En sniktitt på lotteriutgiftstrender

Nyheter

2022-10-18

De fleste kjøper lotterier med håp om å vinne en formue. Interessant nok føler de fleste lotterispillere seg overbevist om at en av dem må vinne. Likevel, selv om det må være en vinner på et tidspunkt, er oddsen for å vinne et hvilket som helst lotteri vanligvis forbløffende lave.

En sniktitt på lotteriutgiftstrender

Ser på antall amerikanere som strømmer til lotteri på nett, er det fortsatt klart at lotterispillere fortsatt ikke forstår mange ting, med sannsynlighet som fremtredende. For eksempel, mens du spiller Mega Millions-jackpotten, er oddsen for å vinne 1 av 302,575, 350. Disse oddsene antyder at en spiller er mer sannsynlig å bli drept av en salgsautomat eller bli valgt til president enn å vinne et lotteri.

Tallene

En gjennomsnittlig amerikansk voksen bruker mer enn $300 årlig på lodd. Selv om dette kanskje ikke virker mye, utgjør de tilsynelatende små mengdene betydelige verdier. Og dessverre, blant de millionene som aktivt kjøper lodd, vinner ikke de fleste noen betydelige beløp i løpet av livet.

Lotterispill er en av de morsomme tingene som de fleste gjør mens de prøver å skaffe seg rikdom. Selv om dette kan være sant for noen mennesker, er det vanligvis ikke en utmerket idé for de med begrensede midler til overs. I følge spillstatistikk over hele USA er mange lotto-spillere de i de lavere økonomiske klassene.

Ideelt sett, når det er en god idé å spille lotterier av og til, er det utvilsomt en forferdelig idé å anta at lotterier er en investering.

Hvor går lotteripengene?

Et vanlig spørsmål. Når man ser på hvor mye penger som går til lotterier, er de fleste tippere ofte opptatt av å utforske hvor alle disse pengene går. Foruten de få vinnerne, hvem drar nytte av inntektene fra lotterier?

Ideelt sett er lotteriinntekter delt inn i tre hovedkategorier: utbetalinger til vinnere og billettleverandører, overheadkostnader og distribusjon til stater. En betydelig del av lotterimidler, 50 -60 %, går til vinnere. Forhandlere på sin side krever om lag 5 % av andelen, med 10 % brukt til administrative kostnader. Til slutt går resten av pengene til stater som deltar i lotteriene.

Hver stat bestemmer uavhengig hvordan de skal bruke midler samlet inn fra lotterier. De fleste stater bevilger noen penger til utvikling av infrastruktur og andre prosjekter som gagner samfunnet. Hver stat må også sette av en del av midlene for å redusere farene ved spilleavhengighet.

En spillers bidrag når du kjøper et lotteri

Når du spiller et lotteri, si Mega Millions, er oddsen for å vinne ekstremt lave. Men selv om en spillers risiko for å tape vanligvis er høy, kan lotterispill være en morsom måte å ha en sjanse til å vinne et livsendrende beløp på. Ved å gjøre det er en spillers bidrag til veldedige formål utvilsomt mer fordelaktig.

Når du spiller et lotteri, er det utvilsomt mer fordelaktig å bruke lotteripenger til veldedige formål. Dette er å si at det er behov for et tankesettskifte mens du spiller lotterispill – spill for moro skyld og ikke som en seriøs investeringsmulighet.

Siste tanker

Når helgen kommer, er det å spille lotto vanligvis en av de beste formene for underholdning. Men selv om de fleste lotterispillere vanligvis er klar over det faktum at en gevinst er usannsynlig, hvorfor er lotterier fortsatt populære?

Det er ikke uvanlig å komme over historier om lotterivinnere. Men med jackpotvinnere som stadig er med i overskriftene, blir rapporter om spillere som ikke har vunnet noe "vesentlig" på flere tiår ofte henvist til uklarhet.

For den kostbare koppen kaffe kan man bruke noen lykkelige øyeblikk på å fantasere om muligheten for å vinne en stor gevinst. Men selv om spenningen kan være nok til å rettferdiggjøre kostnadene, rådes spillere også til å omfavne ansvarlig gambling.

Siste nytt

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever
2022-11-22

Utbetalinger på milliarder dollar Spark Lottery Fever

Nyheter