AusLotto: Den interessante lotterihistorien

Nyheter

2022-06-28

Lotterifortellingen har en lang og berømt historie i Australia. Til tross for det har den 12 år gamle AusLottoGroup-æraen først nylig begynt. Utformingen av ALGMO Administrative System er smart med Lotto-spillere i tankene. AusLottoGroup-medlemskap gir unik rapportering, en personlig helpdesk og anbefalinger. Medlemskapet garanterer også gevinster og betalinger, blant annet fordeler til lotterispillere over hele verden.

AusLotto: Den interessante lotterihistorien

australsk Lotto Group driver ALGMO Administrative System og har et kommersielt anlegg med Commonwealth Bank. Tilbyderen har fått tillatelse til å akseptere betalinger fra populære kort fra hvor som helst i verden uten behov for CVV-nummer eller kontonavn. Denne tillatelsen skyldes at bankene og regulatoriske institusjoner setter stor pris på den administrative strukturen og ledelsen.

Lotteriets historie

George Adams oppfant det første lotterispillet i 1881. Adams dro til Australia fra England i en alder av seksten. Han jobbet blant annet som aksjemegler og baker. I 1881 begynte Adams, som også jobbet som toller i Sydney, sin spilloperasjon ved å ta hesteveddemål.

I 1895 ankom Adams Tasmania, akkurat da staten konstruerte verdens første vannkraftverk ved South Esk-elven. Staten ønsket å vokse denne industrien ved hjelp av private investeringer og begrensede statlige ressurser. Adams fremmet fordelene ved et statlig lotteri kalt Tattersalls til den tasmanske regjeringen.

Tattersalls

George Adams opprettet selskapet slik at inntektene skulle gå til Tattersalls arbeiderfamilier. Dermed oppsto «Tattersalls arvinger», med påfølgende generasjoner som arvet en del av selskapets inntekt. Fordi de fleste stolte på aviser for informasjon, var Tattersalls naturlige utsalgssted den lokale avisbutikken. Det ble etablert en provisjonsordning for salg av Tattersall-kuponger.

Tattersalls slo seg sammen med en TV-stasjon på 1960-tallet for å kringkaste trekningen, overvåket av Tattersall og offentlige myndigheter. Som sådan ble leverandørens kuponger kjent som den sosialt akseptable typen gambling.

Tattersalls ga Tasmanians i over sytti år sjansen til å vinne en livsendrende bonanza. Samtidig bidro leverandøren også med sårt tiltrengte inntekter til staten. Selskapet ble bedt om å bringe Lotto til Victoria. 24. juni 1972 ble lørdagslotteriet lansert på det australske fastlandet.

Tattersalls bygning på St Kilda Road i Melbourne ble bygget. Det ble også opprettet butikker i hele Victoria. Før en spiller kunne foreta en betaling, genererte en kupong en kopi som måtte matches med originalen. Den 5. november 1979 begynte regjeringen i New South Wales sine egne mandag- og onsdagstegninger.

Nasjonale lotteri trekninger

Tattersall lanserte tirsdagslotteriet i 1994 og Powerball på torsdager i 1996. Alle stater og territorier ble enige om å bruke de eksisterende tegningene til felles for de fem dagene. Dermed ble National Lotto Draws etablert i Australia.

Med terminaler leid ut til utsalgssteder ble det manuelle systemet for avstemming av kuponger automatisert. Vinnerkuponger måtte også kreves innen rimelig tid. Hvis dette ikke var mulig, måtte innehaverne sende inn vinnerkupongen til det aktuelle statlige skattekontoret for betaling.
Tattersalls valgte å bli børsnotert på den australske børsen i 2005. Selskapets "arvinger" fikk da lov til å selge aksjene sine til allmennheten.

Tatts Group

Tatts Group er det nye navnet på Tattersalls. Utsalgssteder øker lotterisalget fra en lisensperiode til den neste under deres 3-5-årige lisensavtale. Dersom en virksomhet ikke blir bedre, gis lisensen til et annet selskap som ønsker å drive lotteri.

Plukk og PowerHit Lotto-oppføringer øker sjansene for å vinne betraktelig. De oppfordrer imidlertid ikke spillere til å bruke mer penger. De fire tusen butikkeierne kjøper flere systemspill og selger dem i syndikater for å øke handelen.

Utsalgssteder danner syndikater av ulik størrelse for å imøtekomme spillernes økonomiske forhold følelsesmessig. Syndikater er opprettet for å øke salget og dermed provisjonsinntektene, ikke forbedre oddsen for å vinne. Kun salg foretatt gjennom utsalgsstedets terminal kan motta provisjon.

Siste nytt

Spørsmål om TheLotter besvart
2022-09-27

Spørsmål om TheLotter besvart

Nyheter