Fastpay

FastPay er en plattform for nettbetalinger som gjør det mulig for brukere å handle, betale og motta penger. Det er en av de raskeste og mest praktiske betalingsmetodene som ble lansert av det Kurdistan-baserte Next-Generation Communications Company i 2017. Denne betalingsmetoden strekker seg til regioner som Midtøsten og arabiske nasjoner. Det er den ledende mobillommeboken som brukes til å gjøre innskudd på gamblingsider i Irak.

FastPay brukes til shopping i fysiske og nettbutikker og pengeoverføringer, samt kjøp av lottokuponger. På grunn av sine ulike fordeler har denne mobillommeboken oppnådd utbredt anerkjennelse blant irakiske lottospillere. Den eneste ulempen er at FastPay kun er begrenset til irakiske tippere for øyeblikket. Hovedårsaken er at registreringsprosessen krever at brukeren har et irakisk mobiltelefonnummer.

Hvordan gjøre et innskudd med Fastpay
Hvordan gjøre et innskudd med Fastpay

Hvordan gjøre et innskudd med Fastpay

Som sådan er det utfordrende å bruke det utenfor Irak. Men selskapet jobber med å finne en løsning for å gjøre et betydelig inntog på det globale gamblingmarkedet. Spillere laster vanligvis kontanter på FastPay-lommeboken gjennom DenizBank-minibanker, kredittkort eller bankoverføringer. DenizBank er den ledende leverandøren av FastPay ATM-betalinger, selv om ikke-bankklienter også kan bruke tjenesten gjennom mobilappen.

Det er svært få nettsteder som for tiden aksepterer FastPay-innskudd, men i fremtiden vil det sannsynligvis dukke opp flere online lotto-plattformer med FastPay etter hvert som online gambling-industrien utvikler seg. Spillere må først finne ut om deres favorittlotteriside aksepterer FastPay før de fortsetter med å betale.

For å bekrefte dette, bør spillere snakke med en kundeserviceagent. Før innskudd på a lotteriside på nett som godtar FastPay, må brukere laste ned FastPay-appen og registrere seg for en gratis konto. Deretter bør de sørge for at det er nok midler på kontoen til å dekke innskuddet.

FastPay er en svært fleksibel betaling, og brukerne kan bekrefte det. Den kan knyttes til en bankkonto, spesielt for de som er medlemmer av DenizBank. Dette betalingsalternativet er et datterselskap av en tyrkisk DenizBank i Istanbul. En bankkonto er knyttet til FastPay via kredittkort eller via "send penger"-delen av en bankoverføring.

Hvordan gjøre et innskudd med Fastpay
Innskuddsprosessen

Innskuddsprosessen

Prosedyren for å gjøre et innskudd med denne metoden er ikke forskjellig fra andre e-lommebøker innskuddsmetoder i markedet.

 1. Spilleren logger på en FastPay-lotteriside med brukernavn og passord
 2. De går til bank- eller kassererdelen og velger FastPay som innskuddsalternativ
 3. Neste er å legge inn FastPay-kontodetaljer (mobilnummer og et passord)
 4. Spilleren spesifiserer deretter innskuddsbeløpet
 5. De må følge nettstedets instruksjoner og bekrefte innskuddet

Et annet gunstig aspekt ved FastPay er at det lar ikke-medlemmer av banken gjøre innskudd via mobilappen. Applikasjonen er tilgjengelig for både Android- og iOS-brukere. I tillegg har denne metoden ingen innskuddsgrenser.

Spillere kan sette inn opptil den maksimale grensen som deres online lotterisider tillater. Lotterisider har ofte fleksible innskuddsgrenser som spenner fra f.eks. $10 for uformelle spillere og opp til $5000 for storspillere. Kunder er heldige nok til å sette de daglige innskuddsgrensene gjennom sine FastPay-kontoer, og dermed praktisere ansvarlig gambling.

Innskuddsprosessen
Hvordan gjøre et uttak med FastPay

Hvordan gjøre et uttak med FastPay

For å sikre et sømløst uttak av gevinster, vil en online lotteriside med FastPay stille ulike betingelser. De fleste lotterisider har en minimums- og maksimumsuttaksterskel.

Det er også et tak på hvor mange belønninger man kan motta i løpet av en dag eller uke. Et godt eksempel er et lotterinettsted som muliggjør utbetalinger fire ganger i uken på minst $50 og opptil $10 000. For å be om en utbetaling, må spillerens konto ha vunnet minst $50.

