Innskuddsbonus

Online gamblingplattformer bruker innskuddsbonuser for å tiltrekke nye spillere til å bli med på sidene deres og holde vanlige spillere lenger. Det gir perfekt forretningsmessig mening fra lotteriers perspektiv. De fleste taper pengene de satser i online lotterier, så disse operatørene tjener mye mer på spillerne gjennom innskuddene sine.

Dette betyr selvsagt ikke at lotteribonusen har noen negative sider eller ikke bør tas i betraktning. Hemmeligheten er å vite hvordan du bruker de beste innskuddsbonuslotteriene effektivt. Dette kan bare oppnås ved å forstå hvordan innskuddsbonuser fungerer. Her er denne siden viktig.

Innskuddsbonus
Alt du trenger å vite om lotteriinnskuddsbonuser

Alt du trenger å vite om lotteriinnskuddsbonuser

Lotto nettsteder tilbyr fristende velkomstbonuser å lokke kunder. For å holde spillere interessert, kan de gi reload-bonuser eller andre spesialtilbud regelmessig. Det er mange kampanjer tilgjengelig, men den vanligste er innskuddsbonusen. Navnet varierer mellom sidene, men de fungerer alle på samme måte, for eksempel registreringsbonuser eller velkomstbonuser.

Et tilbud der lotteriets nettside matcher en bestemt del av spillerens innskudd kalles en innskuddsbonus. Mange lotterier med innskuddsbonuser gir en 100 % matchbonus på opptil $500.

Det betyr at en spiller mottar en bonus tilsvarende det første innskuddet deres, f.eks. ytterligere $300 hvis de kjøper lottokuponger verdt $300. Hvis en annen spiller setter inn $600, vil de motta $500 i bonus fordi den er begrenset til det maksimale beløpet.

Alt du trenger å vite om lotteriinnskuddsbonuser
Hvordan bruke en lotto innskuddsbonus

Hvordan bruke en lotto innskuddsbonus

Selv om det kan virke umulig, glemmer eller vet mange spillere med liten erfaring ikke hvordan de skal gjøre krav på velkomstgavene sine, som ofte er ledsaget av en innskuddsbonus. I virkeligheten kan forskjellen mellom å vinne en jackpot og å gå tomhendt være bare noen få ekstra dollar på kontoen.

Online lotto-spillere må gripe alle tilbud, uansett hvor små, for å få et forsprang før de plasserer et spill. Match-up bonuser er ofte i velkomstpakken, og ingen angrer noen gang på å ha tatt dem.

Lotteriinnskuddsbonusen er en enkel fordel, og det burde ikke være noe problem å kreve den. Men det er avgjørende skritt lotto-spillere må ta for å få tak i denne online lotteribonusen.

 1. Åpne en konto hos lotterisiden
 2. Gå til 'Kjøp lottobilletter'-delen
 3. Velg "Sett inn penger" og den foretrukne betalingsmåten
 4. Hvis innskuddsbonusen ikke er automatisk, kryss av på 'opt-in'-knappen
 5. Fyll inn beløpet for å legge til kontoen pluss bonuskoden, hvis noen
 6. Bekreft transaksjonen

Avhengig av betalingsmetoden skal pengene vises på lottokontoen innen noen få minutter. Det er alt spillere trenger for å få bonuspengene på bankrollen og begynne å spille lottospill.

Hvordan bruke en lotto innskuddsbonus
Ting å se etter i en lotteriinnskuddsbonus

Ting å se etter i en lotteriinnskuddsbonus

Lotto-spillere burde forstå det lotterier på nett er ikke veldedige organisasjoner. Spesielle vilkår og betingelser må følges til punkt og prikke. Innskuddsbonuselskere må overholde rulleover- og gyldighetsperioden. Omsetnings- eller omsetningskrav eksisterer for å få spillere til å bruke bonuspengene før de utbetales.

Spillere har det siste ordet om hva som gjør en innskuddsbonus attraktiv. De fleste av disse tilbudene er gyldige på første innskudd, men noen lottosider kan dele det opp over de påfølgende to eller tre innskuddene.

Det er viktig å vite at ingen direkte kan ta ut en online lotteribonus. Spillere tar bare ut gevinstene etter å ha satset med bonuspengene og oppfylt alle betingelsene. Disse tilbudene betraktes som ikke-klebende eller kontantbare bonuser. Noen ganger kan det hende at bonusgevinstene ikke blir utbetalt.

Dette gjelder for sticky/non-cashable/play-only bonuser. Når spilleren mottar bonuspengene, må de spille med dem til de mister dem eller de er klare til å ta ut penger. Pengene som er vunnet forblir hos lottosiden kun for gamblingformål. De fleste spillere unngår klebrige bonuser av denne grunn.

