Hvordan vinne i lotto syv ganger

Nyheter

2022-02-15

De sier at lynet ikke slår ned på samme sted to ganger. Så hvordan er det mulig at noen kan vinne i lotto ikke én gang, ikke to ganger, men rekord SYV ganger?

Hvordan vinne i lotto syv ganger

Dette var en realitet for Florida-mannen Richard Lustig. Over en periode på to år vant han det statlige lotteriet syv ganger, med en total premiepott på $1 047 060,50. Gitt at han var gjennomsyret av gjeld før lotterisuksessen hans, er det trygt å si at disse gevinstene forandret livet.

Disse seirene skjedde ikke over natten

Han spilte i over tjue år før han fant suksess. Lustig slår fast at du må forplikte deg til å vinne, og behandle det å spille lotto som en jobb – det tar tid og krefter.

Lustig bestemte seg for å publisere vinnerstrategien sin i boken sin "Lær hvordan du øker sjansene dine for å vinne i lotteriet". Her beskriver han verktøyene han har utviklet gjennom mange år med å spille lotto, og hvilke han fant hjalp ham med å nå målene om å vinne.

Tips for å vinne i lotto 7 ganger

Noen av tipsene hans som er skissert i boken hans og fokuserer på å sette oddsen i din favør er følgende:

Ikke kjøp lodd med penger du ikke har. Lustig uttaler at du aldri skal bruke alle pengene dine, eller for eksempel husleien eller dagligvarepengene dine, på lodd.

Dann et lotterisyndikat. Å gruppere med noen venner og familie betyr at du kan kjøpe et stort antall billetter og øke vinnersjansene dine. Dette vil imidlertid bety at du må dele premiepengene, men dette er premiepenger du kanskje ikke har hvis du ikke hadde dannet syndikatet.

Spill mindre populære lotterispill med færre spillere. Dette vil bety at du har færre konkurrenter og øker vinnersjansene dine. Du kan bruke et nettsted som lottoranker.com for å hjelpe deg med å finne det riktige spillet for deg.

Ikke følg folkemengdene. Som tipset ovenfor, er nøkkelen å se etter mindre populære spill med færre spillere. Der det er en massiv jackpot i spill, vil tusenvis av mennesker spille det samme spillet, noe som reduserer sjansene dine for en stor gevinst.

Gjør din forskning. Sørg for å undersøke både spillene du vil spille og tallene du vil bruke. Søk etter hva vinnertallene har vært historisk, og det vil gi deg en indikasjon på om dine valgte tall kan være vinnertall. Dette vil ta tid, men det vil absolutt lønne seg og er en av de viktigste måtene som kan resultere i suksess.

Ikke velg raskt valg. Velg heller tallene dine, basert på forskningen din av tidligere vellykkede tall, som fremhevet ovenfor. Rask valg vil gi deg tall basert på ingen mønster eller historie med å vinne, og det er mer sannsynlig at det gir deg fortløpende tall, noe Lustig også fraråder.

Hold deg til tallene dine. Ikke gi opp tallene dine bare fordi du ikke vant med dem første gang du brukte dem. Tålmodighet er nøkkelen. Hvis du spør mange vellykkede lotterivinnere, vil de fortelle deg at de har et sett utvalg av tall som de jevnlig spiller med. Hvis du velger forskjellige tall hver uke, reduseres sjansene for suksess. Å holde seg til de samme tallene gir en større sjanse for å lykkes, spesielt hvis du har valgt dem basert på forskning, da disse tallene til slutt må være vinnertall!

Hvis du er en vanlig lotterispiller, hvorfor ikke prøve å bruke Lustigs anbefalinger og se om du kan bli den neste vinneren av flere lotteri.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter