Topp Lotteri med Bitcoin

Bitcoin er en kryptovaluta som har eksistert i et tiår nå og blir stadig mer populær. Verdien var verdt bare $0,05 i 2010, men har nå nådd en verdi på over $58 000 for én Bitcoin. Etter at den ble opprettet i 2009, har den raskt spredt seg til å bli en av de største virtuelle valutaene i verden. Bitcoin er ikke kontrollert av noen enkelt organisasjon, men administreres kollektivt av menneskene som bruker den. Det er for tiden mer enn 18 millioner av valutaen i sirkulasjon, og størstedelen av den holdes av investorer.

Fremtiden til Bitcoin er vanskelig å forutsi med plutselige verdiøkninger samt flere fall, men den vil helt sikkert fortsette å vokse etter hvert som folk blir mer kjent med den virtuelle valutaen og etter hvert som flere bedrifter begynner å akseptere den som betalingsalternativ.

Topp Lotteri med Bitcoin
Hvordan bruke Bitcoin som innskuddsmetode
Hvordan bruke Bitcoin som innskuddsmetode

Hvordan bruke Bitcoin som innskuddsmetode

Med økningen av kryptovaluta og blokkjede kan spillere nå bruke Bitcoin som en av innskuddsmetodene. De kan sette inn pengene sine på en digital konto for å kjøpe billetter til nettlotterier ved hjelp av Bitcoin.

Lommebøker

Det første du må gjøre er å sette opp en lommebok. For å sette inn Bitcoin gå til lotterisiden på nettet og bruk alternativet "innskudd med Bitcoin". Du kan gjøre innskuddet ved å skrive inn beløpet og fortsette til betalingsbekreftelsessiden. Skriv deretter inn de nødvendige opplysningene og bekreft betalingen.

Det er ingen direkte måte å koble Bitcoins til en bankkonto selv med en lommebok. Det finnes imidlertid tjenester som kobler kontoen din til en lommebok med et minibankkort. For de som ikke vil vente på et minibankkort, kan de også logge på kontoen til tjenesteleverandøren fra hvilken som helst datamaskin og sette inn penger med bankoverføringsalternativet.

Minibanker, sentraler og P2P

Det er mulig å sette inn Bitcoin ved hjelp av minibanker, børser og peer-to-peer-transaksjoner. Den mest populære innskuddsformen er gjennom Bitcoin-børser. Når du setter inn Bitcoin på en lotteriside på nettet gjennom en børs, må du sende dem fra lommeboken til børsen og deretter konvertere dem til USD eller Euro.

Du må sette inn Bitcoins på kontoen din som deretter vil bli brukt til å kjøpe billetter.

Bruker mobiler

Hvis du ønsker å gjøre et innskudd med mobiltelefonen din, kan du bruke en app for å sette opp kontoen din. Etter at du har registrert deg og bekreftet kontoen din, må du koble bankkontoen eller kredittkortet med informasjon for å kjøpe bitcoin. Da kan du bruke appkontoen din til å sette inn Bitcoin.

Hvordan bruke Bitcoin som innskuddsmetode
Hvordan ta ut Bitcoin

Hvordan ta ut Bitcoin

Hvis du ønsker å ta ut ved bruk av kryptovaluta-alternativet, er Bitcoin også en av betalingsmetodene. For utbetalinger på lotterisider må du være kjent med bruken av Bitcoin-lommeboken din.

Først logger du på kontoen din og klikker på uttaksalternativet.

Dette tar deg til en side med to alternativer – ett for å ta ut Bitcoins og ett for å ta ut alle andre alternativer. For å ta ut bare Bitcoin, velg "Ta ut Bitcoin". For å trekke tilbake alle alternativene dine, velg "Ta tilbake alle".

For å ta ut ved bruk av Bitcoin-alternativet trenger du en lommebok. For å ta ut Bitcoins fra nettsiden, må du finne en børs som godtar midler fra Nettsted for lotteri.

Behandlingstiden for uttak varierer avhengig av nettstedet. Noen nettsteder vil behandle uttak innen 48 timer, mens andre kan ta opptil to uker. Imidlertid er de fleste nettsteder i stand til å behandle uttak innen en uke.

Du kan også foreta mobiluttak ved å gå til nettstedet på telefonen din og finne delen "Utbetaling".

Hvordan ta ut Bitcoin
Er det trygt å bruke Bitcoin?

Er det trygt å bruke Bitcoin?

Sikkerheten til en Bitcoin-børs er i stor grad avhengig av landet den opererer i. I land med et sterkt rettssystem og hvor kryptovalutaer ikke er regulert, har børsene generelt større sjanse til å være trygge. Men i land der det er usikkerhet om lovligheten av digitale valutaer, er det sannsynlig at børsene vil være mindre sikre.

Generelt er det best å holde seg til pålitelige børser med et godt rykte og å lagre kryptovalutaen din offline.

Bitcoin er en av de sikreste plattformene i verden. Bitcoin blockchain er en offentlig hovedbok som registrerer hver transaksjon som noen gang har skjedd på nettverket. Det er praktisk talt umulig for noen å hacke seg inn i den og endre informasjon på grunn av måten den ble designet på.

Bitcoin-transaksjoner er irreversible, noe som betyr at brukere ikke kan bli svindlet av falske phishing-sider eller få kontoene hacket og midler stjålet. Det er ingen konfigureringsgebyrer, månedlige avgifter eller minimumssaldokrav med bitcoin.

Det er en kryptovaluta, med åpen kildekode-programvare – noe som betyr at det ikke er noen sentralbank eller myndighet som kontrollerer den. Blokkjeden vedlikeholdes av gruvearbeidere som er personer som bruker datamaskinene sine til å løse matematiske problemer for å validere transaksjoner og lage nye blokker, som deretter legges til blokkjeden.

Er det trygt å bruke Bitcoin?
Kundestøtte for Bitcoin

Kundestøtte for Bitcoin

Bitcoin-betalinger er en av de mest populære metodene for å foreta kjøp. Disse digitale, desentraliserte valutaene kontrolleres ikke av noen regjering eller bank. Transaksjonene gjøres mellom to personer i en peer-to-peer-setting uten involvering av tredjepart.

Bitcoin-betalinger er ikke bare billige, men de gir også mulighet for raske transaksjoner som behandles uten bekreftelsesprosess eller gebyrer.

Er det noen støtte for det?

Siden det er en desentralisert digital valuta som ikke er regulert av noe land eller bankinstitusjon, lagrer en offentlig hovedbok kalt blokkjeden alle Bitcoin-transaksjoner. Den vanligste måten å kjøpe Bitcoin på er gjennom en børs, og for all støtte må du derfor kontakte børsen ved å referere til kontaktdetaljene som er gitt på nettsiden deres.

Formell kundestøtte

Bitcoin har sin egen kundestøtte, selv om den ikke alltid er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kundestøtten deres kan nås på bitcoin@contact-us.bitcoin. Bitcoin Foundation er en ideell organisasjon som fremmer og beskytter bruken av mynten. De har også et kontaktskjema på nettsiden deres for generelle henvendelser, men de har ikke telefonnummer.

Uformelle metoder for støtte

Du kan også få hjelp og støtte på kryptovalutafora fra medlemmer, på sosiale nettverk og IRC-kanaler på Freenode. Bitcoin.org er den offisielle nettsiden til nettverket.

Kundestøtte for Bitcoin