Lotterimedlemskap

På lotterifeltet, akkurat som i hele gamblingbransjen, er små handlinger viktige. Ting som å utnytte bonuser, velge riktig spillhus, akkumulere odds og spille i riktig øyeblikk kan være forskjellen mellom å vinne stort og å tape en hel innsats.

Enkelt sagt, det er ikke noe å si hvor lykken ligger. Dette er grunnen til at det er viktig å utforske alle kriker og kroker av spillet. Denne artikkelen gjør det til lotterimodellen for husmedlemskap.

Hva er Lotto-medlemskap?Er det verdt å bli Lotto-medlem?Beste Lotto-medlemskap 2022/2023Vanlige spørsmål
Hva er Lotto-medlemskap?

Hva er Lotto-medlemskap?

Dette er en modell der en spiller registrerer seg for å bli medlem i stedet for bare å kjøpe et lodd fra en lotterileverandør. Det kreves personlige opplysninger når du registrerer deg for et lotto-medlemskap. Disse varierer fra lotteri til lotteri. Medlemskap tilbys av enten lotteriene selv, f.eks. The Lott Australia eller billettforhandlere som Netlotto.

Lotto-medlemskap er delt inn i ulike kategorier. Det er ordinære medlemskap og fordelsmedlemskap. Ulike leverandører har forskjellige navn på kategorier (premium, gull, platina, sølv, bronse, etc.). Beløpet som spilleren betaler avgjør kategoriene, og som forventet gir høyere kategorier flere fordeler.

Disse må ikke forveksles med medlemskap dannet av lotterier selv. Multi-State Lottery Association (MUSL), for eksempel, er et lotterimedlemskap av 34 lotterier fra forskjellige stater i USA. World Lottery Association (WLA) søker å samle lotterier fra hele verden som svar på fremveksten av online lotteri-spill.

En annen god måte å samarbeide med andre for å vinne i lotto uten å bruke hele formuen din er å bli med i et lotterisyndikater.

Hva er Lotto-medlemskap?
Er det verdt å bli Lotto-medlem?

Er det verdt å bli Lotto-medlem?

På mange måter gir det å være et lottomedlem en spiller flere fordeler enn å spille tilfeldig. Det korte med det er at det er verdt å være lotto-medlem. Det er imidlertid viktig å presentere fordelene og motargumentene og deretter la alle online lotterispillere gjøre et informert valg.

Fordeler ved å bli lotterimedlem

For lotterier inkluderer fordelene ved å bli medlemskap å betjene medlemmer utenfor deres jurisdiksjoner, sertifisering, benchmarking og støtte. Denne artikkelen tar imidlertid opp med fordelene som gjelder for individuelle lotterispillere.

Prioritet ved kjøp av billetter

Selv om lottokuponger neppe går tom, er det tider når lotterinettsteder blir overveldet av massiv trafikk. Dette er vanlig når jackpottene er store og trekninger nærmer seg. Som lottomedlem er en spiller prioritert i slike tider. De kan kjøpe billetter gjennom alternative kanaler som å kontakte lotteriets kundestøtte direkte.

Lotterimedlemskap setter også opp en spiller for freebies som rabatter og billettutdelinger. Jo høyere medlemskap, jo mer sannsynlig og større belønninger. Et lotto-medlemskap setter bokstavelig talt medlemmer foran i spillekøen.

Hjelp ved oppfølging av gevinster

Spille på en lotteriside online etterlater ofte spillere med frustrasjoner når de krever gevinster. Med et lotto-medlemskap er en spiller godt skjermet fra dette problemet. Ved å bruke detaljene oppgitt under registreringen automatiserer lotteriet den beste delen av gevinstoverføringen.

Alt et medlem trenger å gjøre er å varsle lotteriet og ta opp prosessen. Medlemskap er enda mer nyttig i denne forbindelse når du spiller i et utenlandsk nettlotteri. Når mange vinner lotteri spilt i utlandet, er de ikke godt kjent med prosessen og lovene for å kreve gevinster. Medlemslotteriet gjør denne prosessen smidig.

Informasjonsbank

Lotterier sender regelmessige oppdateringer til sine medlemmer om kommende arrangementer som de bør benytte seg av. Informasjon som trekningsdatoer og jackpotøkninger kommer til medlemmene før de er tilgjengelige for allmennheten. Nyhetsbrev gir informasjon fra eksperter i bransjen som kan hjelpe en til å gjøre bedre lottotrekk.

