Lotto 7

Mens Australia og USA er kjent for noen av de beste lotteriene globalt, ser det ut til at Japan følger dem tett, takket være dets såkalte Lotto 7. Lotto 7 er et av de mest populære nettlotteriene som finnes. Faktisk er det nesten umulig å forestille seg at noen lotterispiller ikke har hørt om dette spillet. Siden oppfinnelsen i 2013 har spillet styrt lotteriverdenen, og populariteten har fortsatt å øke gjennom årene, takket være dens massive jackpotter. Men hva er egentlig Lotto 7?

Loto 7 er et japansk lotterispill med 37 baller. Spillet er kjent som Loto 7 fordi spillere er pålagt å velge syv tall tilfeldig fra de 37. Premien en spiller vinner avhenger av tallene som trekkes. En spiller treffer Loto 7-jackpotten når de matcher alle de trukket syv tallene.

Hvordan spille Loto 7
Hvordan spille Loto 7

Hvordan spille Loto 7

Fra og med 2021 er jackpotten på omtrent 9 millioner dollar, maksimalt. Jackpotten kommer også med ekstra belønninger. Den gode nyheten er at spillere ikke trenger å betale skatt fra Loto 7-gevinstene sine. Spillere kan også delta i lotteriet så mange ganger de vil; spill er ubegrenset.

Loto 7 trekninger finner sted hver fredag. Lotteriet går hver dag, og man må av med 300 yen (daglig) for å delta. Spillere må kjøpe billettene sine i tide siden noen kasinoer pleier å stenge salget før trekningen finner sted.

Før noe, må du forstå hvordan Loto 7 fungerer og deretter velge riktig nettsted. Heldigvis er det ikke vanskelig å finne en sikker lotteriside som tilbyr Loto 7 siden det er dusinvis av dem på nettet. Litt forskning bør lande på rett lotteriside på nett (sjekk anmeldelser på nettet osv.). Når du er ferdig med det, kan du registrere deg, logge på og begynne å spille.

Det er ingenting så unikt når det kommer til å spille Loto 7. Spillet spilles på samme måte som andre lottospill. Loto 7 kommer med en fempanels lønnslipp. Panelene er merket A, B, C, D og E. Disse panelene er plassene en spiller fyller når de velger lykketall. Hvert panel betyr ett spill, noe som betyr at en spiller har opptil fem spill på en enkelt lønnsslipp.

  • Velge lottonummer: Spillet starter når en spiller velger totalt syv tall fra de 37 tallene. Når du velger tallene, har spillere to alternativer: manuell og hurtigvalg. Ved manuelt valg velger spilleren tallene selv. Sistnevnte er en funksjon som gjør jobben for spilleren. Alt de trenger er å aktivere den, og den vil velge tallene tilfeldig. Under trekningen vil to bonusnummer bli valgt fra de 37 tallene. Disse representerer sekundære belønninger.

  • Retting av merkefeil: Som de som, er mennesket til feil. Selv om det er tilrådelig å være forsiktig når du spiller i lotto (eller et hvilket som helst sjansespill, for den saks skyld), er feil ikke helt uunngåelige. Så, hva skjer hvis en spiller gjør en feil i nummermerkingen? Alt de trenger er å finne en tom avmerkingsboks nederst på panelet (hver av de fem panelene har en) og krysse av i boksen; hele panelet vil bli kansellert. På den måten vil den endelige tellingen ikke inkludere panelet.

  • Vinner/objekt: Som forklart tidligere avhenger gevinsten av tallene som trekkes, og matching av alle de syv utvalgte tallene kulminerer i jackpotten. Å få en premie krever at en får minst ett bonusnummer og tre av de utvalgte syv vinnende tallene av de 37. Det er seks premienivåer, hvor jackpotten er den første.

Andrelagspremien krever en kombinasjon av seks vinnende tall og ett bonusnummer, mens tredjelaget må matche seks vinnertall. Premiene på fjerde og femte nivå krever henholdsvis fem og fire vinnertall. En kombinasjon av tre vinnende tall og ett bonusnummer gir spilleren sjette premie.

Hvordan spille Loto 7
Hva er ddds for Loto 7?

Hva er ddds for Loto 7?

Loto 7 vinnerodds varierer avhengig av premien. Som forklart ovenfor er det seks premiedivisjoner, hvor den største premien er jackpotten. Spillere har én sjanse på 10 295 472 til å vinne Loto 7-jackpoten. Oddsen for å vinne en av de seks premiene er én av 42.

Oddsen for å vinne andrelagspremien er 1 av 735.391, mens tredjelagspremien kommer med 1 av 52.528 vinnerodds. Oddsen for å vinne premier på fjerde, femte og sjette nivå er henholdsvis 1 av 1 127, 1 av 72, 1 av 42. Som alle ville lagt merke til, jo lavere premien er, desto høyere er sjansen for å vinne.

Det er viktig å merke seg at Loto 7 er et sjansespill. Det betyr at ingen tankegang eller strategi kan sikre spillere lottoresultater. Alt som betyr noe er flaks. Faktisk er det noen som prøver lotteriet, og det tar ikke lang tid å vinne, men noen vinner aldri lotteriet gjennom hele livet. Så det spiller ingen rolle hvor lenge man har spilt Loto 7, lykken gjenkjenner det ikke i det hele tatt.

Hva er ddds for Loto 7?
Apper som hjelper deg med å spille Loto 7

Apper som hjelper deg med å spille Loto 7

I dag bruker folk smarttelefoner til nesten alt og alt, inkludert å spille i lotto. Og mens bruk av apper kanskje ikke påvirker lotteriresultatene, gjør de spillopplevelsen bedre ved å hjelpe spillere til å gjøre mer nøyaktige valg og melde seg inn i spillet raskere. Her er noen typer apper for Loto 7-spillere.

Apper for generering av tilfeldige tall

Disse appene kommer godt med for Loto 7-spillere som sliter med å velge lykketall. Alt de trenger er å trykke på en knapp, så velger appen de beste lottotallene for dem.

Apper for kjøp av lodd på nett

Det er stater der det kan være vanskelig å kjøpe Loto 7-lodd eller andre lodd på nett. For å komme rundt problemet kan det hende du trenger en app.

Apper for utbetaling og Jackpot-oppdateringer

Mange lotterispillere har havnet i situasjoner der det var for sent for dem å kjøpe jackpotlodd. Heldigvis er det mange apper som varsler spillere når en jackpot når et bestemt tall. Derfor, for de som ønsker å prøve lykken med Loto 7-jackpotten når den når en milliard yen, kan denne typen apper hjelpe. De fleste av disse appene lar spillere tilpasse varslene.

Apper som hjelper deg med å spille Loto 7