Ting å se etter i en lotteriinnskuddsbonus
Lotteri innskudd bonus tips

Lotteri innskudd bonus tips

Noen innskuddsbonuser er engangstilbud som kan endre spillerens spill hvis de er opptatt av å gripe dem. Noen bemerkelsesverdige avtaler bør kreves før andre spillere gjør det. Det er også viktig å bruke riktig bonus til rett tid. Dårlig timing kan føre til diskvalifikasjon. Online lotteribonuser må brukes i henhold til spillerens nåværende status.

De som bare blir med på lottosiden bør bruke velkomsttilbudene og ikke reload-bonusene. Noen nye tippere gjør feilen ved å kreve reload-premiene for å samle mer penger. Likevel er disse tilbudene egnet for dager når en spiller har hatt et dårlig løp og trenger å holde spillet i gang ved å sette inn penger.

Lotteri innskudd bonus tips
Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus

Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus

Omsetnings- eller gjennomspillingskrav er grunnleggende retningslinjer som alle spillere må kjenne til før de spiller lotterier med en innskuddsbonus. De refererer til antall ganger man må spille gjennom sin første innskuddsbonus før den konverteres til faktiske penger. Det er her misforståelser kommer inn, men et eksempel kan bidra til å oppklare konseptet.

For eksempel har en innskuddsbonus matchet til 100 % en 30x innsatsbetingelse. Dette er forskjellig fra side til side.

Spilleren setter inn $50 og mottar en $50 bonus. Dette gjør det $100, tilgjengelig for spill. En 30x gjennomspilling betyr at spilleren må satse $100 minst 30 ganger før de kan ta ut gevinster. Det tilsvarer innsatser verdt $3000.

Noen lotterisider krever at deltakerne kun spiller gjennom bonuspengene et spesifikt antall ganger. Ved å bruke eksempelet ovenfor, må spillere satse $50 30 ganger. Så de bør satse minst $1500 før de tar ut penger.

Det andre nøkkelaspektet ved omsetningskravene gjelder de tillatte spillene. Mange lotterier ekskluderer visse spill fra innskuddsbonusen. Det er også vanlig at noen spill har høyere gjennomspilling enn andre. Viktigheten av å lese vilkårene og betingelsene på hver lotteriside kan ikke overvurderes fordi det er mange variasjoner mellom dem.

Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus
Hvilke lotterier tilbyr innskuddsbonus?

Hvilke lotterier tilbyr innskuddsbonus?

Lotterier er noen av de nyeste trendene innen online gambling. Noen nettsteder gir fansen en sjanse til å ta direkte del i internasjonale lotterier, mens andre lar spillere satse på lotteriresultater med faste odds. Foruten millioner av dollar og gode odds, vil det være flere bonuser å dra nytte av. Her er de beste innskuddsbonuslotteriene.

Hvilke lotterier tilbyr innskuddsbonus?
EuroMillions

EuroMillions

En av største europeiske lotterier er EuroMillions, spilt i ni land, inkludert Storbritannia, Sveits, Frankrike, Spania, Portugal, Østerrike, Luxembourg, Belgia og Irland. Nettspillere trenger imidlertid ikke å være bosatt i disse europeiske territoriene for å delta i EuroMillions-lotteriet. Et eksempel på et utmerket knutepunkt for å kjøpe online lottolodd er Eurolotto, en MGA-lisensiert bettingside.

EuroMillions innskuddsbonuser er de ideelle tilbudene for enhver lottospiller. De er tilgjengelige for nye og lojale tippere, uformelle spillere og high-roller-spillere. For å låse opp bonusen må man registrere seg og legge inn EuroMillions-kampanjekoden. Noen få begrensninger gjelder for velkomsttilbudet. For eksempel må spillere være 18 år og eldre.

Det skal bemerkes at EuroMillions-kampanjekodene er tidsspesifikke. I løpet av tilbudsperioden genereres en bonuskode for hver EuroMillions-billett som kjøpes. Billettinnehaveren deltar i tilleggstrekninger, og de kan bruke bonussjekken på EuroMillions-siden for å se om de har vunnet en premie.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Spilt på tvers av 45 stater, Jomfruøyene, District of Columbia og Washington MegaMillions lotteri er et av USAs kolossale lotterier. Spillerne velger fem tall og matcher dem med en Mega Ball. Førstegangsinnskuddsbonusen er det mest etterlengtede tilbudet. Her plasserer deltakerne sine første innskudd og får $10 for å kjøpe MegaMillions-billetter.

Bonusen krediteres automatisk uten inntasting av en bonuskode. Det er også en match-up innskuddsbonus for lojale fans, som annonseres via tekst og e-post.

MegaMillions-lotteriet matcher en viss prosentandel av spillerens innskudd opp til for eksempel $100. Etterfølgende innskudd mottar flere kamper, og legger til spillerens nettlommebok. Vanligvis er innskuddsbonusen på MegaMillions ledsaget av gratis spill for å la spillere prøve nye spill.