Bli med i trekninger

Noen lotterier inviterer noen av medlemmene til å være fysisk til stede under trekninger. Gitt at ett mål av spille i lotto er å ha det gøy, er en slik invitasjon en stor fordel. Det setter medlemmet i rampelyset foran alle som følger trekningen og kommer noen ganger med gaver.

Spill lotteri passivt

Noen medlemskap lar spillere forhåndsregistrere billetter til fremtidige lotterier. Gebyrer trekkes fra medlemmets lommebok og sendes automatisk når lotteriet starter. Dette er med på å sikre at ellers engasjerte medlemmer ikke går glipp av de største lotteriene.

Er det verdt å bli Lotto-medlem?
Beste Lotto-medlemskap 2022/2023

Beste Lotto-medlemskap 2022/2023

Spillerens behov avgjør det 'beste' lottomedlemskapet. Ting som forhåndsregistrering av billetter, spill i utlandet og belønninger avgjør egnethet. I 2021 inkluderer de beste lotto-medlemskapene rundt om i verden:

  • Players' Club Georgia: Dette amerikanske lotterimedlemskapet gir medlemmer fordeler som å legge inn ikke-vinnende lodd på nytt for andre sjansetrekninger. Det oppmuntrer til nettlotteri og lover umiddelbare betalinger på opptil $600. Medlemmer blir også invitert til eksklusive arrangementer.
  • The Lott: The Lott er et av Australias beste medlemskap som lar spillere få tilgang til lotterier over hele statene og utenlands. Selv ikke-residenter kan kjøpe Lott-medlemskapet.
  • St John Julehjem og livsstil: Dette medlemskapet i Australia har en trekning kun for medlemmer på toppen av den vanlige ukentlige trekningen. Den er laget for å spre juleglede til alle medlemmer.
  • New Jersey Lottery: Dette er et gratis medlemskap som gir medlemmene daglige oppdateringer, jackpot-varsler, andre-sjansetrekninger, kampanjer og mye mer.
  • Katharine House Hospice Lottery: Dette lotteriet tilbyr kvartalsvise, halvårlige og årlige medlemskap. Det kjører et lotteri på $1 i uken for å støtte hospice i å ta vare på samfunnet. Et flott medlemskap er for folk som er interessert i veldedighet.
  • DC lotteri: Denne lotterimedlemssiden i Washington er en global leder som er tilgjengelig på mer enn fem språk (engelsk, kinesisk, amharisk, fransk, spansk, vietnamesisk og koreansk). Det lar spillere ta ut opptil $5000 umiddelbart fra sine utsalgssteder.
Beste Lotto-medlemskap 2022/2023
Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Er det verdt å bli med i et lotterimedlemskap?

Ja. Det er mange fordeler som kampanjer, invitasjoner, andre-sjanse trekninger, trekninger kun for medlemmer og forbedrende nettlotteri i utenlandske lotterier.

Blir lotterimedlemskap belastet?

Noen medlemskap er gratis, mens andre belastes. Noen lotterier har medlemsnivåer - bronse, sølv, gull, VIP, VVIP, Platinum, etc. - med forskjellige fordeler.

Kan jeg kjøpe et Lotto-medlemskap utenfor landet mitt?

Ja, noen nettsteder som DC lotteri er globale og kan nås fra hvor som helst, forutsatt at lotteri er tillatt i ditt område. Mange er tilgjengelige på forskjellige språk.

Hvordan får jeg et lotterimedlemskap?

Medlemskap oppnås ved å registrere seg på ønsket lotteriside eller besøke deres fysiske lokaler. I noen tilfeller belastes det en medlemsavgift.

Hvilket er det beste lotterimedlemskapet?

Det mest passende lottomedlemskapet avhenger av hva en spiller ønsker å tjene på det, for eksempel andre sjansespill, tidlige billetter osv.

Kan jeg si opp et lotterimedlemskap?

Ja, de fleste lotterier lar medlemmer kansellere medlemskap etter eget ønske, ofte uten straff. Det er imidlertid viktig å lese vilkårene for et bestemt medlemskap før du blir medlem.

Vanlige spørsmål