Er det mulig å vinne et lotteri to ganger i uken?

Nyheter

2022-03-01

Hvem sa at kvinner ikke kunne vinne i lotterier? For mange mennesker har gambling vært en ting for menn. Imidlertid ser den myten ut til å være avlivet nå, gitt at antallet kvinner som spiller sjansespill, som lotteri, aldri har vært høyere. Lotteri? Hørte noen det? Ja, mann eller kvinne, lotterier er spill for alle. Nå, før du ser på en kvinne som slo bookmakerne to ganger i løpet av en uke, ville det være lurt først å vite hva lotterier er.

Er det mulig å vinne et lotteri to ganger i uken?

Lotteri forklart

Lotterier er sjansespill der spillere betaler for å velge ett eller flere lykketall. Når tallene er valgt, trekker lotteriorganisasjonen lotteriresultatene og deler ut premier basert på alle riktige lotterivalg.

I et lotteri kan spillere vinne noen få dollar eller være heldige og vinne tusenvis. Det er mange lotterier over hele verden. Noen land har drevet lotterier i flere tiår, mens andre nylig startet dem. Folk som vil ha litt spenning i livet, prøver lotterier fordi det gir dem en sjanse til å vinne premier.

Er det mulig å vinne i lotteri?

Selvfølgelig er det mulig å vinne i lotterier. Hvis det ikke var mulig å vinne, ville ikke folk spilt det. Faktisk sier det store antallet mennesker som prøver lykken i dette spillet alt. Derfor kan et lotteri vinnes av alle som spiller forsiktig og har litt flaks på sin side også. Nøkkelen er å finne anerkjente lotterier, hvor spillerens penger er trygge.

En kvinne vinner i lotto to ganger på tre dager

Som de sier, lykken banker bare én gang på ens dør. Men i tilfellet med en australsk kvinne, banket det to ganger på tre dager. Ja, tre dager, ikke en gang en uke! Er ikke det latterlig? Dette kan være vanskelig å tro, med tanke på at tusenvis, om ikke millioner av mennesker, har prøvd å vinne lotterier hele livet, men ikke har lyktes en gang. Religiøse mennesker vil si at hun må ha vært en bedende kvinne. Men hvordan skjedde dette?

Først av alt er kvinnens navn ennå ikke avslørt. Det som imidlertid er i det offentlige domene er at hun kommer fra Caboolture, Brisbane. Hennes første seier kom i form av £9.704. Selv om dette ikke er et stort beløp, er det ikke lommepenger for de fleste heller. Ja, det er egentlig ingen store nyheter her, er det ikke? 

Gevinsten kom på en mandag, men det var onsdag at lottolykken igjen slo kvinnen, denne gangen, hardere. Som rapportert av Caboolture Shire Herald var det en jackpot på 1,58 millioner pund. Hva er sjansene for at dette skjer med én person mer når du spiller det berømte Gold Lotto? Sannsynligheten er kanskje 0,000001.

Til å begynne med kan det se ut som om denne kvinnen bare hadde en rekke lykke til. Men lottovinnere sier ofte at det ikke handler om flaks, men heller hardt arbeid og besluttsomhet.

Fortsatt sjokkert

Ifølge kvinnen sank nyheten om hennes andre seier fortsatt inn. I et intervju med Caboolture Shire Herald sa hun at hun ikke kunne tro det. På spørsmål om hva hun skal bruke pengene til, sa hun at hun ikke hadde bestemt seg ennå. Venter et problemfritt liv på henne? Ja. Hun sa at hun ville begi seg ut på slike ting som golf, og hvem vet ikke hva det betyr!

Hva kan lotterispillere lære av historien ovenfor?

Den første leksjonen er at alle kan vinne et lotteri når som helst, uavhengig av kjønn. Det spiller ingen rolle om man vant i går; de kan fortsatt vinne i dag. For det andre, mens lotterier er sjansespill, kan hardt arbeid og dedikasjon også lønne seg.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter