LottoGo Anmeldelse

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Innskuddsmetoder
MasterCardVisa

LottoGo

Lotteri har vært vitne til en betydelig økning i popularitet de siste årene, med LottoGo som en av de mest populære lotterileverandører. Det var tidligere kjent som "World Lottery Club", men det ble omdøpt til sitt nåværende navn i 2018. I dag (fra 2022) eies og administreres lotteriet av Annexio Limited, et Isle of Man-basert online gamblingselskap.

LottoGo er en lotterileverandør regulert og lisensiert av flere myndigheter, inkludert UK Gambling Commission (kontonummer 51692), Irish Revenue og Jersey Gambling Commission.

Tilbyderen har godt over én million medlemmer over hele verden og har hovedkontor på Isle of Man, med andre kontorer i Australia, London og Jersey. Med LottoGo-lotteriet har medlemmene tilgang til det spillet de vil spille, enten det er skrapelodd eller andre spill.

For å beholde lisensen sin, følger LottoGo, som alle andre store britiske gamblingleverandører, de strengeste reguleringene. For eksempel er leverandøren dedikert til å gi spillere en morsom og sikker spillopplevelse og utbetaler pengepremier til vinnere uten unødig forsinkelse. Det er verdt å nevne at LottoGo, som lotterileverandør, ikke på noen måte er tilknyttet noen offisiell lotteriorganisasjon.

Lotterier tilgjengelig hos LottoGo

Lotteriet er LottoGos primære tilbud, og det er grunnen til at de fleste enkeltpersoner registrerer seg for siden. Når du spiller på denne lotterisiden på nettet, kan spillere forvente følgende tilbud:

Enkeltspill lotterispill

LottoGo, som alle andre lotterisider på nett, lar spillere satse på enkeltlinjer på sine internasjonale favorittlotterier. Tilbyderen tilbyr et bredt utvalg av jackpotter å satse på, inkludert 17 lotterispill. Selvfølgelig er store spill som Euromillions og US Powerball tilgjengelig, men også lite kjente spill som den irske Lotto og den finske Lotto til stede. Sesongspill som El Gordo, den spanske juletrekningen, er også tilgjengelig.

Syndikater

Syndikater som tilbys av LottoGo er en kostnadseffektiv måte å spille i en gruppe på. LottoGo, i likhet med World Lottery Club, tilbyr syndikater for de fleste enkeltspillene sine. Og selv om spill som Australia Monday og Wednesday Lottos fortsatt mangler, er syndikatbiblioteket fortsatt godt utstyrt for å tilfredsstille varierte spilleres interesser.

For spillere som er interessert i europeiske jackpotter, er det interessant å merke seg at LottoGo tilbyr Euro Combo-pakken, som inkluderer Eurojackpot og Euromillions spillandeler. Med bare £9,00 eller tilsvarende, kan man kjøpe 10 Euromillions-aksjer for to trekninger.

Interaktive spill

LottoGo tilbyr 42 virtuelle skrapelodd på tilbud. Mekanikken til disse kortene er den samme som til deres tradisjonelle motparter. For å finne matchende symboler, må man klikke på cellen på hvert kort. En spiller kan vinne en premie hvis de får riktige kamper. Men hvordan er belønningene? Vel, de kan være hvor som helst mellom £250 og £182.500 fra og med 2022.

Størrelsen på potten bestemmes av spillet man velger å spille. Skrapekort med større utbetalinger har selvfølgelig litt høyere odds. Det er imidlertid noen overraskelser i vente: Daily Pocket Filler-skrapeloddet, som har høyest mulig utbetaling på £182.500, har lavere odds og koster mindre enn EuroMillions-skrapeloddene, hvis høyeste premie er £150.000 (per 2022) ).

Betalinger hos LottoGo

LottoGo-medlemmer kan bruke Visa eller MasterCard debet- eller kredittkort for å betale for innsatsen. Leverandørens tjenester er også tilgjengelige for spillere som bruker Neteller, PayPal og Skrill as online lotteri betalingsmåter. Hvis en spiller vil sette inn penger på kontoen sin med Apple Pay eller Google Pay, kan de også bruke disse metodene. Spillere i Storbritannia vil imidlertid ikke kunne fylle opp kontoene sine med et kredittkort. I stedet kan de bare bruke et debetkort for å gjøre det.

Når det gjelder grenser, er det ingen minimumsinnskuddsbeløp, så spillere kan bare spille med det de har. Månedlige innskudd hos LottoGo er imidlertid begrenset til £10 000. Hvis man ønsker å laste inn mer penger på kontoen sin etter å ha nådd denne grensen, kan det hende de må kontakte leverandørens ansatte.

På den annen side er det et minimum uttaksbeløp på £10, selv om uttak på mindre enn dette beløpet kan vurderes fra sak til sak, og spillere kan bli belastet med et transaksjonsgebyr hvis de er under den fastsatte grensen. Og det kan ta tre til fem virkedager før pengene vises på bankkontoen deres.

Registrering

Sammenlignet med andre lotterisider på nett, er registreringsprosessen hos LottoGo enkel og grei. Det er fordi leverandøren forstår hva det betyr å ha en enkel registreringsprosess. I tillegg er det ingen registreringskostnader, men tippere må laste inn kontoene sine for å kunne spille. Følgende informasjon kan være nødvendig for registreringsprosessen:

  • E-post
  • Navn
  • Bursdag
  • Fysisk plassering
  • Passord for kontoen
  • Telefonnummer

Påmeldingsprosedyre

For å registrere deg, må du besøke LottoGo-nettstedet og finne "Registrer deg"-knappen øverst i høyre hjørne. Ved å klikke på denne knappen vil et registreringsskjema dukke opp. På registreringssiden må spillere skrive inn e-postadresse, passord og annen personlig informasjon som de som er nevnt ovenfor.

Når alle feltene er fylt ut, må spilleren klikke på "Registrer konto"-knappen. De vil motta en e-post som krever at de bekrefter e-posten før de kan logge på kontoen sin og gjøre et innskudd.

Når man har registrert seg, vil noen få meldinger komme inn i innboksen om LottoGo og deres tilbud. Spilleren vil også bli informert om å laste opp visse dokumenter for verifiseringsformål.

Støttede land

Som nevnt tidligere, er internasjonale nettlotterier LottoGos hovedprodukt. Som sådan gir LottoGo også spillere tilgang til lotterier som ligger utenfor hjemlandet, hvorav noen har enorme jackpotter. USAs Powerball-jackpotter når for eksempel jevnlig hundrevis av millioner dollar.

LottoGo lotterier er tilgjengelige i mange land over hele verden, inkludert Storbritannia, Irland, Sverige, Polen, Frankrike, Tyskland og mange flere. Det er imidlertid land der lotterier er begrenset, inkludert USA. Den gode nyheten om dette er at LottoGos vilkår og betingelser ikke hindrer noen fra å plassere spill så lenge de ikke er lokalisert i et begrenset land på tidspunktet for spill.

Brukerstøtte

LottoGo tilbyr brukere en rekke alternativer for å kommunisere med teamet deres. For eksempel har nettstedet et live chat-alternativ som lar spillere snakke med sine kundeservicerepresentanter. Dette alternativet er imidlertid ikke tilgjengelig hele døgnet. Spillere som ønsker å kontakte agentene utenom live chat-tidene kan bruke skjemaet som er tilgjengelig via live chat-funksjonen.

De trenger bare å legge meldingen sin der, og teamet vil ta kontakt med dem så snart de mottar den. En annen måte å kontakte teamet på er ved å bruke e-post. Alle med spørsmål, anbefalinger eller klager kan sende e-post support@lottogo.com. Til slutt har LottoGo en svært omfattende FAQ-side hvor tippere raskt kan finne svar på spørsmålene sine.

Hvorfor spille hos LottoGo?

Fordelen med online lotterispillsystemer som LottoGo er at spillere kan få tilgang til et mye bredere utvalg av lotterier fra hele verden i stedet for bare deres lokale. Mange deltakere blir trukket til utenlandske lotterier på grunn av de høyere premiene, spesielt i Amerikas PowerBall og MegaMillions, som ofte har jackpotter verdt hundrevis av millioner av dollar.

På toppen av disse to tilbyr LottoGo minst 15 andre internasjonale lotterier å velge mellom, inkludert El Nio, El Gordo, Swedish Lotto, det finske Lotto, Tysklands 6aus49, Polske Lotto, EuroJackpot, Italias SuperEnalotto, UK Lotto og EuroMillions.

LottoGo gir også spillere syndikatspill, som lar dem plassere delte lotterispill med andre spillere for å forbedre jackpotsjansene deres. Det er over 38 online skrapeloddspill tilgjengelig også.

Andre grunner til at LottoGo er en av de beste lotterileverandørene på nett inkluderer følgende.

Bonuser og spesialtilbud

Offisielle lodd kommer sjelden med rabatter eller spesialtilbud. Tvert imot, LottoGo-lotterier kommer med periodiske eksklusive tilbud og kampanjer. Disse tilbudene gir spillere muligheter til å vinne med mindre.

Enkel og rask tilgang

LottoGo-lotterispillere har spill for hånden, enten hjemme eller på farten, takket være LottoGo-appen. Dette sikrer at de ikke går glipp av noe, inkludert bonuser, rabatter, jackpotter osv.

Total score8.1
Fordeler

Raske casinofakta

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
BonuserBonuser (2)
Gratisspill
Velkomstbonus
BrukerstøttealternativerBrukerstøttealternativer (2)
Kundestøtte-e-post
Livechat
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (3)
Debit Card
MasterCardVisa
LotteriLotteri (13)
ProgramvareProgramvare (2)
Microgaming
Pragmatic Play
SpråkSpråk (7)
engelsk
finsk
kinesisk
polsk
russisk
svensk
tysk
ValutaerValutaer (3)
amerikanske dollar
britiske pund
euro