Lotterier med de beste vinneroddsene

Nyheter

2022-09-13

Lotterispillere har store muligheter når de skal velge hvilket lotteri de skal spille. Takket være mellombillettselgere og lotterisyndikater kan de få tilgang til praktisk talt alle lotterier globalt. Å velge det beste lotteriet krever flere vurderinger, inkludert jackpotbeløpet og kostnadene for lodd. 

Lotterier med de beste vinneroddsene

Det viktigste hensynet bør imidlertid være vinneroddsen, som informerer om sannsynligheten for å vinne jackpotten eller en hvilken som helst annen premienivå. Noen av lotteri på nett med de beste vinneroddsene er uthevet nedenfor.

Fransk Lotto

Fransk Lotto er kjent for å tilby uovertruffen vinnersjanser, med trekninger tre ganger i uken. Spillere har en av seks sjanse til å vinne en premie. De attraktive oddsene tilbys ikke som et kompromiss av premiebeløpene for de ulike premienivåene. 

Minimum jackpotbeløp for dette lotteriet er €2 millioner, med €1 million lagt til jackpotbeløpet hver uke inntil en heldig spiller vinner. Oddsen for å vinne den franske Lotto-jackpotten er én av 19 millioner, som fortsatt er bedre enn det mange andre lotterier tilbyr.

Spansk Lotto

Spansk Lotto markedsfører seg også som et av de beste lotteriene som tilbyr de beste vinnersjansene. Det laveste premienivået, som kun er for å matche Superballen, har en sjanse på 1 av 16. Imidlertid er billettprisen €1,75, men premien for å få 1 av 16 sjansegevinst er bare €1,5. Det gjør det mer til en trøst for å tape enn en ekte premie.

Imidlertid er premiene mye bedre for høyere premienivåer. For å vinne jackpotten må spillerne matche fem tall og en superball, og ha en vinnersjanse på 1 til 31 625 100. Startjackpotbeløpet er €5 millioner, som ruller over hver uke. Sjansen for å vinne en hvilken som helst premie i spansk lotto er 1 av 10. Trekningene holdes to ganger hver uke.

Storbritannias nasjonale lotto

UK National Lotto er blant de største lotteriene i Europa, og kan skryte av sine store jackpotter. Oddsen pleide å være mer attraktive enn de fleste andre konkurrerende lotterier før 2015. Spillet ble rekonstruert i 2015 for å øke tallmassen fra 49 til 59, hvor spillere skulle matche seks tall. 

Som et resultat endret jackpotoddsen seg fra 1 av 15 millioner til 1 av 45 millioner. Antallet premienivåer økte imidlertid også, med de lavere premienivåene som hadde attraktive vinneroddser. Den samlede vinneroddsen for enhver premie i National Lotto er 1 i 9,3.

EuroMillions

EuroMillions er blant de største og mest populære lotteriene på det europeiske kontinentet. Den er kjent for sine enorme jackpotpremier, som kan vinnes ved å matche fem tall fra en pulje på 50 og to andre tall fra 12. Oddsen for å vinne jackpotten er relativt lav på omtrent 1 av 139,8 millioner. 

Imidlertid har lotteriet 13 premienivåer, med det laveste premienivået som krever at tippere kun matcher to hovedtall til odds 1 av 22. De mange premienivåene resulterer i odds på 1 av 13 for å vinne en hvilken som helst premie.

Mini Lotto

Mini Lotto er et fornemt polsk lotteri. Lotteriet er mindre kjent på grunn av de mindre jackpottilbudene, vanligvis rundt €50 000. Imidlertid tilbys de lave jackpotpremiene på attraktive vinneroddser på omtrent 1 av 850 000. Dessuten koster å kjøpe en billett så lavt som 25p. Det gjør det lettere for tippere å kjøpe mange billetter til en bestemt trekning, og øker sjansene deres for å vinne enda mer.

Andre lotterier med attraktive vinnerodds som er verdt å nevne er Australian Lotto med 1 av 12 sjanser, MegaMillions med 1 av 24 sjanser, PowerBall med 1 av 24,8, og Eurojackpot med 1 av 26 sjanser. Mer informasjon om de beste lotteriene finner du på lotterierangeringssider.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter