Å vinne Bingo 5-lotteriet kan være en lang sjanse, men det betyr ikke at spillere anses som maktesløse når de vipper vekten til deres fordel.

Lottospillere er utvilsomt ikke immune mot lotteritips som ikke fungerer. Vel, siden det ikke er noen kjent måte at en spiller nøyaktig kan forutsi tallene som trekkes i den ukentlige Bingo 5-trekningen, bør spillere i det minste forbli realistiske når de jakter på hovedpremien.

Når det er sagt, her er noen tips for online lotterispillere som kan forbedre vinnersjansene deres:

 • Velg tall tilfeldig og unngå å falle for fristelsen av å komme opp med et "lurt" mønster
 • Bruk hurtigvalg-funksjonen mens du fyller ut loddet ditt på nett
 • Velg ofte de "sjeldent valgte" tallene, ikke for å forbedre sjansene, men for å få full utbetaling

Når det gjelder å bruke triks og komme "foran kurven", er det fortsatt ingen kjente triks for å spille Bingo 5 online. Men i motsetning til de beste online lotteriene og tallspillene, er det tilfeller når en enkel to-talls gjetning vil etablere en linje, som til slutt forbedrer sjansene deres. Så det mest kjente trikset er å spille ofte og ansvarlig.

Tips og triks for å spille bingo 5