MegaMillions
Powerball

Powerball

Powerball er ikke bare populært i Michigan, men også over hele verden. Det er et rollover-lotteri, så når ingen vinner jackpotten, overfører Powerball premiepengene til neste trekning, og den fortsetter å bygge seg opp. Vanligvis er det første innskuddet hvor som helst mellom $10 og $200. Den kvalifiserer for en 50 % cashback-bonus. For eksempel gir $50 umiddelbart spilleren en ekstra $25 å satse med.

I 2022 kan Powerball-fans bruke noen eksklusive bonuskoder for å spille gratis spill. Kupongkodene kan endres på forhandlernettsteder. En nylig kampanjekode ble lagt til i midten av januar 2022. Generelt bør spillere forvente nye Powerball-bonuskoder hver uke.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

Pennsylvania Lottery eller PA iLottery tilbyr bonuskoder med innskuddsbonuser og velkomsttilbud til et visst beløp, for eksempel $500. Et eksempel på en PA iLottery-kampanjekode for 2022 er LOTTOPA som belønner nye spillere $20 gratis penger ved registrering. Som om det ikke er nok, er daglige kampanjer tilgjengelige på den offisielle nettsiden. Her er en enkel prosess for å kreve innskuddsbonusen.

 1. Følg PA iLottery-lenken for å registrere deg
 2. Legg til innskuddsbeløpet (minst $10) til den nyåpnede kontoen
 3. Bruk kampanjekoden, f.eks. LOTOPPA, i den angitte boksen
 4. Kontoen krediteres med 100 % av innskuddet opptil $500 pluss det første innskuddet

PA iLottery krever at tippere satser sitt første innskudd + bonus 10 ganger før de ber om en utbetaling. Imidlertid endres vilkårene og betingelsene over tid, og denne siden vil kontinuerlig oppdatere denne informasjonen.

PA iLottery
Multilotto

Multilotto

Multi Lotto-innskuddsbonusen er tilgjengelig for nye spillere, men i spesifikke land. For øyeblikket er minimumsinnskuddet for dette tilbudet €10. Registrering er en problemfri prosedyre. Man må oppgi sitt offisielle navn, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse og bostedsland.

Etter å ha opprettet et passord for Multi Lotto-kontoen, kan spilleren skrive inn bonuskoden i det nødvendige feltet. Multi Lotto vil sende en bekreftelsesmelding til det registrerte telefonnummeret for å bekrefte spilleren.

Som navnet antyder, tilbyr denne plattformen ulike lotterier som Eurojackpot. Det lar brukere velge lykketall og sjekke siste lotteriresultater etter tegningene. Multi Lotto bonuskoder er tilgjengelige på mobil og PC, så alle kan registrere seg med kampanjekodene. Multi Lotto-siden kan ha bonuskoder for følgende lotterier, avhengig av tilgjengelighet.

 • Mega millioner
 • Powerball
 • Loto 6
 • Thunderball
 • Mega-Sena
 • Østerrike Lotto
 • Storbritannias nasjonale lotteri
 • Bonoloto
 • Lotto Max
 • Megalot
 • California SuperLotto
 • Viking Lotto
 • Canada Lotto 6/49
 • New Jersey Velg seks
 • La Primitiva
 • Tyrkia Lotto 6/49
 • Dobbel Lotto
 • Melat
Multilotto
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Lottospillere må vite at lotteriet ikke er en måte å tjene til livets opphold på. I stedet er det en form for underholdning, men bør gjøres med forhåndsbestemte grenser. En intelligent spiller må ha en strategi med et spillbudsjett og tidsramme for å unngå å utvikle et gamblingproblem.

Ansvarlig gambling starter med å vite at de fleste lodd ikke vinner. Uansett hvor lukrativ muligheten virker, er man nødt til å tape hvis de spiller lenge nok. Det gir ingen mening å jage tap.

Det er ingen vits i å tappe en bankkonto for å kjøpe en haug med lottokuponger. Den beste tilnærmingen er å utvikle en vinnende strategi med selvkontrollerte prinsipper. På den annen side bør gevinsten investeres med omhu.

Lotterileverandører vil at spillene deres skal være morsomme hele tiden. Dessverre utvikler noen mennesker en spilleavhengighet. De kan søke profesjonell hjelp hos slike organisasjoner som National Problem Gambling, Florida Council on Compulsive Gambling og Gamblers Anonymous.

Disse enhetene tilbyr en rekke ressurser til gamblere, inkludert selvhjelpsarbeidsbøker, behandling med kvalifiserte rådgivere og støttegruppemøter. De jobber også med familiemedlemmene til den avhengige spilleren for å se den beste løsningen.

Ansvarlig gambling