General Policy

Personvernerklæring

Vi i LottoRanker vet at brukernes personopplysninger kan være viktige å samle inn, men det er like viktig å beskytte brukernes informasjon og sørge for at deres private opplysninger er trygge. Vi bruker kun informasjon til obligatoriske formål.

Alle som besøker LottoRankers nettsted godtar å godta våre vilkår, personvern og retningslinjer for informasjonskapsler. Her kan du finne hvilke grunner vi bruker informasjonen til våre besøkende.

En bruker har rett til å slutte å bruke denne nettsiden når brukeren ikke er enig i noen av retningslinjene våre som er oppført i vår personvernerklæring. Vi forbeholder oss retten til å endre retningslinjene våre om nødvendig. Vi er ikke forpliktet til å informere nettstedets besøkende om våre policyendringer, men de godtar automatisk endringene ved å bruke nettstedet vårt.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Våre retningslinjer for informasjonskapsler gjelder for hovedsiden vår lottoranker.com, og alle de andre LottoRanker-domenene relatert til dette merket. Vi bruker informasjonskapsler kun for å sikre at nettstedet vårt fungerer som det skal. Informasjonskapsler vi på våre nettsider og forskjellige domener lagrer ingen personlig informasjon om noen av våre brukere. Våre brukere har imidlertid rett til å deaktivere informasjonskapslene vi bruker når som helst ved å slå dem av i nettleserinnstillingene. Å slå av informasjonskapsler kan forårsake problemer i noen av funksjonene vi brukte på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler brukt på denne siden

Google Analytics – Google Analytics er et markedsføringsoptimaliseringsverktøy vi bruker for å samle generell informasjon om brukere når de besøker nettstedet vårt. Dette verktøyet brukes til å se hvilke sider brukerne våre besøker og hvor lenge de blir på nettsiden vår. Google Analytics lagrer aldri privat informasjon om våre besøkende.

Matomo – Matomo er også et markedsføringsoptimaliseringsverktøy som er ganske likt Google Analytics. Dette verktøyet samler generell informasjon om våre brukere som hjelper oss med å optimalisere LottoRankers nettside.

Andre retningslinjer

Vær alltid oppmerksom på å dele personlig informasjon på denne eller andre nettsteder. Enhver form for data gitt av brukere i online-æraen blir offentlig informasjon. Sørg for at du bare oppgir personlig informasjon på pålitelige nettsteder og til personer du kjenner.

Kontodetaljene dine skal alltid være trygge - din e-postadresse, passord og andre påloggingsdetaljer. Gi aldri innloggingsopplysningene dine til noen du ikke kjenner eller stoler på.

LottoRanker kan sende deg informasjon eller varsel fra tid til annen som våre brukere er velkommen til å slå av. Vi sender kun varsler for å informere våre besøkende om nyheter, nye bonuser, nye lotterileverandører, endringer på nettsiden vår eller vår personvernerklæring.