Mobiltelefoner er nyttige når du skal gjøre uttak på Android og iOS. Noe som er verdt å merke seg er at spillere kun kan ta ut gevinstene sine med betalingsalternativet de brukte da de gjorde innskuddet. For eksempel, hvis en klient bruker en annen metode for å sette inn, vil han/hun ikke få lov til å bruke FastPay for uttak.

Hvordan gjøre et uttak med FastPay
Uttaksprosessen

Uttaksprosessen

Behandlingsperioden for uttak varierer fra et lotterinettsted til et annet. Det er viktig å merke seg at hver lotteriside har en unik prosedyre for håndtering av uttak. Imidlertid er de grunnleggende trinnene identiske for nesten alle online lotterisider. Den grunnleggende prosessen er som følger.

 1. Etter å ha logget inn på lotterisiden hvor man er registrert, går brukeren over til kassesiden
 2. Brukeren fortsetter med å velge en betalingsmetode og, i dette tilfellet, FastPay, for å be om et uttak
 3. Kunden skriver deretter inn mobiltelefonnummeret som er koblet til FastPay-kontoen
 4. Deretter fyller de inn beløpet for å ta ut
 5. Lotteriet vil trenge bevis på at informasjonen som presenteres tilhører den legitime kontoeieren
 6. Overføringen gjøres umiddelbart etter at nettsiden har bekreftet spillerens identitet

Topp FastPay-lotterisider tilbyr gratis lotteriutbetalinger. Men hvis en tipper ønsker å ta ut mer enn det maksimale beløpet som er tillatt, må de kanskje betale en ekstra avgift.

Uttaksprosessen
Sikkerhet og sikkerhet hos FastPay

Sikkerhet og sikkerhet hos FastPay

Sikkerhet må tas i betraktning når kundens midler og konfidensielle data er involvert. Kunder må være trygge på at pengene deres ikke vil bli kompromittert eller at personlig informasjon ikke vil bli lekket. I følge FastPay-lommeboken bruker den de strengeste sikkerhetstiltakene, krypteringene og databeskyttelsesmetodene.

Med en HTTPS-protokoll (SSL-kryptering) er alle FastPay-nettplattformer og mobilapplikasjoner sikre. Lommeboken er også (PA-DSS) sertifisert, noe som styrker sikkerheten til brukerdata og transaksjonsinformasjon. For å unngå datainnbrudd bruker nettstedet en brannmur hver gang en finansiell transaksjon finner sted. Brannmurer blir sjelden penetrert av hackere eller andre ondsinnede brukere som ønsker å begå svindel.

Et sterkt passord, fingeravtrykk og ansiktsavtrykk brukes alle for å beskytte en FastPay-konto. Slike data samles inn fra klienten under registreringsprosessen. Biometriske komponenter er unike blant brukere og kan ikke forfalskes av svindlere, spesielt fingeravtrykket og ansiktsavtrykket.

Svindlere kan også bruke falske telefonnumre og e-poster som utgir seg for å være FastPay-forhandlere. Kunder bør være klar over at FastPay-kontakter vises på deres offisielle nettside. Hver gang en annen e-post eller et annet telefonnummer når ut til kunder, advarer FastPay om at slike forsøk bør ignoreres og rapporteres umiddelbart.

Sikkerhet og sikkerhet hos FastPay
Alternativer for Fastpay kundestøtte

Alternativer for Fastpay kundestøtte

Kunderepresentanter er selskapets ansikt utad, så kommunikasjonen deres må være svært effektiv. Kunder leter alltid etter den beste løsningen på utfordringene de møter.

Heldigvis bruker supportdesk-ekspertene på FastPay kundens språk for å forenkle tekniske termer. De tilbyr tilgang døgnet rundt til deres pålitelige assistanse. Følgende metoder kan brukes for å kontakte støttepersonalet:

En betalingsleverandør må legge vekt på utmerket kundeservice. Når det er sagt, har FastPay høflige kundeservicerepresentanter. På grunn av upåklagelig kundeservice har selskapet vært i stand til å vokse ved å beholde lojale kunder. Kundestøtte involverer også FAQ-delen, som dekker generiske svar på vanlige spørsmål.

Kunder oppfordres til å konsultere FAQ-seksjonen for instruksjoner om hvordan de løser mindre problemer selv før de ringer støttepersonalet. Alternativt kan brukere fylle ut et kontaktskjema med navn og e-postadresser. På den måten vil kundeserviceagenter ha lett for å løse betalingsrelaterte problemer og andre tekniske problemer.

Alternativer for Fastpay kundestøtte